Style Plaza Linen Trench39

 

Asukuvia ei ole tullut otettua viimeisten viikkojen aikana ja vaikka kaupungissa kotimme vieressä on täydellinen tyhjä sisäpiha “kuvauspaikkana” niin motivaatio pukeutua “kunnolla” on aika nollissa, kun mihinkään muualle ei ole pahemmin asiaa kuin happihyppelylle. Kun palaamme kaupunkiin, niin tässä voisin hieman tsempata koska olisihan se kiva itsensä vuoksikin jo pukeutua muuhunkin kuin niihin samoihin olohousuihin päivästä toiseen. Saa siis nähdä jos saisimme purkitettua jotain tuoreempaa materiaalia! Sitä odotellessa halusin kuitenkin jakaa nämä kolme vanhaa asua viime vuoden maaliskuulta.

Keväisessä pellavableiserissä

Täällä landella oli viime viikko hyvinkin lämmin, mutta nyt alkuviikosta on ollut pakkasöitä ja päivälläkin asteet ovat olleet vain niukasti plussan puolella. Siitä syystä pelkkä ajatuskin trenssistä saa kananlihalle. Odotan kyllä niitä aikoja, kun trenssissä voi taas viilettää pitkin Helsingin katuja – toivottavasti se aika koittaa pian (ja olisi ylipäätänsä mahdollista). Vaaleita farkkuja kaipailen myös!

 

Style Plaza Camel Coat 6

 

Helpommin sanottu kuin tehty

Tämän takin lyhentäminen on ollut tehtävälistallani nyt vuoden enkä ole vieläkään ehtinyt (tai muistanut) viedä sitä ompelijalle. Rakastan sen pitkää mittaa, mutta se on vaan harmillisen epäkäytännöllinen arjessa, kun takana ei ole halkiota. Noin 10-15cm lyhempi mitta tekisi siitä huomattavasti mukavamman käyttää ja silti pituutta jäisi hyvin jäljelle! Muistan muuten, kun ostin nämä beiget bootsit H&M:n alesta ja ajattelin, että ne olisivat täydelliset lumisen pakkastalven kengät. Tänä vuonna niitä ei siis ole tullut käytettyä ollenkaan, kun kinoksia ei ikinä saatu tänne etelään. Ehkä sitten ensi talvena?

 

Style Plaza Soft Coat Knit38

 

Pehmeimmässä kashmirissa

Tämän asun laittaisin mielelläni päälleni juuri sellaisenaan tänäkin keväänä. Miinuksena tuo ihana mini Chanel, jonka möin vähän aikaa sitten toisen pitkäaikaisen laukkuhaaveeni tieltä. Jos ei olisi ollut pakko luopua tästä, niin olisin pitänyt siitä kiinni, mutta onneksi se pääsi hyvään uuteen kotiin. Ehkä vielä joku päivä voin lisätä minin taas laukkukokoelmaani – se on tilavuudeltaan ja käyttömukavuudeltaan ihan huippu, kun sen saa crossbodyksi. Kerron lisää tästä uudesta laukustani täällä myöhemmin!

 

Ja sitten asiasta toiseen – kampaajalleni Sedinille on normaalisti mahdoton saada vapaita aikoja, mutta nyt koronatilanteen vuoksi kalenterissa on poikkeuksellisesti tilaa. Hän ottaa vastaan Annankadun toimistotilassaan, jossa paikalla välillä vain toinen kampaaja asiakkaan kanssa. Tila on suuri, joten turvaväli on helppo pitää muihin, jos paikalla sattuisi olemaan toinen asiakas. Sedin ei tietenkään ota vastaan oireilevia asiakkaita tai työskentele itse sairaana. Tilaa desinfioidaan ahkerasti, joten nyt on mahdollisuus saada lähestulkoon täysin priva tila käyttöön kampaajakäynnin ajaksi. Sedin on ihan paras kampaaja ja sen kertoo jo se, että hänelle on lähestulkoon mahdoton saada aikoja normaalisti. Jos siis olet loistavaa kampaajaa vailla, niin kannattaa tiedustella vapaita aikoja numerosta 09-626670!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *