leather-pants-and-army-jacket-14

 

Toivottavasti ette ole vielä täysin kyllästyneitä näihin samoihin nahkahousuihin? Tämän jälkeen on nimittäin vielä tulossa kaksi asukuvaa housujen kera. Sen jälkeen pidän vähän taukoa niiden käytöstä, jotta ne eivät kuluisi täysin puhki. Tämä kun on kaappini lempipari! Sieltä löytyy myös yhdet Zaran nahkahousut, mutta voi olla, että laitan ne kiertoon, sillä valitsen aina nämä niiden sijaan. Turhaan niitä pitää siis kaapissa pölyyntymässä!

Tällä kertaa yhdistin housut tämän pre-loved takin kanssa ja takki on kyllä noussut suosikikseni lyhyessä ajassa. Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin onneksi maltoin odottaa tämän kanssa, sillä loppupeleissä löysin vuosia palvelevan yksilön ihan sattumalta. Mersun slogania lainatakseni “the best or nothing” kiteyttää kyllä ajatukseni tämän kohdalla, heh. Omat kriteerini kun olivat hyvinkin tiukat takin suhteen, niin olin vähän epäileväinen, että käveleekö se täydellinen ikinä vastaan.  Tiedättekö kun joskus oman pään sisällä on niin selvä kuva siitä mitä haluaa, mutta juuri sen löytäminen tuntuu mahdottomalta? Ja jokainen pienikin väärä yksityiskohta johtaa torjumiseen?  Vaatteissa tämä ajattelutapa vielä toimii hyvin (minimoi tehokkaasti hutiostoksia), mutta muuten se voi tehdä elämästä hitusen hankalaa. Muistan, kuin olimme ostamassa vessapaperitelinettä, mutta kun mikään ei kelvannut. Onneksi mies vähän herätteli siinä vaiheessa, että onko sillä vessapaperitelineen ulkonäöllä nyt niiiiin paljon väliä. Esteetikko, mikä esteetikko. Niin hyvässä, kuin pahassa – guilty as charged!

 

I hope you aren’t completely bored with these leather pants yet? There are still two outfits to go! After that I’ll leave them to rest for a while, because I don’t want to wear them out considering they are my favorite ones.

This time I paired these pants with my recent pre-loved purchase and this jacket has quickly become a favorite of mine. As I told you already, I’m so happy I waited for the perfect one. In this case I can use the slogan of Mercedes “the best or nothing”, as that’s how I felt about finding an army jacket. You know that feeling when you rather be without if you can’t have the perfect one? That’s how I feel about many things and in fashion this comes very handy at times (prevents you from doing wrong decisions and saves you money), but sometimes it can be a bit too much. Like for example when searching for a toilette paper stand and you choose to be without one, because you can’t find the “perfect toilette paper stand”. Now, that is just mad, but what can I say. Once an aesthetician, always an aesthetician.

 

leather-pants-and-army-jacket-12

leather-pants-and-army-jacket-13

leather-pants-and-army-jacket-11

leather-pants-and-army-jacket-9

Photos: Thomas D.

Jacket / Dolce & Gabbana (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Cashmere knit / Monoprix (similar here*)

Sunnies / Ray Ban*

Boots / Zara (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

11 comments

Reply

The best or nothing – todellakin. Olen valmis odottamaan täydellistä yksilöä vaikka miten kauan, kompromissiratkaisut ovat pidemmän päälle huono vaihtoehto. 🙂

Reply

Näin se on! Jossain vaiheessa ne kompromissiratkaisut eivät enää miellytä ja sitten sitä ollaan taas lähtöpisteessä 🙂 Mieluumin siis ilman, jos ei löydy sitä täydellistä yksilöä!

Reply

Hahahah, so funny to find similarities! I’m all or nothing gal too, so I’d rather go without something until I find the perfect piece than have “2nd” best or whatever until I find the right match. 😀
Btw, would be so cool if you’ll get that Andiata store meet up organised, would be great to see you. I went to the store’s opening party and it was lovely!

http://lartoffashion.com

Reply

Yeah, that’s definitely the best way to go! 🙂

Looks like we can make the meet-up organized, which means you have to come! Would be great to finally meet you face to face 🙂 I’ll let you know the details later on!

Reply

Yay! These are great news! Yes, do let me know more info when you have some. 🙂

Reply

Sama ongelma itsellänikin, etsin aina sitä täydellistä yksilöä kaikesta 😀 Ehkä pitäisi oikeasti ajatella niinkuin sun poikaystävä, että ei kaiken tarvitse olla juuri sellaista mitä itse omassa mielessään toivoo..

Reply

Muodissa se on oikesti hyvä asia, mutta sitten taas muissa se voi vain hankaloittaa elämää turhaan (kuten tämä vessapaperiteline-case heh). Onneksi poikaystäväni on näissä asioissa realistisempi, joten saan kyllä herätyksen aina kun se on tarpeen 😉

Reply

Ihana asu taas kerran. Sua sitten pukee ihan kaikki!

Reply

Kiitos Marjukka! Ihanaa päivää sinne 🙂

Reply

Beautiful outfit! love your shoes 🙂

Reply

Thank you! Enjoy your day 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *