picks

Dress / Designers Remix   Jeans / Twist & Tango   Shirt / Hunkydory

Shirt / Tiger of Sweden   Coat / Selected Femme   Blouse / Designers Remix

Knit / Samsoe & Samsoe   Coat / Samsoe & Samsoe   Knit / Ralph Lauren

 

Palasimme perjantaina Tukholmasta ja yksi asia mikä siellä pisti silmään oli miesten tyyli. Milanossa on mielestäni maailman tyylikkäimmät miehet, mutta Tukholman kaduilla käveli vastaan niin tyylikkäitä ihmisiä, että välillä luulimme eksyneemme Ralph Laurenin kuvaston kuvauksiin. Asuimme Östermalmilla ja lounastimme kahdesti Strandvägenilla ja siinä istuskellessa tuntui kun olisi ollut muotinäytöksessä. Poikaystäväni alkoi heti ensimmäisen päivän jälkeen etsimään niitä täydellisiä kauluspaitoja, joite näkyi paikallisilla. NK:sta tärppäsi ja kaikki hänen ostoksensa olivat itse asiassa ruotsalaisilta merkeiltä (miehet käykää Rose & Born – liikkeessä). Muodin saralta kiinnostavinta oli siis miesten tyyli, mutta toki naisetkin olivat upeita.

Me keskityimme lähinnä poikaystäväni ostoksiin, mutta olisihan siellä ollut vaikka mitä. Omalla kohdallani nautin nykyään ihan vaan katselemisesta ja jos en ole täysin varma, niin jätän tuotteen mieluummin kauppaan. Tuon Selected Femmen villakankaisen trenssin kohdalla tuli kyllä pieni “pakko saada”-hetki, mutta yritän pysyä lujana. Uudelle takille kun ei todellakaan olisi tarvetta…

Hyvää sunnuntaita sinne!

 

We came back from Stockholm on Friday and it’s such a cool city. Definitely a must see for anyone who’s into fashion. I love Scandinavian style to begin with and I think the Swedes just get it right. But actually more then women’s style, what caught our eye was men’s fashion. They are dressed so sharp and stylish. When we were having lunch on Strandvägen in Östermalm, it felt like a fashion show for Ralph Lauren at times, heh.

My boyfriend did most of the shopping (for once) and he found some great things. I found a pair of boots, but I decided to actually order them online to France, so I don’t have to carry them from one country to another. So in the end, my shopping saldo was one candle and a notebook. Not bad, heh!

Have a relaxing Sunday everyone!

You May Also Like

2 comments

Reply

No on upeita vaatteita, erityisesti tuo takki, johon itsekin olit ihastunut! 🙂 Ja kiitos vinkistä, täytyy laittaa tuo paitamerkki korvan taakse, kun seuraavan kerran Tukholmaan mennään… ja joo, katukuva on todella tyylikäs Tukholmassa!

Reply

Se on kyllä upea! 🙂 Jos käytte miehen kanssa Tukholmassa, niin tuo putiikki kannattaa tarkistaa. Loistava valikoima on hyvä palvelu! Jep, katukuva on super tyylikäs siellä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *