Raidallinen pooloneule on ollut etsinnässä ja kun iskin silmäni tähän Totêmen Nancy-neuleeseen -50% hintalapulla varustettuna, niin olihan se hankittava. Neule on 100% villaa ja niin ohut, että sitä hädin tuskin tuntee päällään. Tämä on ihana keväällä vaikkapa trenssin parina! Totêmen farkut* ovat myös yhdet suosikeistani ja näitä on tullut käytettyä koko rahan edestä. Luottofarkut ovat kyllä yksi vaatekaappini tärkein vaatekappale! Nyt pitäisi muuten tehdä taas pieni inventaario, sillä haluisin vaatekaappiin enemmän ilmavuutta. Meillä on vähemmän säilytystilaa kuin mitä Ranskassa ja siellä sain vaatteet ja asusteet siististi kaappiin, mutta nyt on pitänyt survoa omaisuus pienempään tilaan enkä yhtään tykkää siitä, että tanko ja hyllyt näyttävät liian täydeltä. On siis pakko hieman karsia tavaramäärää ja jospa siihen löytyisi aikaa tällä viikolla…Energiaa pitäisi ainakin olla, sillä aurinkoa on luvattu lähes koko viikoksi. Kuulostaa hyvältä!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

 

I have been looking for a striped turtleneck knit and when I found this one from Totême for half price, I had to get it. It’s made of thin wool and it’s so light, but still keeps me warm. It’s also going to look good in the spring time with a trench coat! These jeans are also one of my favorites and I’ve been using them a lot, so they were worth every single penny. I think a great pair of jeans is one of the most important pieces in anyone’s wardrobe! And speaking of a wardrobe, mine is getting too full and I need to clear it out. In France we had more storage space and I could keep all my things in order, but now our closet is smaller, so everything is packed in super closely to each other. I love airiness in a closet, as it’s easier to select outfits this way. Clearing out the closet is going to be my project for this spring…let’s see when I’ll have the energy to actually start!

Have a great Monday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*)

Knit / Totême (similar here*)

Jeans / Totême*

Boots / Urban Outfitters (similar here*)

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

8 comments

Reply

Kaunis kombo. Haaveilen Totemen farkuista. Osaatko sanoa, vastaako koko esim Diesel-farkkujen mitoitusta?

Reply

Kiitos Meri! 🙂 En osaa verrata Dieselin mitoitukseen, sillä en ole omistanut kyseisen merkin farkkuja vuosiin. Voin kuitenkin sanoa, että mielestäni tämä malli vastaa kokoaan ja itselläni on 24/34. Toivottavasti tästä oli apua!

Mukavaa viikkoa sinne!

Reply

Gotta love a perfect striped top, esp. if it’s turtleneck, I always find them so elegant. 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

I agree and they are such an easy piece! 🙂 Especially on cold days like these!

Reply

Raidat <3 En ole lämmennyt ikinä pooloille, mutta raidallisena toimii! Hieno.

Reply

Raidat todellakin! <3 Itse rakastan pooloja (ehkä siksi, että aina palelen), mutta tämä on jotenkin eityisen kiva!

Reply

Rakastan vaatekaapin sisältö -juttuja, joten toivoisin kovasti Suomi-vaatekaapin sisältö -postausta! Oon niin kade sun kompaktista kaapin sisällöstä – itse aina tavoittelen samaa, mutta tulee aina osteltua sinne uutta, joten aina jää vain haaveeksi tuollainen ilmava kaappi!

Reply

Heippa! Voisin yrittää toteuttaa sen jossain vaiheessa 🙂 Ehkä suurin ongelma on se, että makuhuoneeseen ei tule juurikaan valoa, joten en tiedä millaista jälkeä kuvista tulisi, mutta voin yrittää. Ja tosiaan täällä meidän vaatekaappi on huomattavasti pienempi, joten valitettavasti ilmavuutta toivon minäkin lisää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *