x Elämäni ensimmäistä kertaa sanoin eilen, että voisiko viikonloppu alkaa vasta muutaman päivän kuluttua. Tuntui, että viikko meni taas aivan liian nopeasti ohi! Nyt on kuitenkin muutama päivä aikaa levätä seuraavaan viikkoon, joten otetaan tästä kaikki irti. Tekisi melkeinpä mieli ajaa landella, mutta ehkä jäämme nauttimaan keskustan tunnelmasta!

x Ensi viikolla käyn leikkauttamassa taas polkan. Se tuntuu aina hyvältä vaihtoehdolta ja mielestäni omaan päähäni sopivin leikkaus! Löysin kotimaiselta Cutrinilta loistavan kuivashampoon ja muotoilutuotteen (Root lifting spray mousse), joten niillä saan pidettyä kampaukseni kurissa. Tällä kertaa en päässyt omalle luottokampaajalleni, mutta olen silti luottavainen, että leikkauksesta tulee hyvä!

x Sézane on ranskalainen verkkokauppa, jonka valikoima on ihana. Kuolailen etenkin takkivalikoimaa, mutta yritän hillitä itseni loppuun saakka. Tilasin kyllä nämä farkut, joten ihan täydellisesti en suoriutunut. Onneksi sain sentään vahingot karsittua minimiin, heh. Nyt vaan toivon, että farkkujen koko ja istuvuus olisivat täysi kymppi, niin ei tarvitse palauttaa niitä!

x Lähiaikoina on tullut hankittua yksi jos toinenkin uusi juttu vaatekaappiin, joten toisesta päästä pitäisi hieman karsia, jotta saan pidettyä määrän minimissään. Itsehillintää kun ei vielä ole niin paljon, että saisin pidettyä itseni ostolakossa (I wish). Kaappien siivous voisi olla siis huomisen agendassa, jos energiaa riittää! Ensi viikolla voisin sitten tehdä tämän vuoden fashion wish listin, joka auttaisi keskittymään niihin pitkäaikaisiin haaveisiin ja karsimaan kaiken turhan.

Ihanaa viikonloppua!

 

For the first time ever, I said yesterday that I wasn’t ready for the weekend yet. The week went by way too fast and I would have needed couple extra days to get everything done! Next week is hopefully more balanced. One thing I’m extra excited about is getting my hair cut shorter again. Can’t wait, as I think a bob fits me well. 

Have a great weekend everyone!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *