Lähdimme eilen viideltä ajamaan vieraita kentälle ja kuuden maissa pääsimme kotiin. Kun koti-ovi pamahti kiinni olisin voinut saman tien mennä nukkumaan, sen verran väsynyt olin viime viikosta. Väsymystä ei myöskään helpota allerginen reaktio jostain ötökästä. Jalkani ovat niin pahan näköiset, että on pakko käydä huomenna lääkärissä. Jaloissa varmaan yli neljäkymmentä puremaa – ilmeisesti lintukirpun tekosia, sillä vain ihmiset jotka ovat puremille allergisia oireilevat näin pahasti. Saa nähdä jos lääkäri saa tähän enemmän selvyyttä vai onko se syyllinen juuri tuo edellä mainittu. Puremien lisäksi eilen täällä ihmeteltiin Ranskan vaaleja ja onneksi Macron vei voiton. Varmasti moni muukin meidän lisäksi huokaisi helpotuksesta.

Jalassani on muuten nämä Totêmen täydelliset farkut. Voin kyllä liputtaa näiden puolesta, sillä malli on harvinaisen onnistunut. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

Yesterday we dropped our guests at the airport and got home around six. I could have went straight to bed, as that’s how tired I was. One more day off would have been great, but I’ll just have to wait for the next weekend! I got these Totême jeans last week and they have such a good fit. I can highly recommend them! Now I just need white sneakers and I’m good to go.

Have a great new week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Zara

Knit / Andiata

Jeans / Totême*

Sneakers / Converse

Scarf / Balmuir*

Bag / Chanel

*Commercial link.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

Looking great in this comfy and boyish combo!! Have a great Monday!

https://lartoffashion.com/layered-denim/

Reply

Thanks Natali and you too, enjoy your day! 🙂

Reply

Jos toi on kirpun aiheuttamaan niin se on todella mälsää. Avomiestä puri kirppu viime reissulla ja hänellä oli aika tuskaa istua n. 20 tuntia lentokoneessa kun jalkoja poltteli todella paljon. Ei koskaan saatu varmistusta mutta onneksi lääkäri määräsi rasvaa ja iho rauhoittui, kesti kyllä monta viikkoa että pienet paukamat katosivat iholta. Paranemisia 🙂

Reply

Voi apua…voin kuvitella, miltä matkustaminen näille paiseilla tuntuisi! Yritin etsiä tietoa ja tulin siihen lopputulokseen, että tämän on oltava lintukirppu. Kukaan muu ei saanut mitään oireita, joten se poissulkee muutaman muun vaihtoehdon (onneksi). On kyllä niin järkyttävässä kunnossa nämä koivet, että ihan varmuuden vuoksi on hyvä käydä kysymässä lääkärin mielipidettä. Ja saisi neuvoa, että mitä lääkettä/rasvaa voi ensi kerralla käyttää jos tulee uusia puremia.

Kiitos Elisa! 🙂

Reply

Mulla sama riesa lintukirppujen kanssa. Kaksi vuotta meni ennenkuin sain syyllisen kiinni! Telfast on ainut mikä on mulla auttanut siihen kutinaan, ja missään nimessä ei saa raapia!!! istuin la hetken aikaa pihalla niin jo oli vyötärössä kaksi puremaa! Mies sanoi että ne on oikein innolla odottanut mua pihalle että pääsevät iskemään. viekkaat pirulaiset! Ja sitten kun ne menevät karkuun vaatteiden saumoihin; ja se on pakko metsästää ja katkaista kahtia niin sitten vasta on turvassa. Joskus talvella tuuletin petivaatteita pihalla niin tulivat sieltäkin sänkyyn! Silloin meinas järki lähteä kun ei tiennyt mistä jäljet tulee.

Reply

Oh no…Mä just mietin, että meneekö ne vaatteisiin ja kauan ne säilyy siellä? Livenä en ole nähnyt ikinä näitä ötököitä, eli en edes tiedä tunnistaisinko oikeaksi jos näkisin. Mietin, että mulla niiden oli pakko mennä lahkeista sisään, kun kävelin pusikossa ja sitä kautta päässyt iholle. Niitä jälkiä on niin monta, että ne on tainnut ihan rauhassa saada purra (itse en ainakaan missään vaiheessa tuntenut mitään). Heräsin myös yöllä tarkistamaan sängyn, mutta sielläkään ei ollut mitään, eli vaatteissa ne varmaan vaani. Nyt kaikki on pesty koneessa, eli niiden pitäisi olla kuollut. Tosin luin jostain, että ne kuolisivat muutenkin parin päivän sisään muutenkin? Täytyy kysyä tästä lisää lääkäriltä…

Reply

Apua, toivottavasti kutinat ym ylimääräiset öttiäiset on muuttanut maatakiertävälle radalle!!! On se kumma, ettei näissä suomen kylmissä keleissä edes kirput kuole 😀 mulla olis muita kivoja juttuja kerrottavana aiheeseen pyykkäys ja kutina, mutta jätetään kuitenkin väliin 😉 😉 Kivat kuvat muuten!

Reply

No sitä juuri…eikö talven jälkeen voisi edes hetken hengähtää ennen lämpimien ilmojen tuloa vai pitääkö niiden ötököiden hyökätä heti kimppuun, kun mennään plussan puolelle? 😀

Kiitos Henna!

Reply

Ne on aika sitkeitä sissejä. Tosi ohuita mustia tai ruskeita ja ne pomppii. ihan kuin lyijykynällä vetäisi 3mm viivan niin sen kokoinen. Ja kuolee vain katkaisemalla kahtia. Tykkää mennä vaatteisiin ja olla saumoissa piilossa ja jatkaa herkuttelua. yleensä vielä vyötärönauhassa ja sukan reunassa. Lintukirppu ei tykkää ihmisen mausta, siksi se yksikin kirppu tekee niin monta jälkeä kun se menee eteenpäin maistellen että joko maku paranis, siitä tulee se pitkä helminauha jälki. Jos on valkoiset vaatteet tai lakanat niin löytää helposti ja mustistakin siten kun se vähän kiiltää ja liikkuu, niin bongaa kun tarkkaa tutkii. Kannattaa heti vaan, kun tuntee että kutisee niin vaatteet pois ja tosiaan pesuun tai sitten etsiä se käsiin, meinaan se jatkaa puremista niin kauan kun pääsee iholle. Ja kutisee kauan! Kuukausia. Ainut konsti millä saa sen äkkiempää loppumaan niin, ei raavi. Ja kylmää olen yöllä laittanut kutiseviin kohtiin niin sekin auttaa. Ainut lohtu tässä on ollut se ettei hyttyset tunnu enään yhtään niin pahoilta! Tsemppiä taisteluun! Mä olen tällä saanut vapautuksen haravoinnista ja nurmikonleikkuusta! 🙂

Reply

Apua…miten mä en löytänyt niitä vaikka kuinka yritin vaatteista katsoa? Ne on kyllä varmasti ollut jossain sukkien rajassa, koska nilkoissa ja pohkeissa on kaikista rajuimmat jäljet. Hiton ötökkä oikeasti. Laskin juuri, että jaloissa yli 70 puremaa yhteensä (ja mistään pienistä jäljistä ei puhuta…). Onneksi nyt kaikki vaatteet on pesty ja uusia jälkiä ei ole tullut. Huomasin kyllä, että ne puremat tulevat näkyviin vähän viiveellä, koska ensin ne on ihan pieniä ja seuraavana päivänä voi olla moninkertaisen kokoisia ja samalla kutiaminen alkaa. Osa niistä vanhemmista paiseista on jo muuttanut väriä, mutta luulen, että jäljet niistä jää pitkäksi aikaa…saa nähdä voinko käyttää edes nilkkapituisia housuja kesällä 😀 Menin tänään lääkäriin vain todetakseni, että olin varannut ajan vasta viikon päähän, joten uusi yritys huomenna, huoh.

Kiitos Karoliina, kyllä tämä tästä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *