outfit1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tämä Zaran nahkahame on vanha ostos, mutta se on edelleen yksi mun suosikeistani. Käytän sitä oikeastaan pelkästään syksyllä ja talvella sillä mun mielestä see vaatii parikseen paksut mustat sukkahousut. Hame on itsessään niin lyhyt, että paljain säärin se näyttäisi (tai mä näyttäisin) halvalta, heh. Ei siis ihan sitä mitä omalta pukeutumiseltani haen…[/dropcap]

Olen muuten huomannut näiden kuvien myötä miten pitkiltä mun hiukset taas näyttää! Tuntuu, että vastahan mä kävin leikkauttamassa polkan. Pitäisi taas käydä vähän lyhentämässä näitä.

Ja asiasta vielä kolmanteen…Mä olen suuri kauhuleffojen fani, joten luonnollisesti American Horror Story on yksi mun lempi sarjoistani. Sarjan neljäs tuotantokausi alkoi pari viikkoa sitten ja tällä kertaa sarjassa on sirkus teema. Eri tuotantokausillahan on täysin eri tarinat ja sitä aina odottaa mitä karmivaa sarjan tekijät on tällä kertaa keksinyt. Onko täällä muita American Horror Story faneja? Jos jollain teistä on muuten pelle fobia (miten pellet voikaan olla niin pelottavia?) niin kannattaa jättää tämä sarja ihan suosiolla katsomatta…Mulla meni yhden yön unet ihan sekaisin kun en saanut sitä pelleä pois mielestäni hah!

This skirt is an old purchase, but I still love it. I normally wear it only during the colder months, because I want to wear black tights underneath. I think it’s too short to be worn with bare legs. And a skirt which is leather and very short is a bit of a dangerous combo. Hard to pull of without looking trashy! And trashy is not something I aim at hah. I’ve also noticed how much my hair has grown in the last weeks. I guess I’ll need to book a hairdresser appointment soon if I want to keep it short!

And then something completely different…I have told you guys that I am a big fan of horror movies. This said, it probably comes as no surprise that one of my favorite TV shows is American Horror Story. Those who don’t know, the fourth season just premiered a few weeks ago. As each season has its completely own story, it’s always interesting to see what the crew came up with this time. The theme for the fourth season is circus…Are you guys following this show? Oh and if you have a clown phobia, do not watch it…one of the characters is a clown and he is scary as hell! I almost lost my sleep the night we watched the first episode hah.

 

outfit6outfit8outfit4

Coat / Mango (similar here)

Cashmere knit / & Other Stories (similar here)

Skirt / Zara (similar here)

Heels / Zara

Bag / Céline

Gloves / H&M

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

6 comments

Reply

Tosi ihana asu, sä olet niin taitava pukeutuja! 🙂

Ja kyllä vaan, American Horror Storyä fanitetaan täälläkin! Muistan kun se alkoi Jenkeissä niin olin juuri Miamissa ja katsoin ekan jakson siellä, joten muistan sarjan kyllä aina 🙂 Tosin kakkoskausi (se mielisairaala) oli niin sairas etten pystynyt katsomaan kuin ihan muutaman jakson.. Muista kausista olen tykännyt tosi paljon ja tämä uusi vaikutta superhyvältä! Se pelle on jäätävä 😀

Reply

Kiitos Anne! 🙂

Mun mielestä siinä kakkoskaudessa oli paras tarina, mutta ne kohtaukset meni kyllä välillä vähän yli…oli just turhankin sairasta menoa ajoittain. Tämä uusi kausi kyllä vaikuttaa hyvältä! Miinus se pelle 😉 Tosin ehkä se on tarpeellinen lisä tuomaan sellasta kunnon kauhuleffa fiilistä siihen ja ehkä siihen naamaan tottuu ajan kanssa heh.

Reply

Great skirt and gloves and that camel coat is pure perfection!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Aivan ihana syksyinen asu! Klassinen mutta ripaus rokkia! Terkut Lissabonin helteistä! 🙂

Reply

Kiitos Mia! Voi, nauti reissusta 🙂 Ja please tuo aurinko mukanasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *