Screen Shot 2015-03-30 at 13.24.53

Trench coat / Day Birger et Mikkelsen     Knit / Won Hundred     Bag / Hermès Kelly

Ballerinas / Sam Edelman     Watch / Cartier Tank     Bracelet / Pernille Corydon     Jeans / Lee

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä asussa voisin elää koko kevään! Todella klassisia ja ajattomia vaatteita ja asusteita. Unohdan täysin nyt tuon ulkona olevan ilman ja keskityn sinnikkäästi niihin kevät päiviin, jotka pian taas koittavat.[/dropcap]

Pohdin nyt kovasti tuota neuletta. Se näyttää vaan niin kauniilta, että olisi kyllä tervetullut lisä omaan kaappiini. Merkki on itselleni ennestään tuntematon, mutta neule on ainakin 100% puuvillaa, eli sen puolesta se täyttää kyllä kaikki kriteerit. Onneksi Boozt:illa on myös helpot ja vaivattomat palautusmahdollisuudet jos se olisikaan niin kiva kun mitä kuvan kautta voisi olettaa.

Nämä suuret elämän mietteet, heh. Hyvää vastapainoa niille elämän oikeille vaikeille päätöksille tosin!

[spacer]

I would like to wear this outfit right now (I’m not even going to discuss the terrible weather we’ve had for the couple last days and just pretend all is good)! Super timeless and classic items. I mostly fell for the white knit. It looks perfect! Should I order it…perhaps?

Have a great day everyone and I’m hoping you are experiencing a bit more pleasant weather than us here in Finland!

[spacer]

*Mainoslinkkejä/Commercial links.

You May Also Like

7 comments

Reply

Def. get that knit, it’s so “you”! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Right? 😀 I said the exact same thing when I saw it; ” That’s so me”! heh. So maybe I should get it…hmm…

Reply

Hyvää päivää! Todellakin, keväästä ja kevätvaatetuksesta saa vielä haaveilla. Tuo valkoinen neule on kyllä kaunis, ainakin kuvassa. Olet näköjään myös villiintynt trumpeteista 🙂 Kävin kanssa haaveilemassa omalla vaatekaapilla kevyistä kankaista, ah, tuleeko niidenkin aika vielä?

Tsemppiä lumitöiden keskelle, musiikkiterapia tosiaankin on juuri nyt elinehto! Heh! Playlististä sellainen kommentti, että viime viikkoina olen kuunnellut Chandelieria ja se on jatkuvasti soinut päässäni. On niin voimakas tuo Sian antautuminen siihen lauluun, pianoversiossa nimenomaan! Itse tutustuin biisiin Voice of Finlandia katsellessa (se on meidän perinne Argentiinassakin ollut jo monta vuotta ;)) ja etsin sen sitten. Vaikuttava oli myös She Wolf Miia Kosusen esittämänä (kannattaa tykittää tätäkin kunnolla).

Mitä olisikaan elämä ilman musiikkia! Kysypä Nietzscheltä 🙂

Reply

Heippa Anna,

Eikö ollekin? Näyttää laskeutuvan kauniisti ja muutenkin upea. Vielä se kummittelee tuolla takaraivossa, heh 😉 Kyllä! Mä olen täysin ihastunut leveälahkeisiin farkkuihin. Nyt tajusin vielä, että mun korokepohjaiset tennarit on täydellinen pari niiden kanssa, joten pystyn käyttämään niitä arjessa nyt ilman, että täytyy rikkoa jalat 10cm stilettokorkojen kanssa. Perfect!

Onneksi lumet on nyt melkein sulanut. Toista päivää lumitöissä en olisi jaksanut heh! Se olisi ollut jo liian masentavaa. Joo, mä rakastuin tuohon pianoversioon siitä biisistä. Niin kaunis! Mä olen myös seurannut mielenkiinnolla VOF ja täytyy sanoa, että Miia on kyllä mun suosikki! Mikä mieletön ääni. Ei tule montaa suomalaista artistia mieleen kenellä olisi vastaavanlainen huikea soundi. Peukut siis hänelle!

Reply

Niinpä, stiletoilla ei kyllä kovin kauaa pysty kävelemään. Miten ne ranskattaret saakin luotua illuusion siitä, että olisivat syntyneet korkkarit sulavasti jalassa? Tai ehkä kyse onkin enemmän pariisittarista…

Hauska kuulla, että sun tvof-fanituksesta, ei sitä kaikki nimittäin täälläkään seuraa. Miia on kyllä upea, munkin suosikki, tykkään kyllä Jennie Storbackasta ja muistakin 🙂 Odotan innolla perjantain esityksiä!

Lumet ja loskan katosi huiskis vaan, ei lumityötkään enää masenna! 🙂

Reply

Mä luulen, että heidänkin salaisuus on vaihtokengät (balleriinat) laukussa! 😉 Ja joo, meno on ihan toista muualla Ranskassa kuin mitä se on Pariisissa!

Mä kyllä tykkään VOF koska siinä on muutama todellinen lahjakkuus messissä! Juuri Miia ja se Jenni taitaa olla ne parhaimmat koko kisassa. Innolla siis täälläkin odotellaan perjantaita!

Heh, thank god se lumi suli yhtä nopeesti kuin tulikin! Mun silmät ei kestä katsoa enää yhtä ainuttakaan lumikasaa 😉

Reply

Aivan, ilmankos ne Repetton ballerinat onkin niin pitkälle jalostettuja 😉 Nyt perjantaita kohti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *