Täällä ollaan menty pää kolmantena jalkana, mutta nyt lähes kaikki asiat on hoidettu ja voi alkaa rentoutumaan. Miten odotankaan huomista ja sitä, että lähes kaikki pysähtyy hetkeksi. Voi vaan olla ja ladata akkuja! Tänään oli ajatuksena laittaa vielä muutamat ekstra jouluvalot pihalle, mutta tuo kova tuuli ja tihkusade ei kyllä innosta. Ehkä voi siis hyvällä omalla tunnolla vain loikoilla sohvalla ja kuunnella joulumusiikkia?

Asukuvia piti julkaista tällä viikolla, mutta sekin jäi. Nyt sain itseäni niskasta kiinni ja vihdoin julkaistua nämä kuvat. Chanelin rintaneulan perään on kyselty ja se oli hautautunut asusteiden sekaan, mutta kaivoin sen sieltä ulkoilemaan pitkästä aikaa. Tässä yliannostus tätä rintaneulaa, eli ehkä hautaan sen nyt takaisin sinne muiden asusteiden joukkoon taas hetkeksi, heh. Jalassa on H&M:n kashmirhousut, jotka ovat ihan täydelliset kotona oleiluun, mutta niillä kehtaa myös lähteä ihmisten ilmoille. Matkusteluun ne ovat myös loistavat! Varasimme juuri talvimatkan maaliskuulle ja näillä ajattelin lentää lämpöön.

Nyt toivotan kaikille ihanaa aatonaattoa ja ajakaa varovasti joulun viettoon, jos teillä on tänään matkustuspäivä!

 

This week I have been preparing for Christmas and even though the last two days I’ve already been on holiday, I’ve been running around from morning until the evening. I was just laughing that my schedule is even busier on holiday than it is during a normal work week, heh. Now everything is ready for tomorrow and I can’t wait to start Christmas properly. Today  I was supposed to go put some additional yard lights, but the storm wind and rain aren’t really encouraging me to leave the couch. So maybe I can just stay here and listen to Christmas songs all day?

This Chanel brooch hasn’t really seen the light of day in a while, but it finally got some fresh air last week. I combined it with this casual bomber and cashmere trousers. These pants are super comfy and perfect for hanging out at home or traveling!

 

Photos/Thomas D.

Bomber / H&M (similar here*)

Cashmere knit / COS (similar here*)

Cashmere trousers / H&M (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Balmuir*

*Gifted/Commercial links.

You May Also Like

3 comments

Reply

That jacket already looks incredible but the Chanel brooch gave it THE touch and made this would outfit very
cool and “street couture” one. 🙂
Happy holidays and Merry Christmas!

https://lartoffashion.com

Reply

Thank you dear! Let’s try to meet again next month 🙂

Merry Christmas to you and your family!

Reply

That would be lovely and thank you very much! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *