anna12

 

Sain tänään itseni taas ihmisten ilmoille ja samalla käyttööni Zarasta tilaamani mohair-sekoitteisen takin. Löysin takin Helsingin myymälästä, mutta koska kyseessä oli ale-tuote niin kokoja ei enää ollut jäljellä. Löysin sen kuitenkin Zaran ranskalaiselta sivulta (vielä edullisemmin) ja tilasin sen poikaystäväni luokse. Kätevää eikö, heh?

Parempia asukuvia on luvassa huomenna, eli palaillaan. Hyvää illanjatkoa kaikille!

 

I got myself out of the house today and got to wear this beautiful coat I had ordered to my boyfriends place. More pics tomorrow, so talk to you then! Have a great evening lovelies!

Screen Shot 2015-02-28 at 16.34.181. Hermès wrist wrap (here) / 2. Less is more (here)

Screen Shot 2015-02-28 at 16.31.34

3. Island look (here) /  4. Trench & stripes (here)

Screen Shot 2015-02-28 at 16.27.55

5. Casual evening look (here) / 6. Holiday look #2 (here)

Screen Shot 2015-02-28 at 16.25.38

7. Samuji kiss dress (here) / 8. Black and beige (here)

[spacer]

[dropcap custom_class=”normal”]Niin sitä alkaa olla talvi ohi! Kuukausi taittui jo maaliskuun puolelle, eli kevättä kohti mennään jo vauhdilla. Perinteiseen tapaan, tässä on kaikki helmikuun asut koottuna yhteen postaukseen. Näyttää hassulta kun seassa on muutama asua reissusta ja yksi vanhempi täältä Ranskasta.Vuodenaikaan nähden siis aika kepeitä asuja! Mikä näistä kolahti teihin parhaiten?[/dropcap]

Täällä ollaan jo täysin toivuttu viikonlopun taudista onneksi! Oksennustauti on varmaan se hirvein näistä lievemmistä taudeista. No mutta, siitäkin selvittiin heh. Nyt jo vähän naurattaa kun ehdin juuri ravintolassa tilata annoksen ennen kuin pahanolon tunne alkoi vaivata ja juuri kun se annos kannettiin eteeni niin piti rynnätä vessaan. Aika tyylikäs startti Pariisin reissulle, heh.

Me ollaan siis nyt Orleansissa ja tuleva viikko on kiireinen. Suunnitelmissa on käydä vielä Pariisissa (paremman tuurin kanssa) ja sitten perjantaina lento Nizzaan. Sieltä saan toivottavasti teille vähän keväisempiä kuvia kasaan! Tällä viikolla yritän myös kokata poikaystävälleni Emmi-Liian uudesta Viljaton kattaus-keittokirjasta suositun bataattiburgerin. Ottaen huomioon kuinka kädetön olen keittiössä, lopputulos voi olla mitä vain. Fingers crossed siis, heh!

[spacer]

I’m so happy winter is almost over! As usual, here is a look to all my outfits from February. Any favorites?