Style Plaza Viikon ValinnatNeule   /   Kengät   /   Takki

Nahkahousut   /   Neule   /   Takki

Kashmirneule     Poolo     Neuletakki

 

Yöllinen imetyshoppailu – tässä uusi paheeni. On aika vaarallista silmät sikkurassa skrollailla läpi verkkokaupan valikoimia, koska aamukolmelta itsehillintäni on aika olematonta. Onneksi mitään virheostoksia ei ole vielä tullut tehtyä ja on mielestäni rentouttavaa, kun pystyy kerrankin tutustua syysmuotiin ajan kanssa – vaikka se olisikin sitten kolmelta aamulla lapsi kiinni rinnassa, heh.  Viestittelin muutaman tuoreen äidin kanssa tästä tavasta ja he sanoivat, että mikä ikinä auttaa yöimetysten ja valvomisten läpi niin sillä mennään. Ja niinhän se on!

Syysmuoti jaksaa taas innostaa (kuten joka vuosi) ja koska voisin elää pelkillä neuleilla ja takeilla, niin nyt niitä on tarjolla joka lähtöön. Olen myynyt paljon vanhoja juttujani ja jos saisin yhden päivän käydä läpi kaappini kunnolla, niin sieltä lähtisi vieläkin enemmän. Ehkä sellainen päivä vielä tulee, että kaappien läpikäymiseen löytyy aikaa! Etenkin nyt vauvan kanssa tuntuu, että pukeudun niin yksitoikkoisesti, että puolet vaatekaapin jutuista jää käyttämättä.

Tänään onkin vähän sateisempi päivä täällä pääkaupunkiseudulla, mutta syksy on muuten näyttänyt parastaan. Eilen istuin ulkoterassilla ystävän kanssa kuuden maissa illalla ja en ole kyllä ikinä ennen tähän aikaan vuodesta istunut ulkona kahvittelemassa. Aika ihanaa! Toivotaan, että aurinkoiset ilmat jatkuisivat vielä pitkälle. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *