En malttanut olla kuvaamatta tätä mokkaista hapsutakkia, vaikka sää ei olisi sitä sallinut. Lämpöasteet olivat lähes nollassa, mutta ihmeen kaupalla näihin kuviin tallentui ihanan keväinen tunnelma. Todellisuudessa se keväinen tunnelma oli eilen kyllä kaukana, kun välillä lunta sateli ja kylmä pohjoistuuli piti huolen siitä, että toppatakki kuului tähän asuun. Saa nähdä, että mennäänkö tänä vuonna suoraan talvesta kesään… En voi uskoa, että poikaystäväni perhe tulee tänne kahden viikon päästä ja jos silloin on vielä näin pirun kylmä, niin uskon poikaystäväni palaavan takaisin Ranskaan heidän kanssaan. Voi olla, että itsekin lähden mukaan. “This country is too cold for me” on yksi poikaystäväni vakiolauseista nykyään ja voin itsekin yhtyä siihen täysin.

Täysin hulluksi tulemisen estää se, että kaapissa on muutamia ihania kevätjuttuja odottamassa käyttöä ja pakkohan niitä on pian päästä ulkoiluttamaan. Odotan etenkin, että voin oikeasti pukea tämän hapsutakin päälleni ilman sitä toppatakkia. Tämä on ihana ja etenkin liikkeessä todella kaunis hapsujen heiluessa. Jos se kevät ei sieltä nyt tule, niin tämä on täydellinen myös syksyllä. Paksumpi neule alle ja nahkahousut – yes!

 

I couldn’t wait to shoot this fringe jacket, even though the weather was way too cold for it. We quickly shot these looks before putting my actual winter coat back on. I can’t believe the mood in these pics is quite springy, because in reality it was +2 degrees and the freezing arctic wind made sure that spring was the last thing on my mind. My boyfriends most used sentence these days is “this country is too cold for me” and I have to agree with him. If I could, I would fast-forward time to June…

To see the bright side, at least I have such beautiful pieces in my closet waiting for spring. This fringe jacket is super cool and it looks so nice in movement, as the fringes live their own life. It also comes in light beige, but I chose this black one, as I can still wear it during fall. Imagine this with a chunky knit and leather pants…That’s how I’ll combine it next time. Have a great start to this new work week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Suede jacket / Andiata*

Top / Andiata*

Jeans / Lindex

Boots / & Other Stories

Sunnies / Ray Ban

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei, kiva asu mutta Andiata on selvästi tehnyt sopimuksen kanssasi ja se tuntuu edellyttävän sinulta paljon. Sillä jo pidemmän aikaa olet esitellyt melkein pelkästään Andiatan vaatteita. Omasta mielestäni aika tylsää ja se tekee tästä blogista superkaupallisen. Sama Balmuirin kanssa. Jokainen tietyntyylinen suomalainen bloggaaja promotoi heidän tuotteitaan. Mielestäni blogisi oli ennen monipuolisempi ja siten mielenkiintoisempi.

Toinen seikka on se, että Andiatan vaatteet ovat kovin kalliita vaikka laadultaan ehkä hyviä ovatkin. Harvalla on varaa laittaa monia satoja yhteen vaatekappaleeseen.

Olen myös kyllästynyt kaikkien bloggaajien yhteen ja samaan mantraan, että kannattaa ostaa laatua mutta vähemmän. Se on kuin joku uskonto tällä hetkellä. Joo, niin on helppo sanoa, kun ne vaatteet saa ilmaiseksi yhteistyön merkeissä. Ideaalisti totta kai ostaa jos pystyy esim. hyvänlaatuisen takin tai kengät, jotta ei tarvitse ihan pian taas ostaa uutta mutta omasta mielestäni esim. on täysin järjetöntä laittaa satanen tai pari johonkin puseroon.

Minusta näiden yksien ja samojen yhteistyösopimusten myötä blogit ovat vähentäneet mielenkiintoaan.

Reply

Heippa! Teen Andiatan kanssa yhteistyötä (tehnyt jo muutaman vuoden), mutta mistään muusta ei ole kyse kuin siitä, että saan valita muutaman suosikin kustakin mallistosta. Mitään sopimusta tai edellytyksiä siihen ei kuulu, ellei postaus ole sitten merkitty heti alusta asti “kaupallinen yhteistyö”, joka tarkoittaa sitä, että saan postauksesta palkkaa. Andiatan ja Balmuirin tuotteita näkyy blogissani tiiviisti, sillä nämä merkit kuuluvat suosikkeihini ja siten käytänkin heidän tuotteitaan ahkeraan. Miksi en käyttäisi, kun kerran molemmilta merkeiltä löytyy omaan tyyliini sopivia juttuja? Jos samalla blogini kautta pystyn edesauttamaan kotimaisten merkkien näkyvyyttä, niin aina parempi.

Valitsen tarkkaan yhteistyökumppanini, enkä ikinä pukisi päälleni jotain sellaista mitä en itse ostaisi kaupasta. Kaikki tuotteet mitä saan blogin kautta on sellaisia, joita käytän arjessa jatkuvalla syötöllä ja jotka olen valinnut tarkkaan. Siksi nämä kotimaiset merkit näkyvätkin täällä ahkeraan. En tiedä sitten vähentääkö tuotetiedot jotenkin asun kiinnostavuutta? Jos mietin, että en kirjoittaisi merkkejä postauksen perään, niin silloin sinäkään tuskin olisit tähän asiaan tarttunut? Onkohan kyse sittenkin siitä, että se, että käytän pitkälti samoja tuotteita blogissa on se minkä takia pidät tätä vähemmän mielenkiintoisena, kuin aikaisemmin (blogin alkuaikoina shoppailin huomattavasti enemmän ja vaatevarastoni oli paljon laajempi)?

Ymmärrän toki lukijan näkökulmasta blogien kaupallistumisen olevan huono asia, mutta itse näen sen välttämättömänä, jos haluaa tehdä blogia työnään.Kaikki riippuu mielestäni siitä millaisia yhteistöitä tekee ja kenet valitsee yhteistyökumppaniksi. Toki jos lukee montaa samantyylistä blogia, niin silloin samat merkit voivat vilahdella useammassa blogissa (myönnän, että se voi lukijan kannalta muuttua aika tylsäksi). Oma tyylini on kuitenkin loppupeleissä noh, super yksinkertainen ja monen mielestä varmasti tylsäkin, mutta se on oma juttuni. Onneksi blogeja on niin moneen makuun, että jokainen varmasti löytää sen “oman juttunsa” nykyisestä ylitarjonnasta.

Mutta arvostan paljon rehellistä palautetta, eli kiitos siitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *