Itselläni on sellainen nyrkkisääntö, että jos joku ostos mietityttää edes hitusen, niin jo se tarkoittaa sitä, että ostos jää kauppaan. Silloin tällöin bongaan kuitenkin jotain mistä tiedän heti, että se on oma juttuni. Tämän bleiserin kanssa kävi juuri niin. Laitoin sen heti tilaukseen, enkä miettinyt asiaa sen enempää. Tiedän jo nyt, että tulen käyttämään tätä paljon ja miten kivalta se tuleekaan näyttämään vajaamittaisten farkkujen ja loafereiden kanssa. Niitä kevätkelejä odotellessa!

Muistutuksena vielä, että kyselytutkimus luonnonkosmetiikasta on edelleen käynnissä ja arvostaisin suuresti, jos ehditte käydä osallistumassa tähän tutkimukseen. Samalla voi osallistua 100€:n palkinnon arvontaan! Pääsette osallistumaan siihen tästä. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 

I have one “shopping rule”, which is that if I hesitate even a little or think “what would I wear this with”, it’s game over immediately. The item won’t be coming back home with me. Then again, sometimes I buy something straight away and don’t even need to think about it. This happened with this grey blazer, as I know I’ll be wearing it a lot. Imagine how nice it’s going to look with ankle length jeans and pointed loafers!

 

Photos/Thomas D.

Blazer / Zara

Knit / Andiata*

Jeans / Lindex

Bag / Céline

Watch / Cartier

Scarf / Balmuir*

Sneakers / Paul Green

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Simply wonderful!!! Love how you always manage to combine classy, timeless pieces in such a laid back way!

https://lartoffashion.com/stitched-up/

Reply

Thanks Natali! Glad to hear you like this look 🙂

Reply

Good morning from Zurich 🙂 This looks absolutely lovely, perfect blazer indeed!!! and I hope you can enjoy some sunshine where you are. I am writing a blog on lifestyle and interior if you need some inspiration. Hugs from me, //Sofia ( http://sofiacm.com )

Reply

Thanks Sofia! I’ll definitely visit your blog 🙂

Reply

Upea bleiseri, istuu kuin valettu! 🙂

Reply

Eikö olekin ja tämä on kyllä harvinaisen istuva tämän hintaiseksi! 🙂 Aurinkoista loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *