Dsc 6798bd

 

Tämän postauksen piti tulla ulos jo viikkoja sitten, mutta onnistuin hukkamaan kaikki kuvani tästä hotellista. Pidin toivoa yllä, että löytäisin ne vielä jostain meidän monista muistikorteista tai ulkoisista kovalevyistä, mutta nielin nyt tappioni ja käytin tässä postauksessa hotellin omia kuvia. Voin kyllä sanoa, että ne kertovat totuuden varsin hyvin, joten ei sen puoleen! Näillä siis mennään.

Hotelli Amastan on kohtuullisen uusi boutique hotelli Pariisin 8. kaupunginosassa. Sijainti onkin sen yksi parhaita puolia, sillä sieltä on suora yhteys kauppoihin ja hyviin ravintoloihin. Etenkin jos shoppailu on mielessä, niin tämä on täydellinen valinta! Hotellin lähellä on vielä paljon suurlähetystöjä, joten kaduilla on paljon poliiseja ja turvamiehiä, joten tämän turvallisempaa aluetta tuskin löytyy. Élysée-palatsi sijaitsee myös muutaman korttelin päässä,  joten se kertonee alueen turvatoimista.

Hotellin design on tyylikäs ja moderni ja palvelu on hyvää – asia mitä ei voi  ikinä ottaa Pariisissa itsestäänselvyytenä. Varsinainen aula on hyvin pieni (kuten itse hotellikin), mutta baari ja sisäpihan pieni terassi ovat kivat.  Itse huoneet ovat myös todella pienet, mutta ihanaa on se, että monessa huoneessa on ihmeen tilavat parvekkeet. Ja ihmeen tilavilla tarkoitan, että parvekkeelle mahtuu pöytä ja tuolit, eli siellä voi syödä aamiaista, kuten me teimme joka aamu. Olimme vielä neljännessä kerroksessa, joten näimme hieman muutakin kuin betoniseinän edessämme, joten ei voinut muuta kuin tykätä. Kuten sanoin, huone itsessään oli pieni, mutta se on Pariisin hotelleissa lähes aina ongelma. Kylpyhuone oli kylläkin ihan tilava, joten siitä pisteet!

 

Dsc 6719Dsc 0503 LandscapeDsc 0504 Landscape

 

Meillä meni kaikki varsin hyvin, mutta yksi yö meni vähän harakoille, koska alakerran naapurimme melusivat parvekkeella vielä aamukuudelta. Poikaystäväni on todella kärsivällinen ja jos hänen hermonsa menee, niin silloin on tosi kyseessä. Itse laitoin korvatulpat jo kahdelta yöllä, mutta havahduin puoli seitsemältä aamulla, kun poikaystäväni oli parvekkeella käskemässä alakerran naapureita pitämään suunsa kiinni. Amerikkalaiset naiset olivat jatkaneet juhlintaa siis aamuun asti ja mieheni pinna meni siinä vaiheessa kun 6.30 aamulla naislauma laulaa edelleen Britney Spearsin klassikoita täydellä teholla.

 

Dsc 6761 Dsc 6810 Landscape

 

Olisimme tässä tilanteessa toki toivoneet, että hotelli olisi puuttunut tähän jo aikaisemmin ja annoimmekin tästä palautetta. Negatiivinen asia oli myös se, että naapuritaloa remontoitiin, joten klo.9 aamulla alkoi armoton poraus. Se otti kieltämättä päähän (etenkin, kun alla oli katkonainen yö) ja olisimme toivoneet, että siitä oltaisiin kerrottu sisäänkirjautumisen yhteydessä.  He ottivat palautteen kuitenkin hyvin vastaan ja antoivat pientä kompensaatiota, eli siltä osin jäi hyvä mieli.

Kahden hengen huoneiden hinnat vaihtelevat ajankohdasta riippuen, mutta ne heiluvat 150-250€ välissä. Suosittelen myös varaamaan huoneen suoraan hotellin omien sivujen kautta, sillä he yleensä antavat upgraden jos suurempia huoneita on saatavilla.

Voin siis suositella tätä hotellia, jos tie vie Pariisiin! Hotellin sivuille pääsette tästä.

 

*All photos: www.amastanparis.com.

You May Also Like

2 comments

Reply

Kivan näköinen hotelli. Kiitti vinkistä, pitääpä pistää korvan taakse. Sijainti kuulostaa just hyvälle!
Voi ei niitä metelöitsijöitä. Voin vain kuvitella ärsytyksen. Itse en osaa käyttää korvatulppia ja kevytunisena tuollainen unen häiriintyminen on suorastaan painajaismaista.

Reply

Joo, tämä oli kyllä oikein kiva löytö parin yön reissulle! 🙂
Itse olen herkkäuninen ja kun asumme ihan keskustassa (ja yläkerrassa vielä todella äänekkäät lapset), niin ilman korvatulppia en pärjäisi.
Niihinkin tottuu, vaikka eihän ne mukavat ole, mutta ainakin sulkevat osan melusta pois!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *