Picks Of The WeekPellavamekko     Kietaisumekko     Pellavamekko

Farkut   /   Pinni   /   Toppi

Mekko   /   Silkkitoppi     Silkkihousut

 

Tämä taitaa olla epäsuosittu mielipide, mutta otan mieluummin sateisen ja kylmän kesän, kuin megahelteisen kuten viime vuonna. Toki kesäkuun ihanat ja maltilliset reilun parinkymmenen asteen lämpötilat olisivat täydellisiä ja koko kesä olisi voinut jatkua niin, mutten ole kovien helteiden ystävä sitten ollenkaan. Tilanne ei ehkä olisi niin paha, jos kotona olisi ilmastointi ja saisi nukuttua normaalisti, mutta viime kesän pyörin öisin tuskanhiki otsalla viikkotolkulla. Heti kun lähennellään +30 asteita (puhumattakaan sen yli menemisestä) niin toimintakykyni häviää kuin tuhka tuuleen. Toivon toki, että ilma tästä vähän lämpenisi mutta ei olisi katastrofi jos niin ei kävisikään. Yllä olevat kesähepeneet toki vaatisivat toisenlaiset lämpötilat, mutta voihan kesäasujakin soveltaa neuleiden ja muiden lämpöisempien vaatteiden kanssa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Mulla oli ihan sama juttu viime kesänä! Pyörin kaikki yöt sängyssä ihan tuskaisena, kun oli niin kuuma. Tälle kesälle vannoin hankkivani tuulettimen ajoissa, mutta arvaa vaan jäikö hankkimatta. Kyllä mäkin ennemmän valitsisin vähän koleamman kesäsään kuin ihan sellaisen tuskaisen kuuman 30+ kelin päivästä toiseen. Mutta unelmahan olisi sellainen keskitie, eli se joku 20+ ja kiva tuulenvire 😀

Reply

No mutta hyvä, että se tuuletin jäi hankkimatta, koska nyt sille ei ainakaan olisi käyttöä! 🙂 Ja jep, 20+ ja pieni tuulenvire kuulostaisi oikean mukavalta 😀

Reply

Ei hätää. Et ole ainoa, joka tykkää mieluummin viileästä kesästä kuin viime kesän pätsistä. Itse lapsiperheellisenä piti juosta lasten perässä…ei kivaa. Kesämekon kanssa voi aina laittaa villatakin.

Reply

Voin kuvitella, että lasten perässä juokseminen viime kesän helteessä ei oikein napannut! Ja pahinta tuollaisessa helteessä on miten vedottomaksi se tekee olon. Energiat ihan nollissa ja huonoilla yöunilla sinnittely ei kyllä maistunut sitten ollenkaan, joten otan tämän raikkaan ilman mielelläni vastaan 🙂 Toivotaan kuitenkin, että aurinko palaisi vielä ja sateet väistyisivät edes muutamaksi päiväksi! Jep, paksu neule on muutenkin ihana yhdistää hameen tai mekon pariksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *