maybeauty-2Yhteistyössä Maybeautyn kanssa.

 

Kerroin tässä aikaisemmassa postauksessa Maybeautyn kasvonaamiosta, josta tuli kertaheitolla suosikkini. Nyt sain vielä yhteistyön tiimoilta testiin merkin hiusseerumin nimeltä Moroccan Miracle Hair Serum. Tuote on kevyt rasvaton hiusöljy, joka sisältää arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavasiemenöljyä, eli tärkeitä rasvahappoja. Seerumi lupaa tehdä hiuksista pehmeämmät, elinvoimaiset, kosteutetut ja kiiltävät. Aikamoiset lupaukset siis!

 

maybeauty-1

 

Itselläni on suhteellisen hyväkuntoiset hiukset, mutta etenkin latvat ovat kuivuneet. Hiukseni ovat luonnostaan todella silkkiset ja liukkaat, joten toivoin tämän hiusseerumin auttavan lähinnä niihin kuiviin latvoihin. Seerumi toimii myös silottamaan hiusten pörröisyyttä ja se auttaa muotoilussa (etenkin niitä kenen hiukset ovat karheat ja takkuuntuvat helposti). Itselläni ei tosiaan tätä “ongelmaa” ollut, joten kaipasin lähinnä helpotusta niihin kuiviin latvoihin, jotta hiukset näyttäisivät terveemmiltä silloinkin, kun viimeisestä kampaajakäynnistä on vierähtänyt jo aikaa.

 

maybeauty-3

 

Tuotetta pumpataan käteen ja siitä sitten kevyesti levitetään hiuksiin. Koostumus on ihanan paksua ja sen levittäminen on helppoa (ei ollenkaan sotkuista). Plussaa myös tuosta pumppupullosta. Siitä on helppo annostella tarpeen mukaan, joten öljyä ei tule vahingossa liikaa. Täytyy myös sanoa, että tuote on aivan mielettömän riittoisa. Olen nyt käyttänyt sitä noin kolmen viikon ajan ja näyttää kun en olisi edes avannut koko pulloa.

 

maybeauty-4

 

Normaalisti käytän öljyä aina hiustenpesun jälkeen märkiin hiuksiin, mutta sitä voi myös käyttää kuiviin hiuksiin. Testasin tuotetta nyt ensimmäistä kertaa näin ja vaikka suosin edelleen märkiin hiuksiin laittamista, niin toimiihan se myös kuivissa hiuksissa. Suurin ero mitä huomasin seerumin käytön jälkeen oli se, kuinka pehmeiksi hiukset muuttuivat (siinä määrin, että oli vaikea pitää näpit erossa kutreistani). Kuivat latvat saivat kaipaamaansa kosteutta ja föönaamisen jälkeen hiukset näyttivät jotenkin kirkkaimmilta.  Tykkään myös tuotteen hennosta tuoksusta ja siitä, että vaikka öljyä lisäisi paljonkin, niin lopputulos ei näytä siltä, että hiukset olisivat rasvaiset. Itselleni tämä tuote on pieni lukuslisä omaan hiusrutiiniini, mutta jos minulla olisi vielä karheammat ja huonokuntoisemmat hiukset, niin tämä olisi pakollinen lisä. Nyt käytän tätä  viimeistelemään hiukset pesun jälkeen ja olen tykännyt kovin.

 

maybeauty-5

 

Jos teistä joku kiinnostui tästä tuotteesta, niin nyt se kannattaa tilata. Saatte siitä nimittäin 30% alennuksen Maybeautyn sivuilta koodilla stylehair. Klikkaamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti. Tämä on ainakin yksi hyvä joululahjaidea meille naisille!

 

I tried Moroccan Mircale Hair Serum from Maybeauty and I loved how soft it made my hair feel. I normally put it after washing my hair and before drying it. I really think it makes a difference and it definitely makes my hair shine more. Perfect product for anyone looking for healthier and shinier hair!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Pakko oli tilata tätä lisää, tykkään kans ite tästä tosi paljon! Yhtään ei tee hiuksia rasvasen näköseksi vaan sulautuu tosi nätisti, hentoonkin tukkaan 🙂

Reply

Kyllä, juuri se tekee tästä niin täydellisen! 🙂

Reply

Oma luottotuote! Oon käyttänyt tätä alkusyksystä lähtien ja sähkösyys on kyllä minimissään ollut nyt pakkaskeleilläkin. Ainut mikä harmittaa on etten ollut kuullut tästä aiemmin!

Reply

Joo, tämä on ihan super tuote! 🙂 Ja tuntuu, että kun laitan tätä ennen föönaamista, niin lopputulos on kestävämpi!

Reply

Kuinka nopeesti huomasit tällä tuloksia?

Reply

Hei Tanja! Huomasin eron heti ensimmäisestä käytöstä. Hiukset tuntui heti huomattavasti pehmeimmiltä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *