Sain paljon kyselyitä edellisen postauksen COS:in mustasta takista ja etenkin siitä harmaasta versiosta, josta vinkkasin tekstissä. Moni ihastui tähän malliin itseni lailla ja pohtivat, että kumpi väri olisi kivempi. Lähetin Instan kautta muutamille kyselijöille jo kuvia harmaasta, mutta tässä se nyt olisi luonnonvalossa ja in action. Tämä harmaa tuntuu itse asiassa kevyemmältä ja aavistuksen ohuemmalta verrattuna siihen mustaan. Materiaali pitäisi kyllä olla sama (villaa), mutta toki näissä voi olla eroja! Huomaan myös, että hihat ovat tässä harmaassa vähän pidemmät ja joudunkin käydä pidentämässä niitä mustan takin hihoja. Tällaisia pieniä eroja näistä siis löytyy, vaikka muuten pitäisi olla tarkalleen sama takki kyseessä. Värilläkin on muuten niin suuri vaikutus ja vaikka malli onkin sama, niin mielestäni nämä ovat kaksi täysin eri takkia. Se musta on niin tyylikäs ja skarppi ja tämä on ehkä astetta rennompi? Vai yritänkö vain epätoivoisesti perustella itselleni miksi kahden saman takin hankkiminen on ihan ok?

Kumpi väri on teidän mielestä kivempi? Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

When I published this previous post and told you that I had bought the same exact coat in grey as well, I got many inquiries about the exact tone of the grey one. Well, here it is in action! I love both of these colors, but think they look very different even though it’s the exact same model. The black one is more sleek and sophisticated, where as this is more relaxed I feel. Perhaps I’m just trying to justify to myself why I can keep both of these coats, but in any case I feel that they are very different, heh. What do you think? Which color do you prefer? Have a great Wednesday!

 

Photos/Thomas D.

Coat / COS (similar here*)

Turtleneck / Andiata (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Suede boots / New Look

Bag / Céline

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Meillä on Maijan kanssa myös nuo takit mustana. Ja me molemmat haluttaisiin myös tuo harmaa versio. Niin mieletön takki on ollut! Täällä Turussa en ole nähnyt tuota vaaleaa harmaata väriä, toivottavasti tulee, haluaisin tosiaankin ostaa sen myös 🙂

Ja sinä niin kauniina taas kerran! Mahtavaa loppuviikkoa!

Reply

Kiitos! <3

Ja hei sun päällä mä tätä olenkin ihaillut! 🙂 Mutta on kyllä harvinaisen tyylikäs takki! Tämä harmaa on saatavilla vain verkosta, eli se kannattaa napata sieltä jos kiinnostaa. Tämä on juurikin aavistuksen kevyempi, joten menee kivasti vielä pitkälle kevääseen!

Laita viestiä, kun olet seuraavan kerran stadissa niin mennään sinne kahville vihdoinkin. Tai sitten ajan joku viikonloppu moikkaamaan sua sinne Turkuun...

Kiitos Anne Malia ja sitä samaa sinne!

Reply

Ai hyvä kun sanoit, ehkä nappaan sen sit verkosta.
Ja hei ehdottomasti nähtäisiin vihdoin. Jommassa kummassa paikassa. Mäkin alan kohta varmaan piipahtaa stadissa useammin, kun nää tän vuoden kiireet helpottaa.

Reply

Super, palataan siis asiaan!

Reply

Hei, onko farkut Zaran nykyistä mallistoa vai jo vanhemmat?

Kiitos

Reply

Heippa, ostin nämä farkut pari vuotta sitten, eli täysin samoja tuskin enää löytyy.
Hyvää sunnuntaita sinne!

Reply

Hei, Mitä kokoa tuo sinun takki on? Istuu superhyvin!
Tilasin netistä kyseisen ihanuuden kokoa 36. Olen kokoa 34-36 ja ainakin itsestä tuntuu, että koko 36 ehkä aavistuksen liian iso. Tosin mallikin aika väljä.

Reply

Heippa Anne! Tämä koko on 34 ja sanoisin, että malli on aavistuksen väljä. Tämä harmaa on vielä hitusen suurempi kuin se musta (esim. mustassa jouduin pidentämään hihoja ja tässä ei ole sitä ongelmaa). En tiedä huomasitko uusimmasta postauksessa, mutta myyn omaani (200€), eli jos tuntuu, että pienempi olisi parempi niin laita ihmeessä viestiä!Käytin takkia tosiaan vain kerran, eli sen on uudenveroisessa kunnossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *