Eilen muistin taas miksi syksy on kevään ohella lempivuodenaikani. Tuntui kun olisi herännyt pitkästä unesta, kun sai ihailla auringonpaistetta ja ruskaa – Helsinki näytti ihan parastaan. Mieleeni muistui taas, että olemme todella onnekkaita kun saamme asua tässä hienossa kaupungissa. Se kieltämättä unohtuu liian nopeasti heti kun ilmat muuttuvat taas toisenlaisiksi…Poikaystäväni oli viime viikolla Ranskassa ja siellä on ollut ihan tajuttoman lämmin syksy. Samaan aikaan, kun hän istui terassilla +24 asteen helteessä, niin itse taistelin sateenvarjoni kanssa pilkkopimeässä syysillassa täällä Helsingissä.  Oli vaikea uskoa, että meidän välillä oli vain kolmen tunnin lentomatka. Onneksi tämä viikko näyttää huomattavasti valoisammalta, eli sitä odotellessa!

Tässä yksi suosikki perusasuni tähän syksyyn; nahkahousut, kashmineule ja hyvin istuva takki. Tähän vielä huivi ja pipo, niin tällä yhdistelmällä pärjäisi hyvin lumen tuloon saakka.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

Yesterday was so such a beautiful fall day in Helsinki. The sun was shining and I took a walk by the sea…this is the fall I love. One of my “go-to” fall outfits is what I’m wearing here; a cashmere knit, leather pants and a stylish coat. I could basically wear this look until the snow arrives (which is not hopefully anytime soon). Adding a scarf and beanie would basically get me though to spring without a problem.

Have a great Monday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*)

Cashmere knit / COS* (similar here*)

Shirt / Stella McCartney (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Boots / Topshop (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Great combo, perfectly comfy and layered for a chilly Fall days. 🙂

https://lartoffashion.com/turning-30/

Reply

Thanks my dear! Have a great evening 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *