Ihanaa lauantaita kaikille! Heräilin tänään vanhemmiltani ja kohta matka jatkuu takaisin keskustaan. Vanhemmillani on aikamoinen remppaprojekti vieläkin meneillään, mutta nyt ollaan siinä pisteessä, että uusi huonekaluja tilataan ja sisustusta mietitään. Aina kun palaan Espooseen, tulee sellainen fiilis, että tänne olisi kiva vielä muuttaa takaisin joku päivä. Vaikka kaupunkiasumista rakastan, niin oma kotiseutu on kyllä lähellä sydäntä. Luonto, meri, rauha ja tila. Siinä nyt muutama asia minkä takia Espoo on ihana paikka!

Tämä asu on kuin tehty näihin sadesäihin ja jalassani näkyvät uudet bootsit, jotka toimivat jykevän pohjansa ansiosta koko talven. Valitin alkusyksystä, että kenkätilanteeni on aika säälittävä, mutta olen saanut hyvin täydennettyä kenkävarastoani muutamalla toimivalla parilla. Syksyllä ja talvella suosin nilkkureita ja etenkin sellaisia joissa on jotain yksityiskohtia. Toimii hyvin, kun tyylini on muuten niin pelkistetty.

Nyt laitan kamat kasaan ja juoksen pysäkille, jotta ehdin seuraavaan paikkaan. Hyvää viikonloppua kaikille!

 

I woke up at my parents place this morning and soon I’m heading back to the center. My parents are still renovating their house (and my dad gets new ideas every day, heh), so it’s been a long process. Now there’s been a lot of progress though, so we can see some light at the end of the tunnel. They have also ordered some new furniture and now the middle floor can be decorated fully, as all renovation work is done. My parents live just 15min from the center of Helsinki (where I was raised) and I definitely would like to move back here one day. I love the peace, nature, sea and space (compared to apartments in the center). So perhaps one day…

I’m wearing my new ankle boots from Zara and these are the perfect choice, as the rubber sole will (hopefully) keep me up even when the roads are icy. That isn’t the problem at the moment though, as it’s warm and raining almost non-stop. Today is the first day since forever I’ve seen the light and blue sky behind the clouds. Finnish “winters”…what can I say.

Have a great weekend everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata (similar here*)

Cashmere knit / Andiata (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Hat / Balmuir*

Boots / Zara

Bag / Balenciaga

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

5 comments

Reply

Looking very Parisienne elegant here! Love your new boots too!
Enjoy your weekend!

https://lartoffashion.com/visit-helsinki-taste-japan/

Reply

Thank you Natali and have a great weekend as well! 🙂

Reply

Ihana silmämeikki! Mikä paletti Sinulla on käytössä? Haluaa pikkujouluihin samanlaiset sumusilmät 🙂

Reply

Kiitos! 🙂 Olen todella huono meikkaamaan, mutta Urban Decayn Naked 2 Basics-paletilla on helppo tumpelonkin saada edes jonkinmoinen smokey-eye meikki aikaan. Sävyt ihan täydelliset niin arkeen kuin juhlaankin!

Ihanaa sunnuntaita sinne!

Reply

Heippa Elina, olit kommentoinut erillistä kuvaa ja jostain ihmeen syystä kommentti ei näy tässä kentässä ollenkaan, joten vastaan vielä tänne:

“Onpa kivat kengät! Onko pohja miten liukkaan oloinen? Kenkiä mahtuisi lisää myös tähän taloon. Olen pitkään etsinyt tyylikkäitä nahkaisia ylipolven saappaita, joissa ei saisi olla kovin korkea korko, mutta homma tuntuu olevan mahdoton…”

“Näissä on paksu kumipohja joten pito on loistava! En ole toki vielä jäisellä kadulla näitä kokeillut, mutta uskon, että pysyn silloinkin pystyssä Hei mä pohdin pitkään Uterquen ylipolvensaappaita (nyt oma kokoni on jo loppuunmyyty), mutta kannattaa tsekata heidän valikoima! Hyviä malleja kohtuullisilla koroilla:
https://www.uterque.com/fi/footwear/boots-c48002.html
Mukavaa sunnuntaita!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *