x Aamuinen työmatkani. Nautin kovasti siitä kun voin vaan istua ratikan kyydissä ja uppoutua omiin ajatuksiini. Tuntuu, että päiväkin starttaavat paremmin kun voin hetken rauhoittua ennen töitä. Oma ratikkalinjani on vielä mitä kaunein, joten työmatkalla näkee Helsingin kyllä parhaimmillaan.

x Vanhempieni uusi kylpyhuone alkaa pian olla valmis ja saunakin kasataan ensi kuussa. Meillä meni kaikki laattavalinnat sun muut aika viime tippaan, mutta lopputulos näyttää siitä huolimatta kauniilta. Saunaan valitsimme hilla-nimisen laudemallin, joka on varmasti nappivalinta siihen tilaan. Löylyjä odotellessa!

x Yksi parhaimmista ystävistäni ilmoitti tammikuussa, että hän lentää luokseni elokuussa. Opiskelimme Ranskassa yhdessä kolme vuotta ja niiden vuosien aikana meistä tuli sydänystävät. Voitte kuvitella millainen reimu repeää kun näen hänet elokuussa pienessä kotikaupungissani Helsingissä. Hän lentää tänne Kaliforniasta asti, joten olen suunnitellut meille viikoksi mahtavaa ohjelmaa! Heti kun töiltäni ehdin niin täytyy tehdä vastavierailu hänen luokseen Losiin.

x En voi uskoa, että lähdemme Italiaan jo reilun viikon kuluttua! Kesällä päivät vilisevät ohi aivan tajutonta vauhtia, eikä aina muista mikä viikkokaan on kyseessä. Ensi viikko pitäisi vielä painaa täysillä töitä, mutta sitten pääse rentoutumaan ihan toisiin maisemiin!

x Olen niin iloinen siitä miten hyvin poikaystäväni on sopeutunut elämään Helsingissä. Puhuimmekin asiasta vähän aikaa sitten ja hänen mielestään elämänlaatu on täällä ihan ainutlaatuinen. Lyhyet etäisyydet paikkoihin, kohtuullisen pituiset työpäivät, toimiva byrokratia, luotettavat ihmiset, loistavat harrastusmahdollisuudet, kaunis luonto, meren läheisyys, mieletön ravintolatarjonta yms. Olen myös niin kiitollinen perheelleni, sillä he ovat ottaneet hänet osaksi perhettämme aivan täysin. Naurankin aina, että isäni ja poikaystäväni viettävät varmasti enemmän aikaa keskenään kuin minä kummankaan kanssa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

x I love my daily commute to work. I take the tram and it goes passed the most beautiful areas in Helsinki.

x My parent’s new bathroom and sauna are almost ready, so I can’t wait to do a spa session there.

x One of my closest friends is American and she is coming to visit me in August! I’m so excited to show her my country for the first time. She’s flying from LA all the way to Norther Europe, so the weather better be good then, heh.

x I can’t believe time passes so quickly and next week I’m already off to Italy. I’m so looking forward to this trip!

x I’m so happy that my boyfriend has enjoyed his life in Helsinki. I’m also beyond grateful that he fits into our family perfectly and that my parents are (and have always been) 100% supportive of us. The same with my boyfriends family and they were my parents away from home while I was living in France, so I’m glad my parents can now return the favor.

 

Photo: Thomas D.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *