Eilen oli mitä ihanin lauantai ja sen kunniaksi tein perinteisen “through my phone” kuvapostauksen. Suurta (ja hemmetin painavaa) järkkäriä, kun ei aina jaksa kantaa mukanaan, joten puhelimella tallentaa paljon enemmän näitä arkisia hetkiä. Oli ihanaa, kun oli ensimmäinen täysin avoin viikonloppu omassa kodissa ja sen kunniaksi päätimmekin vain haahuilla ilman kunnon päämäärää. Aamu alkoi kahvilan aamiaisella (jep, mistään trendikkäästä avokadoleivästä ei ollut kyse heh) ja sen jälkeen kävelimme pitkin keskustaa ja tutustuimme lähialueisiin. Kävimme monessa uudessa myymälässä, sekä tsekkaamassa tuttujen putiikkien valikoiman. Ilmat olivat taas mitä olivat, mutta tällä kevyemmällä takilla pärjäsi hyvin, kun alla oli kaksi kashmirneuletta ja Helsinki-huivi lämmittämässä. Jalkaani valitsin nahkahousut, sekä mustat tennarit.

 

Yesterday we had such a perfect day, so I thought I’d share some of it with you through my camera pics. Through my phone I shoot so much more of the daily things, but they rarely get shown on the blog. Carrying the heavy camera around isn’t always ideal, so a phone is a much more convenient way to save these moments. This was the first weekend in our new home when we didn’t have any plans, so we just wanted to discover the neighborhood and go with the flow. Our morning started with a breakfast at a nearby coffee place and then we walked around and visited many stores. The weather was cold once again, but I managed with a lighter coat, as I put two cashmere knits underneath. I also wore my favorite leather pants and black sneakers.

 

 

Kiitos teidän vinkkien osasin suunnistaa Urban A:han ja kävin siellä sovittamassa Totêmen vaatteita. Merkki oli kuulemma uusi heillä ja se oli lähtenyt hyvin myymään. Itse rakastuin näihin farkkuihin (kannattaa käydä sovittamassa, sillä istuvuus on perfecto), sekä mustaan t-paitaan. Näitä farkkuja on saatavilla kahdella eri pituudella ja itse olisin halunnut sovittaa vielä sitä 24/34 kokoa. Farkut on kyllä tarkoitettu nilkkapituiseksi, mutta mielestäni se 24/32 jäi juuri hitusen liian lyhyeksi itselleni. Urban A:han sitä kokoa ei ole tulossa, joten katsotaan jos laittaisin nämä tilaukseen merkin oman nettikaupan kautta. Voi myös olla, että sen mustan t-paidan joudun käydä nappaamassa…Urban A:sta löytyy myös Flattered merkin kenkiä ja nämä loaferit ovat kyllä yhdet suosikeistani (ja tuntuivat jalassa todella hyviltä)! Urban A:sta matka jatkui Zarroon moikkaamaan Alexaa ja siellä tuli kuolattua koko putiikin valikoimaa. Nämä upeat ruukut jäivät mieleen ja tämä shakkiruutuinen olisi täydellinen meidän keittiön pöydällä. Se meni siis mietintään!

 

I told you last week how much I love Totêmes collections, so now I finally got to try some of the products. A local multi-brand store called Urban A sells Totême and I fell in love with two pieces – these blue jeans and a black t-shirt. The jeans come in two different lengths and I’m a bit hesitant of which ones I should get. Urban A only had the shorter length and I’m just not sure if it was slightly too short. I would like to try the longer one as well, so maybe I’ll order it too see the difference.The cut and color is perfect though, so if you’re looking for blue jeans try these ones. Urban A also sells Flattered shoes and these loafers have been on my wish list forever. 

 

 

Lounasaikaan saimme viestiä vanhemmiltani, että he olivat keskustassa, joten järjestimme ex tempore treffit hotelli Lilla Robertsiin. Rakastan tämän hotellin aulaa ja olenkin käynyt siellä muutamaan otteeseen drinkeillä ystävieni kanssa. Aamiainen on ilmeisesti myös hyvä, joten sitä voisi joskus kokeilla. Drinkkien jälkeen kävimme vielä myöhäisellä lounaalla ravintola Juuressa. Se on kiva paikka ja palvelu on aina hyvää. Tällä kertaa alkupalat eivät olleet niin hyviä, kun aikaisemmin, mutta pääruoka ja jälkkärit korvasivat sen. Etenkin tilaamani karitsa annos oli erinomainen! Vaikka lauantaina ei tarvinnut ajankulusta piitata, niin ranteessa kulki Daniel Wellingtonin Classic Petite (saatu blogin kautta). Tuo hopea-musta yhdistelmä sopii asuihini kuin nakutettu ja kellotaulu on juuri sopivan kokoinen kapeaan ranteeseeni. Muistutuksena vielä, että koodilla STYLE-PLAZA saatte 15% alennusta koko merkin valikoimasta!

Tällainen oli siis meidän eilinen ja lounaan jälkeiset päikkärit vielä kruunasivat täydellisen rennon päivän. Tänään suunnitelmissa olisi käydä vähän ulkoilemassa ja tehdä blogihommia valmiiksi ensi viikkoa varten. Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

Around lunch time my parents called us and they were actually in the center. We then organized a date at a nearby hotel for drinks and from there continued to have a late lunch in Juuri. This restaurant is specialized in food made of local Finnish ingredients and I really love the concept. The service is always good and so is the food. I ordered veal for main course and it was delicious. My dessert was chocolate with potato flavored ice cream (sounds so weird I know), but it was surprisingly good! The best thing about our day was that we didn’t have to keep track of the time, but nevertheless I was carrying the new Classic Petite from Daniel Wellington on my wrist. The black deal and silver mesh bracelet go so well with all my outfits and the size is perfect for my narrow wrist. Remember that you can get -15% of all Daniel Wellington orders with the code STYLE-PLAZA!

So this is how our yesterday looked and after our lunch I even took a nap, so we can definitely say it was a perfect Saturday. Today our plan is to enjoy the fresh air and get some work done for next week. Enjoy your Sunday everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Todella kiva postaus, näitä lisää! Onko multa mennyt jotain ohi, vai onko tällaisia kännykamerapostauksia ollut jotenkin tosi harvakseltaan? Luen siis blogiasi päivittäin… 😀 Anyways, vaikka kuvat on “vain” kännykkäkameralla otettuja, niin näistä saa mukavan maanläheisen kuvan bloggaajan päivään. Ja tuotebongaukset on aina tosi jees, varsinkin kun meillä on samankaltainen viehtymys yksinkertaisuuteen pienellä twistillä. Nuo loaferit!!!

Ihanaa sunnuntaita!

Reply

Kiva, että tykkäsit!:) Jotenkin vierastan näitä kännykkäkuvia blogissa (laatu ei ole niissä todellakaan mitään priimaa) ja sen takia niitä ei viitsi turhan usein tehdä! Mitä näitä nyt on ollut muutama vuodessa? 😀 Tosin voisihan näitä useamminkin tehdä jos niistä tykätään!

Ja jep – nuo loaferit on super ihanat! Kiva, että Urban A on ottanut tämän merkin myyntiin!

Kiitos Laura ja sitä samaa 🙂

Reply

Mutta kyllähän noista voisi uskoa, että ovat kameralla otettuja 🙂 Musta blogimaailma on mennyt vähän liikaa siihen hiottuun editorial-suuntaan ja tämmöiset arkiset näpsyt tuo hirveästi aitoutta ja sellaista ajankohtaisuutta blogiin. Laadussa ei ole mitään valittamista! Jatka samaan malliin.

Reply

Niin no juuri sitä, että itselle on välillä liian kova kynnys julkaista kuvia, jotka omaan silmään ei olisi tarpeeksi laadukkaita. Nämä kännykkäkuvat on nyt tietenkin laadultaan eri, kuin järkkärillä otetut ja käsitellyt kuvat, mutta ehkä näistä saa juurikin sitä kivaa vastapainoa sille muulle sisällölle. Itseänikin välillä hirvittää, kun blogimaailman taso on noussut niin korkeaksi, että melkein hävettää julkaista jotain mikä ei olisi “täydellistä”. Olen vielä super huono käsittelemään kuvia ja kun puhun “käsittelemisestä” niin tarkoitan sitä, että laitan värit ja valon kuntoon raakana otettuihin kuviin. Tuntuu, että siinäkin pitäisi olla mestari, jotta saisi tason pysymään sillä levelillä mikä se tänä päivänä on. Mutta tämä taas johtaa siihen, että sisältö olisi ehkä liiankin harkittua ja siloteltua – liian kaukana siitä todellisesta elämästä. Toki haluan pitää blogin tietyllä tapaa visuaalisesti kauniina, mutta balanssi tässäkin asiassa olisi varmasti ihan hyvä asia 🙂

Reply

Joo, älä muuta sano. Musta on jännä miten aina asiasta keskusteltaessa hyvin moni lukija on sitä mieltä, että lisää aitoutta ja huolettomuutta kaivattaisiin, ts. postausten määrä ennen laatua laadun tarkoittaessa viimeisen päälle hiottuja/muokattuja kuvia. Ne sovituskoppiräpsytkin on suurimmalle osalle ihan okei. Bloggaajat taas vertailevat itseään muihin ja kärsivät kukin vuorollaan suorituspaineista ja siitä, ettei mikään kuva ole muka tarpeeksi hyvä tai käsitelty blogimaailmaan.
Luulen, että syy siihen miksi blogit menevät nykyään naistenlehtien edelle (sen lisäksi että lukeminen on ilmaista) on juuri se luonnollisuus, tarttumapinta, nopea postaustiheys ja bloggaajan luotettavuus esim. tuotearvioissa. Jos haluan photoshopattua pintaa tai niitä epäkäytännöllisiä “inspiraatio”asuja, ostan muotilehden. Mutta even the girl in the magazine doesn’t look like the girl in the magazine… Ärsyttävästi suuri osa suomalaisista blogeista on menossa siihen suuntaan, että kosketuspinta ja samaistuttavuus puuttuu täysin.
Musta ihaninta tässä postauksessa oli se, että tekstistä näkyy, että kirjoitit sen rennolla otteella (tai sellainen vaikutelma siitä tulee :D) ja jaoit pieniä palasia arjestasi. Ehkä se on vaan mun omaa uteliaisuutta, mutta nautin sellaisesta. Nykyään blogien pääpaino on kuvissa, eikä tekstiä ehditä/jakseta kirjoitella, tai se on luokkaa “näin kaupassa tällaisen pienen söpön mukin. Nyt pitää mennä, ihanaa viikonloppua ja palaillaan!”. Se on harmillista.

Reply

No juuri se, kun taso on nykyään ihan hurjan korkea, niin ne odotukset oman blogin suhteen kasvavat ihan kohtuuttoman suuriksi. Se voi sitten juurikin vaikuttaa siihen, että mihinkään ei olisi tyytyväinen, vaikka lukijat olisivatkin. Ja hulluinta on se, että muotipostausten lisäksi fiilistelen ja tykkään itsekin niistä rennommista postauksista muiden blogissa, joten luulisi, että silloin haluisin tarjota samaa ja höllätä välillä laadun suhteen…No jostain syystä se ei ole niin helppoa, kun haluaa aina tarjota “parasta”. Voihan se olla myös, kun blogini on niin muotipainoitteinen ja keskittyy pitkälti kuviin, että jo sen takia se visuaalisuus on itselle liiankin tärkeä asia.

Ja kyllä – eilisen postauksen kirjoitin mun päikkäreiden jälkeen sohvalla röhnöttäen, kun takana oli ihana päivä ja maha täynnä herkkuja 😀 Normi asukuvien kautta ei oikein pääse siihen omaan arkeen kiinni mitenkään ja aika vähän kuitenkin kerron täällä asioistani. Tuollaiset “päivä kanssani” postaukset raottavat sitä todellista elämää vähän enemmän, joten ymmärrän hyvin miksi ne kiinnostavat.

Nyt kun teen arkena päivätöitä ja aika on kortilla, niin blogin suhteen on pakko vähän höllätä. Asukuvat on voitu napata samasta paikasta sen jälkeen kun olen päässyt töistä kotiin ja näitä rennompia postauksia voi tulla useammin, koska niitä on helpompi tehdä sponttaanisti. Ehkä tässä on siis edessä vähän pakolla tällainen “back to basics” tilanne, mutta ehkä se ei ole juurikaan huono asia?

Sain tästä keskustelusta inspiraatiota huomiseen postaukseen, joten jatkan juttua aiheesta siinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *