Työt alkoivat vauhdilla ja paluu arkeen tuli ihan hyvään saumaan. Otin niin iisisti vanhemmillani, että en olisi varmaan ikinä saanut arjesta kiinni jos sama meininki olisi jatkunut yhtään pidempään. Innolla siis töihin ja tämä lyhyempi viikko on vielä aika armollinen aloitus! Poikaystäväni ja hänen ystävänsä tulevat tänään landelta takaisin kaupunkiin, joten menen vielä yhdeksi yöksi evakkoon vanhemmilleni. Olin ihan kauhuissani, että nyt on pakko käyttää metroa ja matkani pitenee, mutta huojennuin kun huomasin, että heidän alueelta kulkee vielä suora bussiyhteys Kamppiin ja pääsen jatkossakin reilussa kymmenessä minutissa keskustaan – halleluja! Saa siis nähdä tulenko ikinä käyttämään länsimetroa, heh. Olin niin pahasti sitä vastaan, että en astu siihen ennen kuin on ihan pakko. Kovapäinen mikä kovapäinen…

Kuvissa näkyy uudehko arkitoppikseni, jonka bongasin vanhalta kollegaltani. Se on niin kevyt päällä ja lämmin, että se on kyllä täydellinen talvitakki! Hupullinen olisi toki vielä käytännöllisempi, mutta tykkään tästä pukevasta kauluksesta. Uniqlo olisi vielä kiva saada stadiinkin, sillä sieltä löytyy niin kivoja perusjuttuja kohtuuhintaan. Ehkä vielä joku päivä!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

 

This work week started out with a bang, but I’m glad I got back to a normal rhythm. My holidays were so chill and I took it super easy at my parents. If I had chilled another day more, I’m not sure I would have been able to get myself up from the couch and go back to work, heh.

Here I’m wearing my newish winter coat from Uniqlo and it’s so light (feels like I have nothing on), but super warm. Perfect for this season! I wish we had Uniqlo in Helsinki, as I love their simple collections. Especially the outerwear is great quality for the price. Maybe one day it will open here as well!

Have a great end of the week everyone!

 

 

 

 

Photos/Thomas D.

Coat / Uniqlo (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / H&M (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Bag / Balenciaga

*Commercial links/Mainoslinkkejä

You May Also Like

8 comments

Reply

Winter princess! 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! Too bad we don’t have any snow left 🙂

Reply

Hello,

So perfect !

Sarah, http://www.sarahmodeee.fr

Reply

Thank you Sarah! 🙂
Have a great weekend!

Reply

Olen käynyt Tokiossa muutama vuosi sitten Uniglosta mutta sieltä ei itselle tarttunut mukaan kuin aluspaitoja. Taannoin huomasin, että Brysseliin on myös avattu liike ja ostin sieltä merinovillaisen neuleen, joka alkoi nyppääntymään kolmen käyttökerran jälkeen, joten kokemus ei ainakaan minulla ei erityisen hyvä. Olen kuullut paljon kehuja mutta itselle valitettavasti kävi näin. Voihan toki olla, että minulle vain sattui huonolaatuinen kappale.

Reply

Voi harmi, että sulla kävi huono tuuri! :/

Itse olen aina ollut tyytyväinen Uniqlon tuotteisiin, mutta niitä ei toki ole kaapissa kovinkaan montaa. Toivotaan siis, että kyse ei ole vain hyvästä tuurista! Takkeja voin kuitenkin suositella, koska tilasimme molemmat miehen kanssa ne ja olemme olleet super tyytyväisiä. Myös ilmeisesti aluspaidat yms. ovat hyviä. Mies osti elämänsä ensimmäiset pitkät kalsarit Uniqlosta ja kuulemma nyt ymmärtää miten suomalaiset miehet kestävät talven 😀

Reply

Upeita kuvia jälleen kerran <3 tunnelma on aivan ihana, kun on satanut hieman lunta maahan 🙂

Reply

Kiitos Nina!<3 Älä muuta sano, pienikin lumipeite tekee ympäristölle ihmeitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *