sd1

 

Suurin osa vaatteistani on arkivaatteita ja sellaisia joita käytän päivittäin. Mukaan kuitenkin mahtuu muutama erikoisempi ja juhlavampi vaate. Yksi niistä on tämä Samujin mekko, joka löytää tiensä päälleni  silloin tällöin, mutta josta en voisi silti luopua. Tämä on kaappini varsinainen “Suomi vaate”, eikä vain sen takia, että merkki on kotimainen; mekon nahkaosa on nimittäin poronnahkaa (sorry Santa!)! Yläosa on alpakkaa ja sen ansiosta mekossa ei ainakaan tule kylmä vaikka se onkin aika minimittainen. Täydellinen juhlavampi talvivaate!

Tänään lähden käymään landella ja odotan innolla uuden vierastalon näkemistä. Sen pitäisi nimittäin olla melkein valmis ja kuvien perusteella se näyttää todella hyvältä. Ei siis muuta kuin kesää odottelemaan, heh!

Hyvää alkanutta viikkoa ja tsemppiä kaikille viimeisiin työpäiviin ennen joululomaa!

 

Most of my clothes are for everyday use, but I have a few special pieces, which I rarely wear, but which are unique enough to keep. This dress by Samuji (Finnish brand) is one of those. I only wear it a few times per year, but every time I do, I fall in love with it a little more.  This dress is also so Finnish (not only because of the brand), but because the white leather panel is actually reindeer leather (sorry Santa!). The upper part is alpaca wool, which is why this dress is super warm even when it’s that short. A great piece for winter!

Today I’ll drive down to our summerhouse to see the how the new guesthouse is coming along. It’s apparently almost done, so I can’t wait to see how it looks from the inside. I guess after I’ll start waiting for summer again, heh!

Enjoy your Monday everyone!

 

sd13

sd17sd18

sd9

sd8

Coat / Zara

Dress / Samuji

Shirt / Stella McCartney

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

Hat / Le Bon Marché

Bracelets / & Other Stories and Saint Laurent

You May Also Like

10 comments

Reply

Such an elegant, sophisticated and super stylish look!! I like your boots VERY much, they’re simply a perfect pair! 🙂

http://lartoffashion.com/flashlight/

Reply

Thanks Natali! Enjoy your Monday 🙂

Reply

Saanko kysyä että oletko ollut tyytyväinen tuohon Celinen laukkuusi? Olen miettinyt sen ja yhden toisen laukun välillä että kumman ostaisin joululahjaksi itselleni. Siksi kiinnostaisi kuulla kokemuksiasi kyseisestä laukusta?

Reply

Mä olen ollut todella tyytyväinen tähän belt bagiin! Jos nyt saisin valita niin kallistuisin varmaan enemmän siihen pienempään kokoon, jossa on se olkahihna (se on hieman käytännöllisempi), mutta ihana laukku tämä on joka tapauksessa. Tämä on pysynyt todella hyvänä kovasta käytöstä huolimatta, eli laatu on aivan priimaa! Joku voi kokea tämän läppä/vetoketju systeemin hankalaksi avata, mutta itse laitan kukkaron ja puhelimen tuohon takanolevaan isoon vetoketjulliseen taskuun, eli sieltä ne on helppo ottaa. Laukkua ei siis tarvitse olla koko ajan avaamassa. Voin siis suositella 🙂

Reply

Saakos vierastalostakin vinkua kuvia? 🙂 Mulla on kauhea sisustusmoodi päällä!

Ihanaa joulua.

Reply

Saa toki ja niitäkin varmasti tulee kunhan saan taas kameran käyttööni! 🙂 Mennään sinne vielä jouluna käymään poikaystäväni kanssa ja hän tuo kameran mukanaan, eli sitten saan kunnon kuviakin räpsittyä tänne! Nyt otin kännykällä muutaman kuvan, joten ehkä joku niistä löytää tiensä Instaan.

Kiitos ja sitä samaa 🙂

Reply

Ei, tästä mekosta et voi luopua. Katkeruuden kyyneleitä täällä itkeskelen kun ei kokoa 38/40 ollut saatavana kun tämä tuli mallistoon. NIIIISK… !! 😉 Ihana asu !

Reply

Heh, no worries! Tämä jää mun kaappiin 😉 Harmi, että sulta jäi silloin välistä!

Kiitti Henna 🙂

Reply

Mutta JOS ikinään päätät luopua, niin minä ostan! ;P

Pus Ja Hyvää Joulua <3

Reply

Hih, mekko saisi ainakin sulta hyvän kodin, eli sä olet ensimmäinen kenelle soitan jos tulen toisiin ajatuksiin 😉

Ihanaa joulua, bisous <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *