Save

Zaran valkoinen kashmirneule. Malli näyttää niin kauniilta ja tuo ylisuuri leikkaus on ihana. Pakko käydä sovittamassa!  Värikin on täydellinen ja huomaan, että valkoinen on tänä syksynä tuntunut erityisen raikkaalta. Valkoinen on myös todella ylellinen väri vai mitä sanotte?

Cartierin Tank. Tämä kello edelleen jaksaa miellyttää klassisuudellaan. Olisi sellainen hankinta, jota tuskin koskaan katuisi.

Chanelin Gabrielle tuoksu. En ole edes kokeillut tätä vielä, mutta olen kuullut siitä hyvää, eli pitää käydä testaamassa. Pullo on myös tuttuun tapaan niin tyylikäs, että sen voi huoletta jättää esille.

Zaran nahkaiset ylipolvensaappaat. Olen kytännyt näitä saapuvaksi verkkokauppaan tai myymälään, jotta pääsen sovittamaan niitä. Korkokin on sopiva arkeen, eli näillä jaksaisi painella.

Mikä on teidän wish listin sisältö?

 

What things are on my (material) wish list?  This white cashmere knit is gorgeous and it would look so nice with black skinny jeans and heeled boots. Cartier’s Tank is a true classic and something that I would wear forever. And what about a new perfume? Anyone tried Chanel’s new scent yet? Zara’s black boots are something I’ll have to try one when they arrive in stores. They have the perfect heel height for everyday use. What’s on your wish list?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihastelen satunnaisesti Cartierin tank-mallia, joskin nahkarannekkeella. Noista teräsrannekkeisista vie voiton Omega, ehkä joskus.. 😉

Reply

Poikaystäväkin liputtaa Omegan ja Rolexin puoleen, mutta joku Cartierissa vetää puoleensa 🙂 Ja hei Tank on myös kiva sillä nahkaisella rannekkeella!

Reply

Mullakin on täydelliset mustat ylipolvensaappaat etsinnässä ja burgundinpunainen nahkatakki. Nyt kun kaupatkin ovat innostuneet burgundinpunaisista/punaisista vaatteista, taidan napata itselleni sopivan alennusmyynneistä 😉 Millä ohjelmalla muuten teet nämä kollaasit?

Reply

Niin, apua…nythän alkaa jo midseason sale, eikä joulu alennusmyynteihinkään ole enää pitkä aika! 🙂 Toivottavasti löydät etsimäsi!
Heh, teen tämän “kollaasin” wordiin ja sitten screenshotti…varsinaisella pro-tasolla siis tämä mun kollasien tekeminen 😉

Reply

Hei, ei se tyyli vaan se lopputulos 😉 Taidan itsekin kokeilla koska netin kollaasiohjelmat on vaikeita enkä itse käytä Photoshoppia.

Reply

Näin juuri! 😉 Ja muihin kollaaseihin käytän ilmaista https://www.befunky.com/ ja se on helppo käyttää – testaa sitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *