x Suomen luonto. Ulkomaalaiset vieraamme olivat Suomen luonnosta ihan lumoutuneita ja voitte kuvitella kuinka tylsistyneenä minä seisoin vieressä, kun jengi kuvasi jotain pöheikköä, heh. Onhan meillä kyllä kaunis luonto, mutta itse sitä ei näe samalla tavalla, kun on täällä syntynyt ja kasvanut. Pakko kyllä myöntää, että perjantainen pyöräretki landella upeassa maastossa oli aika maaginen hetki. Päivä oli kevään lämpimin tähän asti ja illan valo oli niin kaunis, että taisin huokaista ihastuksesta pari kertaa itsekin.

x Tämä ikuinen talvi. Eilen satoi taas lunta – hetken vain, mutta sekin oli jo aivan riittävästi. Ei tätä jaksaisi enää yhtään sekuntia! Nyt taitaa käydä niin, että mennään talvesta suoraan kesään…eihän tässä ole kuin reilu kolme viikkoa kesäkuuhun. Toivotaan, että tämä kylmääkin kylmempi kevät korvataan sitten ihanalla kesällä!

x RAVN:n karvatakki. Kerroin teille tässä aikaisemmassa postauksessa toivelistastani ja olihan se karvatakki pakko laittaa tilaukseen. Onneksi laitoin, koska se on super kaunis!

 

 

x Vanhempiemme tapaaminen. Viime viikolla vanhempamme tapasivat ensimmäistä kertaa ja kaikki meni todella hyvin. Vaikka yhteistä omaa kieltä ei ole, niin pärjäsimme hyvin englannilla ja tarvittaessa hoidimme tulkkausta. Alkuperäiset suunnitelmat menivät vähän sekaisin, kun äitini sairastui, mutta onneksi he pääsivät viikonloppuna käymään landella moikkaamassa meitä. Sunnuntaina ennen vieraidemme lentoa kävimme vielä lounaalla vanhempieni luona Espoossa, joten he näkivät loppujen lopuksi parikin kertaa.

x No nämä hemmetin puremat. Ette ikinä uskoisi missä kunnossa jalkani ovat. En edes tiennyt, että joku ötökkä voi aiheuttaa näin monta isoa paisetta. Onneksi pääsen tänään lääkäriin, niin saan toivottavasti selkoa siitä mikä tämän aiheutti. Luultavasti se pirun lintukirppu mistä osalla teistäkin kokemusta, mutta katsotaan.

 

Photos/Thomas D.

x Finnish nature. Our guests loved the forests and seaside. I don’t see it the same way as they do, but I have to admit it’s quite beautiful. Even more so in a few weeks when the nature wakes up completely!

x Never ending winter. Yesterday it was snowing again for a few minutes…I think all Finns are so fed up with this never ending winter. Spring, what the hell…where are you?

x RAVN lamb fur coat. This coat was on my wish list and I couldn’t resist it… I’m glad I didn’t, because it’s perfect!

x Our parents meeting each other. Eight years later our parents finally met each other – cheers to that!

x Bug bites on my leg. Country life comes with a cost. You wouldn’t believe your eyes if you saw me in shorts right now, heh.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Siis apua, lumisadetta! Me päästiin sitten sopivasti alta pois.. Lähetän täältä lämpöä sinne (vaikka siis poikkeuksellisen viileää tilastollisesti kai täälläkin).

Thomasille terkkuja, että todella upeita kuvia ottaa 🙂

Reply

Joo, I can’t take this anymore!! Me otetaan kohta äkkilähtö sinne teidän luokse 🙂

Kiitos ihana – välitin viestin eteenpäin! Terveisiä sinne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *