(Photo: The Man Repeller)
 I personally was not a huge fan of Isabel Marant’s collection for H&M, but this blazer was an exception. It’s beautiful and I managed to order it online, so next week when I fly back to Finland for a few days, I’ll be able to get it. Leandra Medine from The Man Repeller looks amazing in her blazer, so I’m hoping it will look as good on me! Did you guys buy anything from the collection?

Isabel Marantin kokoelma H&M:lle ei uponnut muhun täysillä, mutta yksi vaatekappale kolahti ja kovaa. Se oli tämä musta bleiseri ja ehdin tilata sen netistä ennen kuin se myytiin loppuun. Tilasin sen Suomeen, sillä H&M:llä ei ole ollenkaan Ranskalaista nettiputiikkia, joten ensi viikolla pystyn sitten testamaan jos se on hyvä! Ainakin Leandra Medine The Man Repeller-blogista näyttää erittäin hyvältä se päällä! Miten teidän kävi? Saitteko haluamanne tuotteet? 🙂

You May Also Like

9 comments

Reply

Everything online was sold out within 30 minutes. So sad 🙂

http://tohellinahandbag.net

Reply

Yeah, everyhting went so fast! I just got lucky! 🙂 But I’m sure you can find some of the collection still at stores…especially after people start returning the things that they bought in a hurry and after realized didn’t fit!

Reply

Mulla oli ostoslistalla musta-valkoinen silkkipaita, pellavainen t-paita ja vahapintaiset bikerhousut ja ainakin täällä Tampereella oli tosi hyvin kokoja, kun kävin eilen vähän ennen kymppiä sovittelemassa. Oli myös mukavan rauhallista, kun pahin ruuhka oli jo mennyt ohi. Silkkipaita ja t-paita lähti mukaan ja lopulta myös harmaa villakankainen takki. Todella laadukkaan oloinen ja ihanan pehmeää materiaalia, 70% villaa. Hinta noin laadukkaasta takista ei ollut paha, 149 euroa. Sitä vastoin bikerhousut oli mun päällä jotenkin oudot ja jopa isot (vaikka sovitin pienintä kokoa), joten ne jäi kauppaan. Oikeastaan kaikki vaatteet oli luonnossa paremman näköisiä kuin kuvissa. Materiaalit todella laadukkaita. Hapsubuutseja on hehkutettu joka paikassa ja muutaman sekunnin mietin niitäkin (kokoja olis vielä ollut), mutta totesin, ettei lopulta ollut ihan oman tyyliset eikä kovin käytännöllisetkään täällä Suomen keleissä. Mielenkiinnolla odotan asukuvia tuon smokkibleiserin kanssa!

Nina J.

Reply

Hienoa, etta sait kaiken mita lahdit etsimaan! 🙂 Katselinkin sita takkia netissa, mutta hatailin sen bleiserin kanssa, joten painuin suoraan maksamaan. Hyva niin, koska hetki sen jalkeen olin taas “jonossa”, eli sivu ei auennut enaa ollenkaan. Olisi tietty ollut kiva paasta kokeilemaan ja tunnustelemaan mallistoa, mutta voi olla etta pomo ei olisi ollut kovin iloinen jos olisin lahtenyt jonottamaan kesken tyopaivan 😉 Hyva kuulla kuitenkin, etta materiaalit tuntui laadukkailta! Se musta bleiseri jonka hankin on 100% villaa, joten innolla odotan milta se tuntuu/nayttaa livena!

Eli asukuvia tulossa heti kun saan bleiserin kasiini ja palaan takaisin Pariisiin (Suomessa ei taida enaa valoa riittaa paivalla pitkaksi aikaa?)

Hyvaa viikonloppua Nina!

Reply

Mustavalkoiset silkkihousut jäivät saamatta, mutta aion pitää silmällä nettikauppaa palautusten toivossa. Mustavalkoinen silkkipaita ja punasininen pitkähapsuinen silkkihuivi sen sijaan tarttuivat mukaan ja molemmat todella mieluisia. Tuo musta jakku on hieno, mutta elämäntyyliini (lue: valkoisen kissan karvoja kaikkialla) täysin sopimaton. Onnittelut hyvästä ostoksesta.

Reply

Netistä löytyi tänäänkin taas kokoja hetken aikaa jo loppuunmyytyihin tuotteisiin, joten kannattaa tarkistella verkkokauppaa! Hih, joo…valkoisen kissan omistajalle musta villajakku ei ehkä ole se sopivin 😉 Hyvää viikonloppua Satu!

Reply

Mä yritin torstaina sekä netissä että kaupassa mutta kaikki oli mennyt!! Aivan uskomatonta että jopa miesten t paidat oli loppu. Harmi että tuotteita pn niin rajoitettu erä että ihmiset ei pääse niitä edes katsomaan. 🙁

Reply

Joo, ne meni ihan hetkessä! Harmi kun et saanut haluamasi tuotteita, mutta tarkistele nettiä säännöllisesti.Sieltä tai viimeistään liikkeestä toivottavasti saat omasi pian! Hyvää viikonloppua 🙂

Reply

You’re on top of the world

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *