Meillä oli eilen poikaystäväni kanssa kunnon date night pitkästä aikaa. Kierreltiin vähän keskustassa ja käytiin Storyssa syömässä ennen leffaa. Kävimme katsomassa Get Out-elokuvan ja se oli hyvä. Tykkäsimme molemmat! Aina kun menen Tennispalatsiin, niin tulee erittäin nostalginen fiilis. Muistan nuorempana, kun viikonlopun tähtihetki oli se kun pääsi kavereiden kanssa Tennispalatsiin. Toki lähempääkin olisi löytynyt teattereita, mutta Tennari oli “the place” siihen aikaan.  Sitten elokuvan jälkeen yritettiin aina ehtiä bussiin, että oltiin himassa kiltisti kotiintuloaikaan, heh. Tällä kertaa kotiin ei ollut kiire ja bussikin oli vaihtunut sporaan, eli asiat ovat sentään vähän muuttuneet tässä vuosien saatossa.

Nyt vielä yksi päivä töitä ja sitten viikonlopun viettoon – mukavaa päivää kaikille!

 

Yesterday we had a proper date night with my boyfriend. We walked around the town, had a great dinner and then went to see a movie – very classic date night material, heh. I chose to see the movie Get Out, which wasn’t a very romantic option, but it was really good. If you like thrillers, then this one is for you!

Now it’s still one day of work and then it’s the weekend – have a great Friday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Total look / Andiata*

Hat / Balmuir*

Shoes / H&M

Bag / Chanel

*Gifted/Commercil links.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihanan harmoninen asu ja kiva nähdä sulla välillä vaaleampiakin värejä. Oot kyllä mulle sellainen vaateidoli kun ymmärtääkseni sun vaatekaappi on suht minimalistinen.

Reply

Kiitos paljon – ihanasti sanottu! Itsekin tykkään kovin tästä sävystä (kiva beigen/harmaan sekoitus ja jostain syystä Andiatan ja Balmuirin värimaailma meni näiden tuotteiden kohtalta täysin yksi yhteen). Pitäisi joku päivä kuvata (tai ehkä video olisi helpompi?) mun vaatekaappi, niin näkisitte sen sisällön. Vanhempi postaus aiheesta löytyy täältä ja tilanne on oikeastaan tällä hetkellä aika sama;

https://www.style-plaza.com/2016/11/inside-my-dressing.html

Uusi postaus voisi silti olla ihan kiva ajatus! Mukavaa viikonloppua 🙂

Reply

Joo, vaatekaappi postaus olisi tosi kiva! Oon karsinut omaan vaatekaappia viime aikoina ja koittanut jättää vaan niitä lempparijuttuja niin olisi kiva nähdä sun tilannetta.

Reply

Tämä siis toteutukseen! 🙂

Reply

I always love your hats!! We’ll have to go chapeau shopping when I visit 😉

Reply

Thanks babe! It’s from one of my favorite Finnish brands called Balmuir. They’ll open a new store not far from us in august, so we’ll definitely do some shopping when you come 😉 Perfect timing! Can’t wait to have you here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *