anna-sofia-style-plaza-all-black-outfit-2

 

Tiedättekö sen tunteen, kun lähtee ulos asussa, jossa kaikki palaset eivät tunnu omilta. Tämä asu on muuten tuttu ja turvallinen, mutta nämä kulutetut farkut ovat vähän aikaansa nähneet. Ainakin itseäni tuo farkkujen kulutus häiritsee ja sen takia housut menivätkin kiertoon nämä asukuvat nähtyäni. Nämä ovat näitä trendejä, jotka aikanaan tuntuvat hyvältä, mutta sitten niihin kyllästyy jossain vaiheessa. Tällä hetkellä lahkeiden viimeistelemättömyys on in ja siitä tykkään kyllä itsekin. Se tuo asuun kivaa rentoutta ja mielenkiintoa. Voihan olla, että pian tämäkin trendi tuntuu jo ihan ohimenneeltä (sen takia en uskallakaan pätkäistä kaikkia farkkujani, heh), mutta ainakin toistaiseksi se miellyttää silmääni.

Olen muuten nyt käyttänyt tätä Mini Marcie-laukkua sen verran, että voin sanoa tämän olleen aivan huippuhankinta. Sinne mahtuu todellakin kaikki mitä tarvitsen ja se sopii saumattomasti minkä asun kanssa tahansa. Tämä läppä-systeemi on vielä hyvä siitä, että lompakon tai puhelimen saa heti käsien ulottuville. Myös tuo sulkusysteemi noilla naruilla toimii hyvin. Se pitää läpän kiinni ja paikallaan, mutta on helppo saada auki. Love it!

Tämä maanantaipäivä on pyhitetty äidilleni ja ilta sitten ystävilleni. Äidin kanssa teemme jotain niinkin naisellista, kun käymme koeajamassa autoja, heh. Sen jälkeen sitten kaupunkiin ja illalla palaan sinne viettämään aikaa tyttökavereideni kanssa. Ei yhtään hullumpi aloitus tälle kokonaiselle Suomi-viikolleni!

 

Do you know the feeling when you leave the house wearing something you’re not 100% comfortable in? This outfit is so me in many ways, but these ripped jeans are something that don’t look good anymore. I remember when ripped jeans were in and then I loved these jeans, but now this look just doesn’t work on me anymore. Needless to say that these pants are no longer in my closet. What I’m into right now are jeans, which have unfinished hems. They’re very trendy at the moment, but let’s see how I feel about them in a few months…that’s why I don’t want to cut the hems of all my jeans just yet, heh…

I’ve been using this Mini Marcie for a while now and I have to say that I definitely made the right choice buying it. It fits everything perfectly (and even a little extra) and it somehow makes my outfits look better. Or maybe it’s just in my head, heh?

This Monday is all about the women in my life. First I’m spending quality time with my mom (test driving cars actually) and then later tonight it’s time to relax with my girls. Definitely not a bad way to start this Helsinki week. Enjoy your day everyone!

 

anna-sofia-style-plaza-all-black-outfit-3 anna-sofia-style-plaza-all-black-outfit-7anna-sofia-style-plaza-all-black-outfit-5Photos: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (similar here*, here*)

Cashmere knit / Joseph (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*, here*)

Boots / Zara (similar here*, here*)

Collar / Andiata*

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

14 comments

Reply

Kaunis asu Anna Sofia! Tiedän todellakin sen tunteen, kun kaikki ei asussa tunnu omalta, menee koko päivä pilalle, kun koko ajan on epämiellyttävä olo, vaikkei sitä kukaan ulkopuolinen välttämättä edes huomaa.

Minä en oikein ikinä päässyt edes mukaan kulutetut farkut trendiin, kun arvoin liian kauan, että tykkäänkö vai en ja sitten se olikin jo mennyt vähän ohi. Enkä oikein tiedä milloin olisin sellaisia farkkuja käyttänyt, kun töissä ei oikein voi käyttää ja olen laiska käyttämään erilaisia vaatteita arjessa. Vaatteideni täytyy siis olla työkelpoisia myös. Mutta lahkeiden viimeistelemättömyys -trendiin olen kovin ihastunut, joskaan en sitäkään ole vielä itse testannut. En nimittäin tiedä raaskisinko leikellä jotkut farkkuni, vai ostaisinko sitä varten uudet. Noh, pähkäillään taas niin kauan, että menee sekin trendi ohi 😉

Ihanaa Helsinki ja Suomi -viikkoa! Eikös se luvannut ihan luntakin tälle viikolle 🙂 ?!

Reply

Kiitos Mari! Niinhän se menee, että harvoin ulkopuolinen mitään huomaa, mutta itsellä on vain nihkeä fiilis. Ehkä se jo kertoo kaiken, jos joutuu miettimään, että sopiiko vai ei? 🙂 Itsestäni huomaan ainakin, että jos joudun jotain asiaa pohtimaan liian kauan, niin se tarkoittaa automaattisesti, että “skip”. Tosin tuo lahje-trendi on helppo, koska sitä voi kokeilla vaikka vanhojen farkkujen kanssa alkuun ja jos ei miellytä, niin niitä voi sitten käyttää vielä vaikka landella. Ei siis tarvitse ainakaan mitään suuria riskejä ottaa, heh!

Kiitos ja pakko myöntää, että tämän viikon ennuste yllätti kyllä täysin. Helsinkiin kun luvataan jotain kunnon myräkkää keskviikoksi…No mutta, onneksi täällä vanhempieni luona on yksi talvitakeistani säilössä, niin on ainakin varustus kunnossa. Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

Reply

Even though these jeans might not be your “thing” anymore, they do fit this outfit perfectly! It’s great to read that you’ll have a relaxing women’s filled Monday. 🙂 See you tomorrow!

https://lartoffashion.com/why-do-you-blog/

Reply

The cut is actually really good, so if they were simple black jeans I would have kept them! 🙂 See you tomorrow – can’t wait!

Reply

Aina ihailen tuota nahkatakkia, se on niin tyylikäs! 🙂

Reply

Kiitos Erica! Tämä nahkatakki on kyllä ihanan simppeli 🙂

Reply

Onko tuo Andiatan turkiskaulus musta, vai sininen?

Reply

Heippa! Se on musta 🙂

Reply

Ok. Nettikaupasta löytyy vain sininen.

Reply

Tämä omani taitaa jo olla loppuunmyyty valitettavasti! :/

Reply

Kiva asu ja laukkuhan näyttää oikein hyvältä! Mä en innostunut tuosta rikkirevityistä farkuista ollenkaan, kun tulivat muotiin, sain niistä tarpeekseni teininä 80-luvulla 😀 Sun päällä nämä farkut näyttää kyllä kivoilta!

Reply

Kiitos Henna! 🙂 No onneksi et innostunut, niin eipä tarvitse harmitella, että lähdit tähän trendiin mukaan, heh!

Reply

Kiva kokomusta asu ja tuo laukku on kyllä niin ihana. Itse vierastan talvella revittyjä farkkuja, mutta kesällä ne ovat ihan kivat. Toisiin asuihin ne sopivat, mutta itsellekin on käynyt usein niin, että juuri ne revityt farkut ovat sitten ainakin jälkeenpäin tuntuneet asuun sopimattomilta.

Oli mukava tavata 🙂 Rentoa viikonloppua !

Reply

Kiitos Sara! Joo, kesällä ne vielä ehkä menevät, mutta talvella ne näyttävät jotenkin erityisen epäsiisteiltä…tai siis tämä vain oma mielipiteeni 🙂

Hei oli tosi kiva tavata! Ensi kerralla toivottavasti pystytään jatkamaan juttua pidempään 🙂 Kiitos ja sitä samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *