Style Plaza Long White Coat6

 

Uskomatonta, että nyt ollaan jo pian marraskuun puolessa välissä ja tämä vuosi lähenee loppuaan. Vaikka korona on ollut lähes koko vuoden niin vallitseva asia jokaisen meidän elämässä, niin meille se on ollut tietenkin oman lapsen syntymä ja uusi arki hänen kanssaan. Pian on jo puoli vuotta takana kolmihenkisenä perheenä ja rakastan tätä hänen nykyistä ikää. Elämä on helpottanut niin paljon alun rankan startin jälkeen ja ihanaa, kun nyt pojan kanssa voi puuhastella ihan eri tavalla ja seurata hänen huimaa kehitystään.

Uskon myös, että pystyn niin paljon paremmin nauttimaan tästä ajasta nyt kun pojan yöunet on huomattavasti aikaisempaa paremmat. Teimme tosiaan unikoulun hänelle melkein kolme viikkoa sitten ja ero aikaisempaan on ihan valtava. Oli varmasti yksi parhaita investointeja ikinä. Kaksi edellistä yötä hän on nukahtanut seiskan maissa (itsenäisesti), herännyt kerran syömään kolmen aikaan yöllä ja sitten olemme heränneet uuteen päivään seiskalta. On ihan kuin uudestisyntynyt fiilis ja vaikka unikoulu oli hyvinkin rankka pari viikkoinen, niin ehdottomasti sen arvoinen (vaikka ihan vielä ei olla täysin selvillä vesillä). Onneksi toteutimme unikoulun nyt, sillä yhtään väsyneempänä olisi ollut varmasti mahdoton pysyä päättäväisenä ja johdonmukaisena.Voin kirjoittaa vielä kattavamman postauksen meidän unikoulusta jos teitä kiinnostaa?

Nyt olen pojun kanssa viettämässä päivää vanhemmillani ja nämä päivät on itselleni melkein kuin lomaa, heh. Siksi sainkin taas blogin avattua pitkästä aikaa ja postauksen kasaan. Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odottaa ihan näin kauaa.

Ihanaa marraskuuta sinne kaikille!

 

Style Plaza 9Photos / Thomas D.

Coat / H&M (similar here*)

Cashmere knit / H&M (similar here*)

Jeans / All Saints

Boots / Zign

Bag / Chanel

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *