Yksi parhaista (ellei parhain) kokeilemani aurinkovoide on Aloedermalin Solar-niminen tuote. Mikä tekee tästä erityisen ihanan on kevyt koostumus, joka ei jää kiiltelemään iholle. Tuote ei myöskään tuoksu aurinkovoiteelta, joten tämä tuntuu enemmänkin normaalilta päivävoiteelta ja se jättää iholle kauniin himmeän pinnan. Itse hankin tätä SPF50-kertoimella, mutta laitan varmaan vielä SPF20-kertoimen tilaukseen niille päiville, kun en ole pitkiä aikoja auringossa.

Jos kaipaat siis kevyentuntuista ja normaalin voiteen tapaista aurinkosuojaa niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä! Toinen hyvä on Cliniquen vastaava, mutta se on perinteisempi aurinkovoide koostumukseltaan. Kuitenkin erittäin hyvä sekin, eli siinä toinen vaihtoehto jota kannattaa tutkia, jos aurinkovoide on hakusessa.

Täällä ollaan innoissaan tulevasta viikonlopusta ja vielä sitäkin enemmän tästä upeasta ilmasta. Näinä lämpiminä kesäpäivinä täytyy aina todeta, että Suomi on vain niin kaunis maa. Välillä meinaa pakahtua, kun katselee luontoa ja sinistä taivasta. Viikonlopun suunnitelma onkin siis ottaa iisisti ja nauttia elämästä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I found a nice sunscreen, which leaves the skin looking really nice. The texture is also super light and it doesn’t smell like a sunscreen at all, so it actually feels more like a normal day cream. Definitely one of my favorites for this time of the year!

Have a great weekend everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Moi! 🙂 Mistä tuota Aloedermalia saa? Ilmeisesti luonnonkosmetiikkaa? Olisi nimittäin hakusessa luonnollinen aurinkosuoja. Kohtalaisia olen löytänyt, mutta hyvää olen vailla. Siksi olen erilaisten kokeilujen kautta päätynyt aina Vichyn kasvoille tarkoitettuun aurinkosuojaan. Erittäin hyvä aurinkovoide, mutta ei luonnonkosmetiikkaa.

Reply

Moikka! 🙂 Ostin sen netistä täältä:

https://kauppa.luontaistuntijat.fi/aurinkovoide-solar-face-sun-cream-50-spf-50ml-aboa-medica

Itse asiassa tuote ei ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka purkissa niin vihjaillaankin (italialaiseen tyyliin, heh). Käytän itse 80% luonnonkosmetiikkatuotteita ihonhoidossa, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt hyvää luonnollista aurinkovoidetta. Kokeilin yhtä kesän alussa, mutta se jätti kasvoille sellaisen valkoisen kalvon, joten näytin vielä enemmän haamulta, kuin normaalisti. Se ei myöskään koostumukseltaan ollut mikään miellyttävä, eli se jäi landelle “hätävaraksi”.

Tätä Aloedermalin voidetta voin kyllä lämmöllä suositella ja se sopii hyvin herkällekin iholle!

Hyvää viikonloppua! 🙂

Reply

Kiitos vastauksesta. Otan tämän harkintaan kuitenkin!

Oikeastaan ainut ihan ok aurinkosuoja luonnonkosmetiikan joukossa on Alba Botanican tuotteet, niitä olen tilannut i herb:istä USA:sta. (Tilaus ei jää tulliin luuraamaan, kun tilaa vaan vähän, max. 35 e.)

Reply

Luonnon aurinkosuojia (hyviä sellaisia) on aika haastava löytää, eli kiitos tästä vinkistä!

Rentouttavaa sunnuntaita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *