INSPO4

 

Reilun viikon kuluttua pääsen katsastamaan valmistuneen vierastalomme ja samalla suunnittelemaan pidemmälle sen sisustamista. Sänky ja sohva on nyt tilattua, eli ne tärkeimmät elementit ovat jo matkalla, mutta ne pienet yksityiskohdat ovat kuitenkin ne asiat, mitkä tekevät kodista kodin. Niitä täytyy siis miettiä tarkemmin! Lasipintaa on mökissä paljon ja vaikka lasia rakastankin materiaalina, niin isot pinnat voivat tehdä tilasta kylmän oloisen. Siksi haluisin sinne muutaman (tai edes yhden) puisen elementin tuomaan kodikkuutta ja lämpöä. Kuten näistä kuvista näkee, niin edes muutamalla puisella huonekalulla/sisustusesineellä saa luotua kodikkuutta helposti. Myös tummat aksentit ovat mainioita siihen tarkoitukseen. Tila kaipaakin jotain tummia yksityiskohtia, jottei se olisi väritykseltään liian kliininen. Mietimme myös, että verhot ovat pakolliset, mutta niiden valitseminen onkin sitten oma haasteensa…

Odotan kyllä innolla, että miltä landella näyttää! Pikkuveljeni on myös muuttanut uuteen kotiin, joten jos hän ottaa siskoltaan apua vastaan, niin siinä vielä toinen pikku projektini, heh. Reissuni aikana tulen siis viettämään kaiken vapaa-aikani pääkaupunkiseudun sisutusliikkeissä, mutta mikäs siinä…niissä vieraileminen onkin ihanaa puuhaa! Onko teillä muuten vinkkejä uusien sisustuskauppojen suhteen?

Hyvää viikonloppua kaikille ja huhtikuun ensimmäistä!

 

In a week, I’ll be back in Finland and I can start planning the interior of our new guesthouse. The bed and couch have been ordered, so the biggest furniture’s are already on their way, but the small details are the ones that make a home. That’s why I need to think about them carefully. The entire front of the house is bascially glass and even though it’s my favorite material, it can sometimes give a cold feel to a space. Especially when combined with an all white interior. That’s why I would like to throw some wood elements in there, as it would bring warmth into the space. I also believe dark/black accents are an easy way to create cosyness.

I’m really excited to see how the house finally looks like and of course excited to get this project started. My little brother also recently bought a new place and if he will accept my help, I’ll have two projects on my hands, heh. I would love that…

Enjoy your weekend everyone and happy 1st of April!

You May Also Like

4 comments

Reply

Oi siitä tulee varmasti todella tyylikäs ja kotoisa 🙂
Meillä kävi tänään töissä Kinnasandin edustaja tuomassa uusia kangasmalleja. Joukossa oli todella upea verhokangas, jonka toinen puoli oli lähes täysin pimentävää kangasta (n.99%). Kankaasta tuli vähän vuoratun verhon vaikutelma. Päällipuolelta kangas oli polyesteriä, joka näytti ihan pellavalta. Vaikea kuvailla, mutta siis krouvin pellavaisen näköiset valuvat verhot, jotka samalla peittävät. Mallistossa oli myös ihan sairaan upeita ohuita pellavia ja villoja. Oh, olen nyt niin ihastunut upeisiin pitkiin verhoihin. Ne sopivat moderneihinkin ikkunoihin kun kankaan ja ripustustavan valitsee oikein. Jos siis olette menossa johonkin katsomaan ihan kangasverhoja niin tsekatkaapas Kinnasandin valikoimat.

Reply

Toivottavasti! 🙂

Hei kiitos suuresti vinkistä! Juuri jotain tuollaista sinne kaivataan. Etenkin makuhuoneeseen, koska sinne pitää saada yksi huoneen ikkunoista peittoon ja tila pimeäksi. Tosin nuo verhot voisi myös toimia olohuoneessa…

Munhan pitää ajaa Turkuun joku päivä (lande on kätevästi tunti stadista Turkuun päin) ja tulla moikkaamaan teitä Sisustukseen Koodiin. Ja samalla tarkastella noita verho vaihtoehtoja.

Kiitos vielä vinkistä ja hyvää viikonloppua sinne!

Reply

No ehdottomasti ajelet tänne kun sulla on aikaa <3

Reply

Todellakin! <3 Harmi, että ensi viikolla en ehdi, mutta loppukeväästä tulen olemaan enemmän Suomessa, niin sitten pitää järkkää kunnon Turku-päivä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *