Perjantaina saimme nauttia landella ihan mielettömän kauniista tähtitaivaasta. Sai pukeutua kunnon toppatakkeihin, mutta kylmässä seisoskelu oli kyllä sen arvoista, kun sai tuijottaa tätä maisemaa. Laitoimme viikonloppuna pihaa valmiiksi talvea varten ja muuten vain rentouduimme. Eilen nappasimme sitten Coco-pennun kyytiimme matkalla takaisin kaupunkiin, sillä neiti tuli meille illaksi hoitoon. Ei kyllä mennyt ihan suunnitelmien mukaan eilinen ilta…asuntomme turvalukon avain oli kadoksissa ja siinä sitä oltiin pentu kainalossa kymmenen nyssykän kanssa oven ulkopuolella. Meillä oli kamaa todella paljon ja kävin jokaisen kassin huolella läpi. Avainta ei löytynyt mistään. Siitä sitten koira kainaloon, kamat takaisin autoon ja menimme vanhemmilleni.

Siellä ollessani tein muutaman puhelun ja yritin selvittää vara-avaimen sijaintia. Lähdin autollakin tarkistamaan muutaman paikan mihin se olisi voinut tippua. Kun tulin takaisin vanhemmilleni, niin äiti oli löytänyt Cocon hoitokassin pohjalta kyseisen avaimen. Se oli ilmeisesti tarttunut laukussani olevaan sateenvarjoon ja kun kävin kaikki laukut läpi, niin laitoin sateenvarjon koiran hoitokassiin (jostain ihmeen syystä). Onneksi se siis löytyi ja illaksi pääsimme takaisin omaan kotiin. Cocolle pisteet siitä, että neiti käyttäytyi todella kauniisti koko tämän draamaan läpi, heh!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

On the weekend we enjoyed this breathtaking view in the evening. The stars were so bright and it was magical to be at the countryside in total darkness with just the stars. Super relaxing! Yesterday we  drove back to Helsinki and on the way home picked up Coco (a Labrador puppy), as we had agreed to babysit her. Well when we arrived to our place, we realised that the key to the extra security lock was missing. We couldn’t find it anywhere, so we had to put everything back in the car and drive with the puppy to my parents house. While there I was looking for the key and tried to figure out where it could have gone. My mom took Coco’s food from her “nursery bag” and tadaa, there it was. No idea how it got there. So eventually we got home and all ended well, heh!

Have a great week everyone!

 

Photo/ Thomas D.

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Wau, ihan mieletön hieno “maisema”! Mistä päin tää on otettu? Näkyykö milky way:tä usein?

Reply

Tämä on otettu tunnin ajomatkan päässä stadista, eli keskellä korpea! 😀 Kirkkaina ja kylminä syysiltoina se näkyy poikkeuksellisen hyvin!

Reply

Oho, eli ei kovin “pitkälle” tarvi mennä. Täytyy joskus lähteä bongailemaan !

Reply

Suosittelen! On nimittäin niin kaunis näky 🙂 Ja uskon, että ei tarvitse paljon Nuuksiota pidemmälle mennä, niin tähtitaivas näkyy jo selkeästi (kunhan ei ole liikaa kaupunginvaloja, niin tähdet näkyy hyvin).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *