trench1

 

Olen niin iloinen, että satsasin tähän Burberryn klassikkoon. Trenssi on yksi lempivaatteistani, joten toivon, että tämä seuraa matkassani vielä monet vuodet. Ranskassa sitä voi käyttää vielä huomattavasti pidempään, sillä kevät alkaa aikaisin ja syksy on pitkä ja leuto. Talvella ei kyllä Ranskassakaan pärjää ilman kunnollista talvitakkia, mutta ainakin se kylmin aika on suhteellisen lyhyt. Lumestakaan ei onneksi tarvitse huolehtia!

Kerroin tässä aikaisemmassa postauksessa tarinan siitä miten päädyin ostamaan tämän trenssin jo nyt. Suunnitelmissani ei ollut hankkia sitä vielä, mutta muoti-jumalat taisivat olla toista mieltä, heh. Onko teillä ikinä käynyt vastaavalla tavalla?

 

I’m so happy I bought this wardrobe classic. A trench coat in general is one of my favorite pieces and I’m hoping this one will be with me for many years. In France I can actually wear it more throughout the year, because Spring comes earlier and Fall is milder than here in Finland. Winters can get cold, so for sure there is a need for a proper winter jacket, but at least there’s no snow!

I told you the story behind this trench coat in my previous post (here) and clearly the Fashion Gods were on my side. It was clearly meant to be that this piece would end up in my closet, heh. Have you ever had similar fashion moments?

 

trench9

trench5trench8trench7

Trench / Burberry

Jeans / Mango

Knit / Joseph

Bag / Céline

Heels / Christian Louboutin

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

12 comments

Reply

Fantastic bell bottom jeans and classic ( and classy 🙂 trench!
I love how effortless but so stylish all of your outfits are. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! Glad to hear you like this look 🙂

Reply

Top top top !
Deltreylicious
http://blackbeauty-mode-tendance.eklablog.com

Reply

Merci! 🙂

Reply

Burberryn trenssi on ihan loisto-ostos, mulla on vaalea ja musta, ja tykkään molemmista. En ole niiden jälkeen trenssejä ostanut.

Näytät niin hyvältä uudessa trenssissä, ja noi farkut – ihan nappi!

Reply

Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen sun Burberryn trensseihin! 🙂 Ja kiitos Marjukka!

Reply

Looking good! Harvan yllä olen katsellut leveitä lahkeita ihastellen, mutta sinulla ne kyllä toimivat 🙂 Saat kaiken näyttämään hyvältä! Ja tosiaan, trenssi on varmasti ollut hyvä ostos, Ranskassa etenkin kun kausikin on Suomea pitempi, niin tulee paljon käyttöä.

Reply

Kiitos Jonna! Ymmärrän hyvin, että leveälahkeiset housut eivät kaikkiin iske. Kannattaa kuitenkin kokeilla…olen ihan varma, että näyttäisi upealta sun päälläsi 🙂
Jep, Ranskassa tulee trenssille kyllä vielä enemmän käyttöä kuin täällä. Hyvä ostos siis!

Reply

Noin huikeaa tuuria ei ole käynyt, mutta Bicester Villagesta ostamaani Burberryn trenssiin olen ollut kyllä todella, todella tyytyväinen! Itse asiassa niin tyytyväinen, että haaveilen toisesta vaaleassa värissä..

Reply

Hyvä kuulla, että olet ollut noin tyytyväinen omaasi! 🙂 Kyllä…nälkä kasvaa syödessä, heh. Itsekin voisin ottaa heti toisen kaappiini ilman mitään ongelmia!

Reply

You look very sophisticated, your blog is really great! I am a Parisian living in Finland, so it is nice to read your posts!
http://www.nadiakalida.wordpress.com

Reply

Thank you Nadia! It’s nice to hear from a Parisian living in Helsinki. I’ll definitely visit your blog. Hope you’ve enjoyed living here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *