Lähestyvän muuton kunniaksi voisin taas käydä vaatevarastoani läpi. Nauroinkin, että nämä jatkuvat muutot ovat miten parhain asia turhan tavaran karsimiseen. Jokaisen muuton kohdalla omaisuus tulee käytyä niin hyvin läpi, että vain ne kaikista rakkaimmat tavarat tulee raahattua kodista toiseen. Olen myös huomannut sen, että materiaaliin ei kiinny tämän jatkuvan muuton takia samalla tavalla. On hyvinkin helppoa laittaa tavaraa myyntiin tai kierrätykseen. Ehkä sitten, kun pysyvä koti tulee kuvioihin ja kaikelle on oma paikkansa, niin asiaa tulee mietittyä eri tavalla. Nyt on tärkeintä, että ne pitämisen arvoiset tavarat mahtuvat muutamaan matkalaukkuun.

Täällä aloitellaan uutta viikkoa energisellä fiiliksellä ja ihanaa, kun ulkomaalainen ystävämme on tämän viikon Helsingissä. Antaa aina lisäpotkua arkeen, kun viikko poikkeaa normaalista. Aurinkoista maanantaita kaikille!

 

We are moving in a few weeks, which means I need to go through my things once again. I have to admit that all this moving makes it very easy to get rid of unnecessary things. Since it’s our third move in such a short time, I feel that I have effectively weeded out the stuff I don’t use or wear. However, there’s always room for going threw my closet with a critical eye.

We are starting this week especially happy, because my boyfriends best friend arrived to Helsinki last night. Have a great new week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata*

Knit / Andiata

Jeans / Mango

Boots / & Other Stories

Beanie / & Other Stories

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Heh, you did the magical thing of “tiding up” through those moves. 😀 Good luck with your move and hopefully that will be the last one in a while. I loooove your coat, it looks so majestic on you! 🙂
Kisses and lets grab a coffee together soon!

https://lartoffashion.com/stitched-up/

Reply

Yes, indeed! This move #3 will probably leave me without anything in my closet, heh! Thanks dear and yes definitely, let’s catch up soon 🙂

Reply

Upea takki! Minä luulen että siinä vaiheessa kun pääsen takaisin Suomeen tulee taas karsittua aika rankalla kädellä KAIKKEA. Kun pakkaa puoleksi vuodeksi vajaa kaksi matkalaukullista huomaa taas sen miten vähällä oikeasti tulee toimeen. 🙂

Reply

No sehän on niin parasta, kun on pakko selvitä kahdella matkalaukullisella monta kuukautta. Siinä huomaa sen miten pienellä arsenaalilla pärjää vallan mainiosto 🙂 Ja kiitos Erica – tästä takki on noussut ihan mun suosikiksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *