The Curated Classic Shoulder Bag Crocodile2

 

Yhteistyöni The Curated merkin kanssa sai jatkoa tämän upean krokokuosinen laukun myötä. Kyseinen kuosi on erityisen trendikäs tällä hetkellä, vaikka kyseessä on hyvinkin klassinen kuosi joka on mielestäni aina ajankohtainen. Sen ajattomuudesta huolimatta kaapistani ei ole löytynyt mitään asustetta tässä kuosissa, joten tälle oli hyvin tilaa laukkuhyllyssäni. Olen jo ehtinyt ulkoiluttamaan laukkua useamman kertaa ja ihastunut siihen täysin. Varjelen sitä vielä sateisina päivinä, mutta odotan kevättä jotta raaskin ottaa sen ihan päivittäiseen käyttöön. Tilaa on nimittäin sen verran hyvin, että tänne mahtuu kaikki tarpeellinen (jos ei siis rahaa kaikkea meikkipussista lähtien mukana).

Ensi näkemältä laukku näyttää ja tuntuu huomattavasti todellista hintaa kalliimmalta (ovh. 266€). Se on tehty aidosta nahasta ja viimeistelty kaikin puolin upeasti. Laukun läppä avautuu tuolla metalliklipsillä ja sisältä paljastuu useampi lokero sekä vetoketjullinen tasku. Syvyyttä on siis juuri oikea määrä ilman, että laukku näyttää kompelöltä olalla tai crossbodyna.

Mikä onkin tässä laukussa ihan mielettömän fiksua on se, että mukana tulee kaksi eripituista hihnaa. Laukkua voi siis käyttää olalla ja crossbodyna vaihtamalla hihnaa (mikä on helppoa ja nopeaa). Laukun mukana tulee ekstrahihnan lisäksi vielä oma dust bag mikä helpottaa säilyttämistä ja se on muutenkin pakattu tyylikkäästi ihanaa silkkipaperia myöten.

Monen kuukauden käyttökokemusta ei siis vielä löydy, mutta uskallan jo nyt suositella laukkua, sillä se on niin hyvin viimeistelty ja laadukkaan oloinen etten usko sen kanssa tulevan mitään ongelmia kovassakaan käytössä. Tämä tosiaan muistuttaa, että merkkilaukuista maksetaan lähinnä brändistä, sillä laadukkaasta laukusta ei tosiaan tarvitse maksaa tuhansia. Vielä kun itsekin sisäistäisi tämän niin tulisi säästetty pitkä penni, mutta tässä tunnepuoli vie kyllä järjestä voiton! Saan toivottavasti tällä viikolla vielä asukuvia laukun kanssa blogiin, niin näette miltä se näyttää osana asua. Ihanaa viikkoa!

 

The Curated Classic Shoulder Bag Crocodile7Shopthecurated Shoulder Bag2The Curated Classic Shoulder Bag Crocodile17 1*Laukku saatu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *