Viikonlopun uniformuni oli tämä asu ja tässä syksyn lempitakissani voisin viettää koko loppuvuoden. Niin upea tämä lampaankarvatakki! Toinen suosikkini syksyyn ja talveen on tämä kashmirneule, jonka hankin Andiatan ystävämyynneistä ennakkoon. Kashmirneuleita ei voi olla kaapissa liikaa ja pooloneule on kätevin tähän vuodenaikaan, kun kurkku on hyvä saada viimalta piiloon. Poikaystäväni on myös tykästynyt pooloihin ja usein toisen on vaihdettava asua ennen ovesta lähtöä, kun huomataan, että molemmilla on tismalleen sama asu päällä. Meillä on todella samanlainen maku vaatteissa (vaikka poikaystävälläni on vielä klassisempi tyyli kuin itselläni), joten välillä saa nauraa, kun olemme pukeutuneet lähes identtisesti.

Siitä on huomenna viikko, kun kävin kampaajalla ja tiedättekö…hitsit kun olisin pyytänyt kampaajaa leikkaamaan hiuksia vielä muutaman sentin lyhyemmäksi. Tuntuu jotenkin siltä, että tämä malli saisi olla vielä aavistuksen lyhyempi. Nyt pohdin, että käynkö lyhentämässä vai odotanko alkuvuoteen, että hiukset ovat ehtineet vähän kasvaa. Kysyin poikaystäväni mielipidettä tähän ja hän sanoi, että hiukset olisi pitänyt olla lyhyemmät, koska hän ei näe mitään eroa aikaisempaa, heh. Miehet…

Energistä viikkoa kaikille!

 

This was my uniform for the weekend. The lamb fur coat is something I could wear all day everyday, as it’s so gorgeous. Another favorite of mine for the winter season are cashmere turtleneck knits. They are perfect, as they protect the throat and keep you warm. My boyfriend is also a fan of them and sometimes we are wearing almost identical outfits and one of us has to compromise so we don’t like we intentionally chose the same clothes, heh. Couple wearing matching outfits isn’t that trendy anymore, heh.

Have a great week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata (similar here*)

Trousers / Andiata (similar here*)

Knit / Andiata (similar here*)

Sneakers / Tod’s (similar here*)

Bag and Sunnies / Céline

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

16 comments

Reply

Great uniform for the weekend and a very stylish one too! 🙂
Have a great beginning of the new week!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear and you too! 🙂

Reply

Tähän vuodenaikaan on tosiaan hyvä saada kurkku viimalta piiloon. Paleltunut kurkku on vetinen eikä kelpaa enää salaattiin tai leivän päälle. Minä hautaan sen yleensä kauppakassiin, en pooloneuleeseen. Pooloneuleeseen viimalta piiloon suojaisin kaulan, en kurkkua 😀
Ihana asu – jälleen kerran. Ja minunkin ääneni muutaman sentin tukanlyhennykselle. Talvella kiva, kun ei tarvitse kaivella tukkaa kaulusten, huivien alta. Kun ei tukasta ole sen enempää kaulan kuin kurkun lämmikkeeksikään 🙂

Reply

Menikö mulla nyt puurot ja vellit sekaisin? 😀 Edelleen puhun kurkusta, kun mietin flunssaa, mutta tosiaan ehkä tässä kontekstissä pitäisi puhua siitä kaulasta tosiaan, heh.

Ja kiitos Satu! Niin onhan tämä vieläkin aika pitkä? Sitä kun ei tosiaan voi kietoa kurkun lämmikkeeksi 😉

Reply

Jälleen kerran ihana ja tyylikäs asu 🙂 Ovatko Célinen aurinkolasit muuten Suomesta? On tietty malli hakusessa, mutta Eurooppaan/euroalueeseen verrattuna lasit maksavat liki kaksinkertaisesti täällä Kanadassa, ja niin paljon ekstraa en suostu maksamaan 😀 Osaisitko vinkata siis Suomesta liikettä, joka myy Célinen aurinkolaseja? Helsingissä en ole käynyt lentokenttää pidemmällä vuosikausiin..

Reply

Kiitos Nina! 🙂 Ostin nämä rillit kesällä Milanosta ja hmm…missäköhän stadissa myydään Célinen laseja? Mietin, että saakohan tätä merkkiä mistään isommista optikkoliikkeistä…niissä yleensä edullisimmat hinnat. Taitaa kyllä olla juuri niin, että ostit ne sitten mistä tahansa Euroopasta, niin hinnat aika paljon alhaisemmat kuin siellä 😀 Ja hei pahoittelut, että tässä asiassa en osannut enempää auttaa!

Reply

Nina, mulla on Celinen aurinkolasit, jotka ostin Keopsilta. Tsekkaapa se

Reply

Kiitos Satu, kun laitoit vinkin jakoon! 🙂

Reply

Kiitos vinkistä Satu 🙂

Ja Anna Sofialle kiitos siitä, että yritit auttaa 🙂

Reply

Tottakai ja itsekin sain tästä vinkin, että mihin suunnata lasiostoksille seuraavan kerran! 🙂

Reply

Minäkin kävin tekemässä löytöjä Andiatan ystävämyynneistä. Meille on kanssa käynyt pari kertaa niin, että toisen on pitänyt vaihtaa asua, kun ollaan oltu tuulipukuparikuntana lähdössä liikenteeseen.

Reply

Ihanaa, mitä löysit? 🙂 Heh, hyvä tietää, että ei olla ainut pariskunta kenellä tämä ongelma!

Reply

Cahmere neulehousut ja puseron, pari kaninkarva kauluria, bitkän beigen villatakin ja yhden mekon 🙂

Reply

Saitpa hyvän saaliin! 🙂 Ja ne kashmirhousut on ihanat!

Reply

Niin on, mulla löytyy niitä jo kahdet kotoa entuudestaan ;

Reply

Niitä ei voi olla ikinä liikaa! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *