On Monday before my fathers flight back to Finland, we visited Montmartre and Sacré Coeur. It’s such a beautiful spot in Paris and the views are breathtaking. Of course, it’s filled with tourists, but if you don’t let that bother you, it’s a very nice place! A must-see for anyone visiting Paris!
Maanantaina ennen isäni lento ehdittiin vierailemaan Montmartren kukkulalla ihastelemassa Sacré Coeur:n kirkkoa. Aurinkoisella säällä sinne on paras mennä, sillä näköalat on huimat. Kirkon ympäristö on täynnä turisteja, mutta jos ei anna sen häiritä, niin paikka on todella kiva! Maanantaina ilma oli kylmä ja kovan tuulen takia tuolla huipulla meinasi jäätyä. Kunnon varustus siis kehiin jos olette menossa sinne tuulisena päivänä! Kirkon takana on muuten ihana pieni puisto mistä taitaakin saada kirkosta parhaimman käsityksen. Siellä ei myöskään ole kovinkaan montaa turistia, joten suosittelen tarkistamaan kyseisen puiston!

You May Also Like

4 comments

Reply

Beautiful photos!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali, glad you like them!

Reply

Hei Sofia
Kävin itse viime kesänä tuolla Sacré Coerilla. Näköalat oli hienot ja sattui olemaanvielä upea ilmakin. Kiitos vinkistä; ensi kerralla täytyy poiketa myös puistossa. Viikonloppuja! t.Tiina

Reply

Heippa Tiina! Ihanaa kun saitte nauttia Pariisin upeista näköaloista hyvässä ilmassa! 🙂 Sateella Pariisikaan ei näytä yhtä kauniilta kuin mitä auringossa! Joo, se puisto kannattaa tarkistaa ensi kerralla. Kirkon näkee kokonaisuudessaan ja turisteja siellä on paljon vähempi.

Ja kiitos, hyvät viikonloput myös sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *