En muista milloin olisin viimeksi ottanut aurinkoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Edellinen kertani taisi oli Seychelleillä ja oikeastaan “rantalomat” ovat ainoa ajankohta kun makaan auringon alla pidempiä jaksoja. Tosin silloinkin korkealla suojakertoimella varustettuna ja vältellen päivän paahtavimpia tunteja. Ihoni ei pahemmin rusketu, mutta se kyllä palaa herkästi minkä takia olenkin luovuttanut ihan suosiolla auringonpalvonnan. Ympäri vuoden suojaan ihoa auringolta, mutta kesällä kehiin astuu aavistuksen tujummat voiteet. Laitoin itse asiassa juuri tilaukseen yhden aurinkovoiteen, josta olen lukenut paljon hyvää. Jos tuote läpäisee testin, niin kerron siitä lisää täälläkin.

Tämä kalkkilaivakapteeni-lookini ei oikeastaan häiritse itseäni, mutta kesällä olisi kiva jos iho saisi edes pienen päivetyksen. Sen saavuttamiseksi turvaudun itseruskettaviin ja laitoin juuri tilaukseen St. Tropez Self Tan Express Mousse-tuotteen. Tuo on sellainen itseruskettava joka pestään pois kun se on vaikuttanut 1-3 tuntia. Jos haluaa kevyemmän lopputuloksen niin tunti riittää, joten itselleni tämä olisi hyvinkin helppo keino saada se kevyt päivetys. Ihanalta kuulostaa myös se, että tuotteen voi huuhdella pois niin nopeasti, jolloin ei tarvitse itkeä valkoisten lakanoiden perään. Innolla odotan siis tämän korkkaamista!

Toinen tuote mitä haluisin kokeilla on Eco by Sonyan Face Tan Water. Tuote on kasvovesi, jota sivellään kasvoille ihan normaalin kasvoveden tapaan. Kuulostaa erittäin hyvältä, sillä inhoan itseruskettavien hajua, eikä sitä ikinä tiedä jos iho reagoi voiteeseen huonosti. Tukkeutumat ja epäpuhtaudet eivät välttämättä ole se hinta mitä haluaa maksaa päivettyneestä ihosta. Tätä tuotetta on siis pakko kokeilla! Mitä itseruskettavia te suosittelette?

 

I’m giving two self tanners a try; the St. Tropez Self Tan Express Mousse and Eco by Sonya Face Tan Water. I have read good things about both, so let’s see how well they work for me. I’ll give you an update once I’ve tried them! What are your favorite self tanners?

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *