long-knitted-dress-2

 

Tähän alkuun on pakko myöntää, että tuo kaulus oli vain kuvaustilanteessa päällä, nimittäin yrityksestä huolimatta, se oli täysin tarpeeton, kiitos taas yhden lämpimän päivän. Tällä viikolla yritin kovasti saada asuistani edes vähän syksyisempiä asusteiden voimin siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt täällä Barcelonassa on taas niin kesäistä, että en tiedä miten päin olisin. Taidan olla ainoa ihminen tällä planeetalla kenelle eivät kelpaa nämä kesäiset asteet vielä syyskuun lopussa, heh. Raikas syksy, tule jo!

Täällä jatketaan tutustumista tähän upeaan kaupunkiin ja menoa voi seurata parhaiten Snapchatin kautta. Ihanaa torstaita kaikille!

 

I have to admit that I wore this scarf just for the pictures. After the shoot I had to take it off, because it was just too warm. This week I tried so hard to make my looks even a bit more Fall appropriate, but I think I failed, heh. Now in Barcelona it’s again full summer and I don’t know, which way to be. It’s nice of course to enjoy this beautiful city in this weather, but I’m hoping Fall will be waiting for me when I get back home. 

So we are waking up to a new beautiful day here and our plan is to explore the city and visit some sights. You can follow my trip on Snapchat (styleplaza). Have a great Thursday everyone!

 

long-knitted-dress-1

long-knitted-dress-5

long-knitted-dress-3

long-knitted-dress-6

Dress / H&M (similar here*, here*, here*)

Boots / Tod’s (similar here*)

Scarf / Andiata* (similar here*)

Belt / & Other Stories (similar here*)

Sunnies / Montana (similar here*)

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Oo, toi mekko on ihan unelma!! Pitääkin katsoa jos löytäisin sitä Hennesiltä, onneksi palkkapäivä on huomenna 😀 Et ole ainoa joka toivoo syksykelejä, meillä aamulla +7, iltapäivällä +22. Kerroksia vaan mutta ei tätä voi vielä kutsua syksyksi.

Reply

Tämä on ihana ja luulen, että samanmoisia on nyt myös valikoimassa (omani on vuoden vanha) 🙂 Täällä Barcassa on kunnon helle ja illallakin tuli kuuma ulkona neuleessa kun istuttiin ulkona. Ranskassa vielä samat asteet kun sieLlä. Saa nähdä tuleeko syksyä ollenkaan 😀

Reply

Woman, you’re always looking gorgeous! This dress fits you perfectly and I’m glad that you added that stole for the pix because it totally gave an edgy/ unique touch to this casual outfit. 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂 I almost had a heat stroke with the stole, but it was worth it for the pics heh!

Reply

Magnifique !
bises
Ann’so M
http://www.annsom-blog.com/exotic-jean/

Reply

Merci Ann’so! 🙂

Reply

Hei!

Vähän off topic mutta muistanko oikein, että harkitsit kuvissa olevan laukun myyntiä? Tulitko kuitenkin toisiin ajatuksiin? 🙂

Reply

Hei!

Muistat oikein 🙂 Myin nimittäin tätä samaa mallia, mutta sitä hieman isompaa kokoa. Sain sen myytyä, joten vaihdoin sen sitten tähän pienempään, jossa on olkahihna. Muuten kyseessä on ihan sama laukku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *