– These beautiful Mise en Dior earrings have the right amount of edge for any oufit. To admire them on a beautiful blogger, check out Katri’s blog.

– Louboutin’s Pigalle heels have been on my wish list for ages, so maybe this is the year to bring them home?

These high waisted jeans from H&M are a must.

– As soon as I get back to Paris I need to continue my Vogue Paris subscription. It’s always such a great moment to discover the new issue. The small luxuries in life!

– I just love this leather jacket from H&M…

– I spotted this coat from the Finnish Costume magazine and just love it!

– My favourite foundation at the moment is Lumene’s CC cream, but I’ve heard many good things about this Serum Foundation. Could it be even better than the amazing CC cream?

What’s on your wish list for Spring?

        —————

– Nämä kauniit Mise en Diorin korvakorut on näkynyt monilla staroilla pitkin syksyä ja talvea. Ne toisivat kivasti särmää yksinkertaisiin asuihin. Niitä voi myös ihailla upean Katrin korvissa täältä!

– Louboutinin Pigalle korot on ollut toivomuslistalla jo kauan. Ehkä tämän vuoden aikana ne kävelisi omaan kaappiini?

– Nämä H&M:n korkeavyötäröiset farkut on täydelliset perusfarkut. Olen muuten huomannut, että moninkertaisesti maksavat J Brandin farkut ei ole yhtään sen parempia kuin H&M:n farkut. Oletteko te tehneet samoja huomioita?

– Heti kun pääsen takaisin Pariisiin, täytyy jatkaa Vogue Paris lehtitilausta. On niitä elämän pieniä luksuksia löytää uusin numero postilaatikosta! Viime vuonna maksoin muuten vuoden tilauksesta noin 20€, eli ei paha hinta…

– H&M:n upea nahkatakki kolahti…

– H&M:llä tuntuu olevan vaikka mitä ihanaa tällä hetkellä valikoimissa. Bongasin tämän takin Costumen uusimmasta numerosta ja nyt odotan sitä saapuvaksi liikkeisiin…

– Olen täysin Lumenen CC meikkivoiteen fani, mutta olen kuullut paljon hyvää myös tästä Seerumi Meikkivoiteesta. Voisiko se olla vielä CC-voidetta parempi? Onko teillä kokemusta tästä tuotteesta?

Mitä teidän kevään toivelistalta löytyy? 🙂

You May Also Like

11 comments

Reply

Sofia, mä käytän sitä seerumi meikkivoidetta ja se on aivan ihana kyllä. Omasta mielestäni parempi kuin cc voide. Jotenkin se pysyy paremmin vaikka onkin kevyempi koostumuksesta. 🙂

Reply

Oi, se mun täytyy kyllä napata ennen mun lähtöä! Kiitos kun kerroit käyttökokemuksia! 🙂

Reply

Kiitos kaunokainen maininnasta <3

Reply

Tottakai, on niin upeat korvikset ja sopii sulle niin hyvin! <3 Piti laittaakin sulle viestiä siitä tiistaista kun olin ehtinyt sopia muuta! 🙁 Ensi kerralla kun olen täällä niin nähdään sitten ja Pariisin olet aina tervetullut! Kuulemisiin! 🙂

Reply

Kivoja ja kauniita toiveita, “ottaisin” itsekin mielelläni kaikki 🙂

Reply

Tell me about it! 😉

Reply

Huoh, minulla on niin hullu kroppa, että teetätän nykyisin farkut. Totesin, että se tulee lopulta halvimmaksi, koska kaikissa valmiissa on liian pitkät lahkeet, törröttävä takapuoli, senttitolkulla ylimääräistä vyötäröllä, jotta lantio mahtuu sisään jne. Itsetunto putosi nilkkoihin aina, kun piti ostaa farkut, ja viimeinen tikki oli myyjätär, joka purkkaa pureskellen totesi, että kuule ei sun kropalle tehdä farkkuja…

Reply

Farkkujen osto on kyllä monelle hankalaa. Täällä myös sama tilanne. Usein jos farkut istuu jaloista hyvin niin vyötärö ei mene kiinni ja jos toisinpäin. Olen itseki miettinyt teettämistä, mutta ainakin H&M:stä olen löytänyt muutamia hyvin istuvia ja muutamalta muulta merkiltä. Aika paljon se on kyllä tuurista kiinni!

Harmi, että sun kohdalle osui noin törkeä myyjä. Taisi olla omaa laiskuutta jos hän ei viitsinyt edes etsiä sun kropalle sopivia. Pienillä muutoksilla saa myös paljon aikaan, eli hyvä myyjä osaa suositella muutosten tekoa. Taisi olla huono päivä kyseisellä myyjällä, joten toivottavasti et lannistunut liikaa!

Paras on tosissaan kun teettä omat pöksyt, niin ne istuu ainakin täydellisesti! 🙂

Reply

I saw that leather jacket too by H&M and loved it. A denim jacket, maxi white dress, classic ballerinas and comfy flat sneakers. By the way I love your blog:)

Reply

It’s gorgeous! I hope to find it in Paris so I could try it on…I like your wish list, I wouldn’t mind taking everything of it as well 😉 Thanks darling!

Reply

i have to say if i have pierced my ears.. i would def buy this adorable pair of Dior.. love them. Saw it on different friends of mine.. European or Asian.. all look super cute and elegant..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *