Onneksi vietimme viime viikonlopun vanhempieni luona Espoossa, sillä saimme nauttia vielä näin kauniista ilmasta. Vaikka talven ystävä en olekaan, niin onhan tällaiset aurinkoiset pakkaspäivät mielettömän upeita! Nyt tosin ollaan jo plussan puolella ja hyvä niin, koska toivon, että pääsemme lumesta eroon hiljattain. Kohta ollaan jo maaliskuun puolessa välissä ja toiveeni olisi, että huhtikuussa olisi jo huomattavasti enemmän kevään tuntua ilmassa! Tämän kuvan ulkoasu on muuten äidin kaapista lainattu, mutta vaaleammat värit näyttävät niin kivalta. Ensi talvena pitää panostaa ainakin valkoisiin ulkohousuihin!

Viime viikonloppuna tuli tosiaan ulkoiltua ihan kunnolla ja hyvä niin, koska nyt loppuviikosta flunssa otti pienen erävoiton ja tämä viikonloppu on pyhitetty täysin levolle ja neljän seinän sisällä pysymiselle. Saimme muuten hyviä uutisia koskien Dubain matkaamme, sillä laitoimme viestiä Arabi Emiraattien konsulaattiin, josta sanottiin, että jos tulemme maahan Dubain kautta, niin riittää, että passi on voimassa 3kk. Jos taas olisimme lentäneet Abu Dhabiin, niin siellä vaatimuksena on 6kk. Kuulostaa vähän oudolta ottaen huomioon, että molemmat kaupungit ovat samassa maassa, mutta tämä on meille tietenkin loistava uutinen! Toivomme vielä kuitenkin, että poikaystäväni passi tulee Suomeen torstaina, koska sitten olisimme ainakin 100% kuivilla vesillä, mutta ainakin konsulaatista saamamme tiedon mukaan voimme kuitenkin lähteä matkaan tällä vanhalla heinäkuussa umpeen menevällä passilla. Outoa on kyllä se, että muiden lähteiden mukaan passin pitää olla voimassa se 6kk, mutta yritämme vielä selvittää, että mikä nyt on se oikea käytäntö.

Nyt ei muuta kuin Netflix pyörimään täällä päässä ja toivotan kaikille ihanaa viikonloppua!

 

I’m glad we spent last weekend at my parents house, as we could enjoy this beautiful winter weather to the fullest. Now I got the flue and have been inside trying to get rid of it, but I don’t mind as it’s +1 degrees outside and the streets are full of slush. I’m happy though as I can’t wait to get rid of the snow! Spring can finally start to make it’s way to Helsinki…

Oh and we got some good news about our Dubai trip! Or we hope the information we received is legit. We heard that when entering through Dubai, your passport needs to be valid at least 3 months after your trip if the vacation lasts for less than 14 days. We didn’t really find any information online to validate this, but I hope the person who we were in contact from the consulate gave us correct information. The best outcome would of course be that the passport arrives on time, but if not, this is our plan b. Fingers crossed!

Have a great weekend!

 

Photos/Thomas D.

You May Also Like

4 comments

Reply

Kyllä noita ihanan lumisia pakkaspäiviä on välillä ikävä. Mutta otan kyllä mieluummin tämän aikaisen kevään paranemisia ja mukavaa viikonloppua!

Reply

Nyt on ollut kyllä harvinaisen aurinkoinen lopputalvi (ainakin verrattuna viime vuoteen), mikä on ollut super ihanaa! 🙂 Mutta kyllä sitä aikaista kevättä on ikävä Ranskasta, joten nauti!

Kiitos, ihanaa viikonloppua myös sinne 🙂

Reply

Walking on the frozen sea is one of the coolest things I’ve ever done! I love it! 😀
Keeping fingers crossed for you and your man to have the best of the holidays and to
make it through Dubai border with the plan a or b. 😀

https://lartoffashion.com

Reply

Yeah, me too! 🙂 Thanks, now the situation is looking brighter than it did a week ago, so let’s hope for the best 😀

Enjoy the weekend dear!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *