Thomas D Helsinki2

 

♥  Bookasin tälle viikolle kolmet ystävätreffit mikä on tällaiselle kotihiirelle varsin hyvä saavutus ja etenkin keskellä viikkoa. Yksi AW, yksi lounas ja yksi illallinen – oikein hyvä kombo! Illalliselle menen tänään kolmen entisen työkaverini kanssa ja tämän kolmikon kanssa tapaamme kerran-kaksi vuodessa. On aina ihana saada kaikki saman pöydän ääreen ja käydä kuulumisia läpi. Sanoisinkin, että ihanat kollegat ovat monen työpaikan parasta antia, sillä vaikka työpaikat vaihtuisi niin ystävyyssuhteet säilyvät.

♥ Suomalaiseen tapaan on pakko kommentoida säätä. Eilen toimistolta lähtiessäni neljän kieppeillä oli vielä valoisaa – ihan uskomatonta! Hiljalleen valon määrä vain lisääntyy ja muutaman viikon kuluttua ero on jo huima. Vaikka kunnon talvikaan ei ole vielä saapunut tänne etelään, niin olen silti täysin valmis kevääseen. Tervetuloa loputon valo ja kaikki kevään tuoksut!

♥ Saimme vihdoin tilattua ruokapöydän, joka ei ole ehkä loppuelämän pöytä, mutta tähän tilanteeseen ja asuntoon sopiva. Pohdimme pitkään mitä keksisimme pieneen tilaan, mutta lopulta päädyimme pyöreänmalliseen marmoripöytään. Löysimme sille hyvän paikan ja nyt etsinnässä on siihen sopivat tuolit. Sitten vielä uusi sohvapöytä ja olkkari on lähestulkoon valmis. Sen jälkeen jaan täälläkin lisää kuvia asunnosta.

Energistä loppuviikkoa!

You May Also Like

2 comments

Reply

Pakko sanoa, että onpa aivan mielettömän upea kuva, miehesi ottama varmaankin?

Reply

Hän kiittää! 🙂 Kyllä, ottanut dronella viime viikonloppuna Kaivarin yllä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *