*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa.


Tänä vuonna meillä on kolmet häät tiedossa ja yksi asia mikä on askarruttanut itseäni on hääpukeutuminen. Siitä on aikaa, kun olin viimeksi häissä (taisi olla kaksikymmentä vuotta sitten) ja koska oma juhlapukeutumiseni on ehkä turhankin arkista häihin, olin vähän hukassa sen suhteen mitä pukisin päälleni. Yhteistyö Bubbleroomin kanssa tuli mitä parhaimpaan saumaan, sillä heidän valikoimassa on loistavia vaihtoehtoja juhliin ja etenkin häihin. Valikoimasta löytyy oikeastaan kaikille jotain ja parasta on se, että omaan juhlavaatteeseen ei tarvitse käyttää koko omaisuutta. Mielestäni häissä on tärkeä pukeutua hyvin ja juhlallisesti, mutta se ei edellytä sitä, että pitäisi käyttää satoja euroja yhteen iltaan. Toki juhlavaatteita voi kierrättää, mutta jos haluaa jotain uutta, niin suosittelen tutustumaan Bubbleroomin valikoimaan! Itse valitsin kaksi täysin erilaista mekkoa ja tässä valintani…kummasta te tykkäätte enemmän?

Happy Holly Vicky Lace dress

Kaikki kolmet häät ovat ulkomailla eri maissa ja eroavat toisistaan jo pelkän pukeutumisen suhteen. Yhdissä häissä morsiuspari toivoo, että vieraat pukeutuvat valkoiseen tai mustaan ja siksi valitsin tämän Happy Hollyn  tyylikkään pitsiunelman. Tykästyin etenkin tämän mittaan ja ihaniin hihoihin. Valkoisen kanssa pitää olla varovainen, ettei vaan pue mitään mikä olisi liian lähellä hääpukua ja sen takia en itse uskaltaisi ainakaan pukeutua täysipitkään mekkoon. Siksi tämä tuntui polvipituinen mitta tuntui oikealta! Tässä on vielä vuori, eli alusvaatteiden vilkkumista ei tarvitse pelätä. Se kun tuntuu olevan valkoisten vaatteiden päänvaiva usein! Mielestäni tämä mekko sopii oikeastaan mihin tahansa juhlaan ja miksi ei myös lomalle? Tähän kun yhdistää sandaalit niin olisin hyvin voinut käyttää tätä myös reissussa!

 

 

Chiara Forthi Kirily Maxi Dress

Toinen valintani oli tämä harmaa maksimekko, josta tuli suosikkini! Mekko on aivan tajuttoman upea päällä ja niin kevyt, että siinä mitä mukavin olla. Helma liikkuu kauniisti kävellessä ja edusta on todella tyylikäs tuon kietaisun ansiosta. Maksipituus on myös aina juhlava valinta, eli sillä ei voi mennä pieleen! Itse asustin mekon korvakoruilla, pienellä iltalaukulla ja koroilla. Hiukset vielä kiinni ja punaa huuliin, niin se oli siinä. Mekko on itsessään niin upea, että se ei pahemmin tarvitse koruja kaverikseen!Kumpi näistä mekoista oli teidän suosikkinne? Itse ihastuin molempiin, mutta tuossa maksimekossa oli vain sitä jotain! Se päällä tuntui oikein ekstra upealta mikä on harvinaista, koska en lähes koskaan pukeudu näin juhlavasti. Nyt ei muuta kuin häitä odottamaan!

You May Also Like

8 comments

Reply

Häihin todennäköisesti valintani olisi jotain ihan muuta, mutta oli pakko laittaa tuo pitsimekko tilaukseen! Aivan ihanan näköinen ja nyt täytyy toivoa lämmintä kesää.. 🙂 Maksimekossa on kaunis etuosa. Omalla kropallani se näyttäisi aika kamalalta, mutta sinulle se totisesti sopii. Upea!

Eikä maisemissakaan valittamista ole. 🙂

Reply

Hyvä valinta, sillä mekko on aivan ihana! Ja toivotaan todellakin sitä lämmintä kesää 🙂 Mekko näyttäisi ihanalta just sandaalien ja vaikka farkkutakin kanssa!

Voih, noita maisemia on jo vähän ikävä, vaikka kotona onkin ihana olla!

Reply

Oh my!! You are looking like a diva in the 2nd dress!! I’m speechless! 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thank you my dear – you’re always so kind! 🙂

Reply

Todella upeita molemmat! Mietin aina joka kevät, että onkohan häitä tiedossa (Itävallassa porukka tykkää ilmoittaa häistä todella viime tippaan) ja viime vuosina niitä on ollutkin monia. Olen käyttänyt yhtä mekko muistaakseni neljissä tai viisissä häissä (kaikissa eri vieraat :D) ja nyt löysin ihanan Vilan vihreän pitsimekon, aika samantyylinen kuin tuo sinun valkoinen, 20 Eurolla!? Sillä onkin kaikki kesän mahdolliset häät ja juhlat pelastettu.

Reply

No mutta hei ei ainakaan tule liikoja asukriisejä, jos kutsu tulee viime tippaan! 😀 Me saatiin Save the date-kutsu ensi syyskuun häihin jo yli vuosi sitten, joten tässä on kyllä ehtinyt miettiä tovin vaikka ja mitä, heh. Toki oli kiva saa se hyvissä ajoin, kun häät ovat ulkomailla, mutta kuitenkin…Ja olen niin vaatteiden kierrättämisen kannalla ja jos kaapissta löytyy hyvä juhlavaate, niin miksi vaihtaa sitä? Etenkin jos kaikissa häissä eri vieraat (so convenient :D). Mutta 20€ täydellinen juhlavaate oli kyllä varmasti sen arvoinen, eli hyvä löytö!

Reply

Ehdottomasti maximekko! Perfect : )

Reply

Itsekin tykkään tästä maksista enemmän! 🙂

Ihanaa pääsiäistä sinne jo ennakkoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *