Tämä RAVN:n lampaankarvatakki oli kyllä todella hyvä hankinta! Huomasin, että sitä on vielä saatavilla, eli kannattaa olla nopea jos ihastuit tähän itseni tavoin. Tällä merkillä on muitakin aivan ihania tuotteita, joten suosittelen tarkistamaan heidän valikoimansa! Suomessa tätä takkia voi käyttää varmasti vielä kesälläkin (ilmaston tuntien) ja vajaamittaiset hihat tekevät tästä aavistuksen kevyemmän näköisen – tätä voi siis huoletta käyttää vielä kun lämpöasteet tästä hieman nousevat.

Meillä oli eilen ihana äitienpäivälounas keskustassa ja saimme lähes koko perheen kasaan. Pöydästä näki suoraan kauppatorille ja aina ihastelen Helsingin keskustaa ja sitä miten meri on aivan vieressä. Aurinko paistoi ja ihmisiä oli paljon liikenteessä – koko kaupunki on selvästi herännyt eloon auringon ja lämmön myötä. Viikonloppu meni siis rentouttavissa merkeissä, mutta se pyrähti ohi aivan liian nopeasti. Miten se onkaan, että kaksi päivää voi tuntua, kuin puolelta päivältä? Ja hei vinkkinä vielä, että Ullanlinnaan on avattu todella ihana italialainen ravintola nimeltä Enso. Ruoka on erinomaista ja söin siellä yhden elämäni parhaista pizzoista (ja se on paljon sanottu, sillä olen reissannut paljon Italiassa). Pakko päästä vetämään toinen kierros pian!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

This RAVN lamb fur coat was such a great find. Living in a Finnish climate means that I can wear this all through summer almost, so no need to worry about buying a lamb fur coat just before June, heh. Some positive sides to living up north! Yesterday we enjoyed a beautiful Mother’s Day lunch with my family overlooking the Helsinki harbor. This city of ours is just pure magic this time of the year. I’m always amazed when the huge cruise ships slowly head to the sea, as they look enormous and actually just so out of place. Everything around them looks so small, but then again, Helsinki is small. That’s one thing I love about it – you can walk pretty much everywhere. Oh and if I have some foreign readers who live in Helsinki here’s a tip for you: a new Italian called Enso just opened up on Korkeavuorenkatu and it’s super good. Definitely worth the visit!

Have a great week everyone! 

 

Photos/Thomas D.

Fur coat / RAVN

Knit / Andiata

Jeans / Toteme*

Sneakers / Converse

Bag / Céline

Sunnies / Montana

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Tosi kaunis pikku takki ja Suomen kevääseen tosi sopiva, syksyllä kaunis mustaan yhdistettynä. Kiitos ravintolavinkistä! Mä olen syönyt parhaat pizzat Kroatiassa, samoja seutuviahan sekin on Italian kanssa. Kroatiaan taas ensi kesänä : )

Mukavaa viikkoa ja loppuviikosta lämpenee…

Reply

Kyllä, tämä menee kivasti kumpanakin sesonkina! 🙂 Ja Ensossa oli super hyvä ruoka, eli kannattaa kokeilla.

Me mietitään juuri, että mennäänkö kesällä käymään Ranskassa vai jossain muualla (itselläni kun ei lomaa pahemmin ole). Viikossa ehtisi kuitenkin hyvin Euroopan sisälle ja Kroatia houkuttelee myös täällä…Italia on aina vaan niin ihana, että sinne mielellään menisi, vaikka nyt taitaisi olla jo kolmaskymmenes kerta. Siihen maahan ei vaan ikinä kyllästy!

Kiitos Marjukka ja samaa sinne. Ensi viikonloppuna näyttäisi olevan jo kesäisiä lämpötiloja, joiten toivotaan, että tämä toteutuu!

Reply

Love your shaggy jacket, it’s funky piece and suits you very well! 🙂
I’ve been loving the weather over the weekend, esp. yesterday. I hope that it will stay nice and sunny this week too.

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Next weekend is looking super good, so let’s hope this weather forecast comes true!

Reply

Hi, it’s so confusing this mothers day, in sweden it’s next week, in germany and finland it was yesterday and in switzerland it was already a month ago. Anyway, happy day and happy new week. Greetings from Switzerland //Sofia (…my blog http://sofiacm.com for wellness och interior)

Reply

Heh, at least you can celebrate it many times over! 🙂

Reply

Ihana takki! Itse olen vuosikaudet suunnitellut vaalean turkisrotsin ja mustan nahkarotsin yhdistämistä (ompelijan toteuttamana – omat taidot eivät riitä) mallia ensimmäisen Sinkkuelämää-elokuvan Carrien takki (muistaakseni päällä useammassa kohtauksessa). Tuo elokuvan takki oli ehkä jotain silkkiorganzaa, mutta olen vakuuttunut, että toimisi myös turkis/nahkayhdistelmänä näissä meidän hyytävissä olosuhteissa. Musta nahka hihansuissa, helmassa, liepeissä ja matalassa pystykauluksessa tuo toisaalta sopivaa skarppiutta ja toisaalta rentoa asennetta.

Reply

Kuulosta makeelta yhdistelmältä! Toivottavasti löydät hyvän tekijä, joka osaisi toteuttaa tämän vision. On muutenkin hyvä idea “entisöidä” jo olemassa olevia vaatteita sen sijaan, että ostaisi aina uutta. Etenkin jos palaset jo löytyvät kaapista! Toivottavasti saat siis projektia eteenpäin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *