D75_2259

 

Täällä jouluvalmistelut on jo loppusuoralla ja kuusikin on jo haettu ja koristeltu. Ihanin tuoksu jouluna taitaakin olla juuri se kuusen tuoksu! Mä olen täpinöissäni paketoinut lahjoja ja vaikka lahjat ei ole joulussa se pääasia niin niiden antaminen on mun mielestä ihanaa.Ilman lahjojakin hyvin pärjäisi, mutta mä nautin siitä kun voi edes vähän ilahduttaa toista.  Joulufiilis on täällä oikeastaan vasta noussut parin viimeisen päivän aikana sillä ilmojen puolesta on ollut jotenkin niin syksyinen fiilis. Onneksi eilen saatiin pieni lumipeite ja kuusen hankkiminen auttoi asiaa paljon. Miten siellä? Joko joulufiilis on huipussaan?

Tässä asua taas Ranskasta. Hankin nuo revityt mustat farkut Zarasta muutama kuukausi sitten ja ne on ollut kyllä malliltaan (hyvä vyötärön korkeus) ihan loistavat. Myös kulumat ei ole liian revityt omaan makuuni. Tämä liivi on muuten sen Max Mara parkan sisäosa ja sitä voi hyvin käyttää myös erikseen. Hehkutin Max Maran takkeja ja tässä taas yksi syy siihen. Kaikki on viimeisen päälle mietitty!

Tänään mun pitäisi vielä hankkia vihoviimeiset paketit ja toivon, että keskustassa ei olisi liian kova hässäkkä. Mikään ei ehkä tapa joulufiilistä paremmin kuin täpötäydet kaupat joissa kaikilla on hirveä stressi, heh. Yritänkin selviytyä mahdollisimman nopeasti takaisin kotiin ja sitten voi jo rauhoittua joulun viettoon.

Hyviä jouluvalmisteluita kaikille!

 

I’m almost done with all the Christmas planning and I even got the Christmas tree and decorated it already. The smell of a spruce inside the house is amazing! I have also been packing some gifts and even though presents are not the most important thing about Christmas, it’s still something I enjoy doing. Giving a little something to a loved one and seeing their face when they open a gift is part of the Christmas charm.

And let’s go back to France for a little bit as this outfit was shot there. These ripped jeans from Zara have been a great purchase, because I love the fit and especially the higher waist.  And do you recognize the vest? It’s actually the inside of my Max Mara parka coat, but it can also be worn on it’s own.

Today I should still visit the stores (one last time I hope) and see my goddaughter. I’ll pretend to be Santa’s helper so that I can pass on my gift to her.

Enjoy the last days before Christmas Eve everyone!

 

D75_2245D75_2307

D75_2410D75_2309D75_2381D75_2364D75_2269

Vest / Max Mara

Shirt / Stella McCartney

Jeans / Zara

Bag / Céline

Bracelet / Saint Laurent

Earrings / Zara

Heels / Zara

You May Also Like

14 comments

Reply

Love your style girl, very minimalistic and always classy!

https://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Reply

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi, Anna Sofia!

Reply

Kiitos kovasti Marjukka ja sitä samaa sinne! 🙂

Reply

Très joli look!
Delreylicious

Reply

Merci beaucoup! 🙂

Reply

Hui miten upeat kuvat sinusta! Huikaisevan hienoa.

Reply

Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät ! Poikaystävä on näiden kuvien takana, joten creditit menee hänelle 🙂

Reply

Vau oot niin upea ja sun tyyli on täydellinen! Voiskohan vastaavanlaista turkisvuorella varustettua takkia löytää vielä jostain? Mistä oot omasi hankkinut? 🙂
Ihanaa joulua ja kiitos inspiroivasta blogista! 🙂

Reply

Kiitos Tipu! 🙂 Omani hankin Max Maran Weekend-mallistosta ja merkillä on oma liike keskustassa Fabianinkadulla. Itsellä on koko 40 (italialainen koko), joten kannattaa soitella sinne jos niitä olisi vielä jäljellä! Tai odottaa alkavia aleja 😉

Kiitos ja ihanaa joulua myös sinne!

Reply

J’adooooore !!!

Reply

Merci monsieur! 🙂

Reply

Upeat kuvat sinusta !! Kohtalokas katse ! 🙂 Kaunis asu. Hyvää joulua !

Reply

Kiitos kovasti Henna! 🙂 Propsit menee taas kuvaajalle (eli poikaystävälle! 😉 Kiitos ja sitä samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *