anna-sofia-style-plaza-andiata-fryda-coat-2

 

Helsingissä ei kyllä enää kevyillä tennareilla hypitä – hello winter! Jossain artikkelissa tänne pohjolaan luvattiin ihan kunnon talvea tänä vuonna (siis ihan etelää myöten) ja siltä se vähän näyttää. Lähdin Suomesta syyskuun alussa takaisin Ranskaan, kun oli vielä niin kesäistä ja nyt pari kuukautta myöhemmin sitä pöllähtää talven keskelle. Voi tätä Suomen ilmastoa! Miten se voikaan muuttua niin radikaalisti muutaman kuukauden aikana?

Kylmästä ilmasta huolimatta eilinen oli täynnä naurua ja lämpöä. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka osallistuitte Andiatan lukija-iltaan hyytävästä säästä huolimatta. Oli aivan mahtava tavata teitä upeita naisia kasvotusten ja mikä kunnia, että juuri te luette blogiani. Olisi ollut ihana jatkaa juttua pidempään ja mietin, että ensi kerralla pitää järjestää jotain sellaista, että voimme kaikki istua vaikka kahvin äärellä ja oikeasti vaihtaa kuulumisia. Tuntui, että teidän kanssanne juttua olisi riittänyt moneksi tunniksi ja siksi olikin vähän sääli, että kaikkien kanssa en ehtinyt kunnolla istumaan alas. Kuitenkin jokaisen teidän läsnäolo teki niin iloiseksi ja täytyy taas todeta, että vau mitä naisia siellä ruudun puolella onkaan – nöyrä kiitos!

Tästä on hyvä jatkaa loppulomaa täällä Suomessa!

 

Winter is officially here, so this look would not work in Helsinki at the moment! I read somewhere that they are promising a proper winter this year. The winters in Helsinki can be grey and rainy, but let’s see if this one will be snowy and white. I can’t believe I left Finland two months ago when it was still summery…The seasons change so quickly!

But despite the cold weather, yesterday evening was all about smiles and warmth, as I met some of you at the Andiata store. Thank you so much for coming! I’m always blown away by how amazing my readers are and this time was no exception. Thank you!

 

andiata-fryda-coat-1

anna-sofia-style-plaza-andiata-fryda-coat-3

anna-sofia-style-plaza-andiata-fryda-coat-9Photos: Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*, here*)

Cashmere knit / Monoprix (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Sneakers / Converse (similar here*)

Sunnies / Ray Ban*

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Kiitos itsellesi Anna Sofia! Oli ilo tavata sinut. Ja ensi kerralla sitten istutaan alas paremmalla ajalla.

Reply

Hei Eija! Oli aivan ihana nähdä sinua ja kiitos kun ehdit paikalle pimeästä ja koleasta säästä huolimatta 🙂 Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka, joten ensi kerralla jatketaan. Terveisiä sinne!

Reply

Yep, today was quite a challenging morning… Didn’t feel like getting out of bed at all…
Yesterday was so nice and I’m happy that we’ve finally met too! You’re gorgeous and I can’t wait to get to know you even better. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Yeah I know…I wish I could have slept in this morning as well! Thank you again for coming 🙂 It was so nice to finally meet you and next time we’ll catch up properly!

Reply

Kiitos kivasta illasta 🙂 Tarjoilutkin oli niin herkullisia, että enemmänkin olisin syönyt jos vain olisin kehdannut 😀 Toivottavasti otetaan uusiksi vielä!

Reply

Kiitos itsellesi, kun pääsit paikalle! 🙂 Oli ihana nähdä! Heh, no siellä ne oli syötävää varten, eli olisit kehdannut 😀 Ja joo, todellakin!

Reply

Hei, mikä koko tuo Celine?

Reply

Hei Kaarina! Ostin tämän silloin, kun Mini Luggage oli juuri lanseerattu ja silloin sitä oli saatavilla vain yksi koko…en siis osaa sen enempää sanoa! Tiedän, että mallistossa on nykyään se nano(?), joka on aivan mini, mutta onko niitä näiden kahden lisäksi muitakin kokoja saatavilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *