June 2

  1. Bandana  /  2. Summer favorite

 

Vietin eilen ihanan päivän Pariisissa ja aurinkokin sitten vihdoin näyttäytyi meidän lounaan aikana. Muuten päivä olikin yllättävän harmaa, mutta tänään aurinko paistaakin täydeltä taivaalta ja sääennusteet näyttävät lupaavilta. Josko tästä alkaisi kunnon kesäputki Ranskassa? Olisi kyllä jo aikakin kun mietitään, että on jo heinäkuu…Pariisissa asuva ystäväni juuri valitteli, että on ollut aivan surkea kesä ilmojen puolesta tähän asti. Muutama hellepäivä, mutta muuten vettä on satanut enemmän tai vähemmän päivittäin. Hän nauroikin, että ihasteli omia Insta-kuviani Suomesta kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta, samaan aikaan kun pariisilaiset juoksivat kaatosateilta suojaan. Maailmankirjat hieman sekaisin, mutta näin suomalaisena en voi valittaa tätä “kohtaloa”, heh.

No mutta, heinäkuu kun on jo meneillään, niin on aika taas katsoa miltä kesäkuun asuni näyttivät. Oma suosikkini on ehdottomasti tuo nelonen ja viileämmät kesäsäät eivät meikäläistä haittaa juuri sen takia, että voin edelleen käpertyä lempineuleeseeni. Nyt se tosin taitaa jäädä kaappiin odottamaan syksyä, mutta kiitos viileälle kesäkuulle siitä, että sain kaivaa sen sen esille ennen kesäsäilöön joutumista! Mikä näistä asuista kolahti teihin eniten?

 

I had a great day yesterday in Paris and even the sun came out eventually, just in time for out lunch. Otherwise it was a grey day, but today the sun is shining full force and the weather forecasts look promising. Maybe this is the start of a real summer here? I sure hope so, as it’s already July…

And speaking of July, it’s time to take a look at what I wore last month. My favorite of these June looks is number four and thanks to the colder weather, I was able to wear my favorite knit again. Which one was your favorite look?

 

june 3

3. Say what?  /  4. Kill them with kindness

june 5

5. Fashion therapy  /  6. White for summer

june 1

7. Black and white

You May Also Like

10 comments

Reply

I love the 4th one. The grey cardigan looks soooo stylish!!! <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Thanks Vanessa! Yes, this knit was such a great purchase 🙂 If I find the same in darker grey, I need to get it for the upcoming season…

Reply

Hei, minun ehdoton suosikkini on numero 6 – white for summer. Valkoisista housuista pitää ottaa kesällä kaikki ilo irti ja asusi on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyrmäävän upea.

Reply

Kiitos Satu! Miten nuo housut on taas unohtunut sinne kaapin perälle, mutta täytyykin nyt kaivaa ne sieltä taas käyttöön. Etenkin kun ilmat paranivat nyt huomattavasti, niin valkoisia housuja voi ja pitääkin käyttää juuri nyt 🙂 Oikeassa olet!

Reply

6 miellyttää silmääni eniten, vaikka kaikki asusi on aina niin upeita ja toimivia päälläsi 🙂

Reply

Kiitos H! 🙂 Te lukijat kyllä saitte mut kaivamaan nuo valkoiset housut taas käyttööni!

Reply

Omat suosikkini kivoista asuistasi ovat vyöllä vyötetty neuletakki – ei olisi tullut mieleeni sutaista vyötä tuohon, mutta näyttää erittäin hyvältä – ja valkoiset housut setti. Olen vasta todellinen myöhäisherännäinen valkoisten farkkujen suhteen ja vältellyt niitä hullun lailla ennen tätä kesää. Ja boom – nehän olivat juuri sitä mitä tietyt vähällä käytölle jääneet yläosat kaipasivat! Ihanaa ja lisäksi edullistakin vaatehuoneen sisällön uudelleen henkiinherättämistä! Mahtavaa kesänjatkoa! Toivottavasti lämpö ja aurinko pian palaa!

Reply

Kiitos Mari! Rakastan neuleita, joten yritän aina miettiä, että miten saisin käytettyä niitä eri tavoin. Vyöllä (ja muilla asusteilla) saa kyllä mistä tahansa vaatteesta kivasti erinäköisen.

Jee kiva, että löysit sopivat valkoiset farkut! Onhan ne ihan super raikkaat näin kesäisin ja olet ihan oikeassa siinä, että ne toimivat niin kivasti erilaisten yläosien kanssa (tässäkin asussa päälläni on vain poikaystäväni vanha t-paita, mutta valkoisten farkkujen kanssa ei yhtään paha).

Kiitos Mari ja samaa sinne! Täällä onneksi tänään ihanan aurinkoista ja ainakin tämä viikko pitäisi jatkua näin, joten ei muuta kun nyt ulos nauttimaan 🙂

Reply

Hei, itse pidän 2. ja 6. eniten. Valkoinen ylä- tai alaosassa toimii aina. Pidän yksinkertaisen tyylikkäästä tyylistäsi. Mulla meni kauan ennenkuin tajusin, että mitä yksinkertaisemmin pukeutuu sen paremmalta näyttää! 🙂

Reply

Kiitos Maritta! 🙂 Tiedätkö välillä vieläkin pohdin pitkään mitä laitan päälleni ja joskus mietin ihan turhan monimutkaisia yhdistelmiä (mikä vain pahentaa asukriisiä), kunnes taas hoksaan, että mitä yksinkertaisempi, sitä parempi. Ja ihan perus farkut + rento kauluspaita yhdistelmä toimii aina ja näyttää aina raikkaalta, joten asukriiseillessäni palaan usein tuohon komboon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *