Lentomme lähti sunnuntai aamuna klo.6.30, joten lähdimme kentälle jo viideltä. Olen erittäin aamu-uninen, joten päätin pelata varman päälle ja pukeuduin asuun jossa olisi mukava matkustaa ja nukkua koneessa. Andiatan oloasut ovat ihania ja tämä uusin setti on niin omannäköiseni. Jalkaan vielä mukavat tennarit ja viikonloppulaukun lisäksi crossbody-laukku johon saan passin ja lompakon, niin matkustusasuni on valmis. Nämä täydelliset kesäpokat löysin Tukholmasta 15€:lla ja olin etsinyt vastaavia rikkimenneiden tilalle, joten nämä olivat kyllä loistava löytö!

Täydelliset tänne Gardalle, jossa lämpöä riittää. Terveisiä siis Italiasta!

 

Our flight to Italy left super early on Sunday morning, so we had to leave to the airport already at five. I’m a big sleeper, so to make life easier I chose to wear something super comfy that I could sleep in on the plane. Andiata makes beautiful lounge wear and this new black set is so my taste. All I needed were these sneakers and a cross-body for my passport, phone and wallet and I was ready to go.

Now we are already at lake Garda and it’s a stunning place! Definitely worth the early wake-up. So ecxited for this holiday with my love!

 

Photos / Thomas D.

Knit / Andiata*

Pants / Andiata*

Sneakers / Geox

Sunnies / & Other Stories

Bag / Chanel

*Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

Näyttää niin mukavalta! Itse luotan pitkillä lennoilla villasukkiin, treenihousuihin ja isoon huppariin. Toimi aivan mahtavasti esim viime marraskuussa kun lennettiin Yhdysvaltoihin. Näin porukkaa korkkareissa, farkuissa ja piukoissa paidoissa. Argh, ahdistaa jo ajatuskin että semmosta kanssa pitäisi istua 8 tuntia koneessa 😀 😀

Reply

Apua…miten kukaan voi olla kaukolennolla farkuissa ja koroissa? 😀 Itselläni sama setti pitkälti kun sulla pitkillä lennoilla ja en kyllä voisi ikinä kuvitella istuvani monta tuntia jossain kiristävässä, heh.

Reply

Hah, ihmettelin ensin kovasti, että mistä ihmeen alesta voi löytää nuo Andiatan housut 15 eurolla… kunnes sitten tajusin siinä lukevan kesäPOKAT, ei kesäPÖKÄT 😀 Ihana asu, varmasti aivan täydellinen matkustamiseen. Ihanaa lomaa!

Reply

Heh, joo housut on syksyn uutta ja pokat alesta! Kieltämättä hieman sekavasti kirjoitettu kun hyppään asusta aurinkolaseihin seuraavassa lauseessa 😀
Joo, tämä setti on kyllä kun tehty matkustamiseen!

Kiitos Tua ja terveisiä Italista 🙂

Reply

Moikka, ihana asu mikä menisi ihan kaupungillakin esim nahkatakin kanssa mikä koko sulla on?

Huomasin muuten myös Andiatan sivuilla ihanat Starla nahkahousut, onko sulla niistä kokemusta?

Kiitos!

Reply

Heippa Anna! Joo, todellakin 🙂 Ja hyvä idea yhdistää nahkatakkiin, täytyy itsekin kokeilla niin syksymmällä.
Itselläni on tästä neuleesta M-koko (tykkään kun yläosa on hieman pidempi) ja housuista S-koko. Vastaa siis hyvin ns. normaalia mitoitusta!

Olen kuolannut Starloja pitkään ja vihdoin niitä tuli lisää, joten nappasin ne kaappiini. En ole kyllä vielä ehtinyt käyttää niitä, eli en voi jakaa omia kokemuksiani, mutta sen tiedän, että ne ovat Andiatan yksi bestseller-malli. Edessä on tosiaan aitoa nahkaa ja takaa ne ovat “jersey”-kangasta. Super mukavat siis! Heti kun ilmat viilenevät niin otan ne käyttöön ja kerron täällä sitten niistä enemmän! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *