nuori-2

 

Tässä hieman jatkumoa tuolle edelliselle Inside my dressing-postaukselle. Käytän asusteista ylivoimaisesti eniten huiveja, mutta myös korut ovat tärkeitä. Tykkään minimalistisista koruista (nykyään) ja koen ne etenkin arkeen sopiviksi. Toki isoilla statement koruilla saa kivaa muutosta yksinkertaiseen asuun, mutta arjessa en oikein osaa käyttää niitä. Joku varmasti huomasi, että tästä kuvasta puuttuu täysin korvakorut ja se on sen takia, että olen todella huono käyttämään niitä. Juhlissa ne vielä menee, mutta arkena harvoin käytän edes mitään pieniä. Tämä Dinh Vanin kaulakoru ja nuo käsikorut ovat sitten niitä, jotka sujahtavat päälle lähes päivittäin.

Rintaneulaa käytän eniten ulkotakkiin kiinnitettynä. Toki sen voi laittaa niin hattuun, huiviin, kuin neuleeseenkin, mutta takissa  se on mielestäni kauneimmillaan.

Kelloa käytän silloin tällöin ja mietin alkuun, että onkohan tämä DW:n (saatu blogin kautta) versio aivan liian suuren näköinen omassa ranteessani, mutta ihan hyvinhän se toimii. Etenkin kun päällä on joku rennomman mallinen neule, jolloin kellon koko ei korostu.

Yksi rakkaimmista koruistani on Cartierin Love-sormus. Sain sen valmistujaislahjaksi vanhemmiltani, joten sillä on tunnearvoakin. Pakko myöntää, että sitä tulee harvemmin käytettyä, mutta säästänkin sitä aina johonkin erikoisempaan tilaisuuteen. Sitten kun sen saa kaivaa laatikosta, niin siinä on oma fiiliksensä sen takia, että se on harvinaisempaa herkkua!

 

I love accessories and especially scarves. I also wear jewellery, but I only have a few pieces that are dear to me. I love very simple pieces, that work during the day, but of course statement jewellery makes an outfit rise to a new level. At the moment though, I’m going through a minimalist phase, so I love these simple bracelets and the Dinh Van necklace.

This brooch from Chanel is something that I wear mainly on outerwear. I think it looks best when attached to a coat, but of course it can be worn on a hat, scarf, blazer, knit etc. as well.

I rarely wear watches, but this one from DW has been on my wrist quite often. At first I wasn’t sure if it was too big looking for my small wrist, but I think it works. Especially with a chunky knit, so the size of the watch is not so obvious.

My dearest piece is this Love ring from Cartier. I got it from my parents as a graduation present and it’s something that has sentimental value. I wear it rarely, because it’s just too special (and I’m scared of loosing it, heh), but when I do, I have a special feeling wearing it.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Beautiful pieces!

http://chicglamstyle.com

Reply

Thank you Rachel! Enjoy your weekend 🙂

Reply

Tyylikäs kokoelma sulla, erityisesti tykkään tuosta Love-sormuksesta ja Chanelin rintareulaa olen himoinnut monta vuotta. Itsellä on jatkuvassa käytössä Tank Francaise, ilman kelloa on tosi alaston olo. Samoin kuin kihla- ja vihkisormus sekä Trinity, joka on oikeassa keskisormessa. Eipä oikeastaan muita sormuksia enää mahtuisikaan. Korvissa vaihtuu pääasiassa helmet tai pienet timantit, niitä jaksan vaihtaa suunnilleen puolen vuoden välein 🙂 Kaulakoruja jostain syystä käytän tosi harvoin vaikka niitä on mulla muutama tosi kiva. Rannekoruja en osaa käyttää oikestaan ollenkaan, silti haluaisin Tiffany T-rannekorun 🙂

Tuli mieleen tuosta sun maininnasta, että säästät korua tiettyy hetkeen. Ostin juuri Aerin Lauderin tuoksu ja ajattelin, että otan sen käyttöön vasta kun edellinen loppuu. Sitten aloin miettimään, että minkä ihmeen takia mä sitä säästelisin, mieluummin käyttöön vaan. Olen muutenkin alkanut toteuttamaan tätä, että en säästele tavaroita vaan käytän kun siltä tuntuu. Tosin en kuitenkaan mene esimerkiksi toimistolle iltapuvussa 🙂

Reply

Kiitos Tiia! Olen aina joskus lainannut äitini Tankia ja siitä tykkään. En siis yhtään ihmettele, että se on kulkenut ranteessasi jo pitkään! Kaunis ja ajaton kello. Tuon Love-sormuksen kohdalla “säästelen” sitä ehkä eniten siksi, että en oikein osaa arkena käyttää sormuksia. Siksi se valikoituu päälle spesiaalimpiin tilaisuuksiin. Mietin juuri, että mitenköhän käy esim. kihla- tai vihkisormuksen kanssa…totunkohan niihinkään…

Olen myös samaa mieltä, että mitään juttuja ei tarkoituksella kannata säästellä tai pitää kaapissa, koska käyttöönhän niitä ostetaan!

Hyvää viikonloppua sinne! 🙂

Reply

I love the necklace! It looks so thin and elegant!

Reply

Yeah, it’s perfect for everyday use, as it’s so discreet! Have a great weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *