Dress / Stylein   Top / Dagmar   Pants / FWSS

Sunnies / Persol   Jacket / Polo Ralph Lauren   Shirt / FWSS

Bikini / Hunkydory   Skirt / Lee   Silk dress / Baum und Pfedgarten

 

Pakko myöntää, että kesävaatteet eivät iske sitten millään tänäkään vuonna. Kiersimme eilen keskustan putiikkeja ja Samsoe & Samsoella kyllä innostuin, mutta arvatkaa mistä – no ihanista kashmirneuleista, nahkatakeista, sekä yhdestä pitkästä mustasta trenssistä.  Erittäin kesäisistä jutuista siis, heh. Toisaalta on ihanaa, että ei ole tarvetta ostaa kasoittain hellemekkoja, sillä niiden käyttöaika näillä leveysasteilla on niin lyhyt. Kesän yli pärjään hyvin kaapista löytyvillä vaatteilla ja heinä-elokuussa syysmallistot alkavat jo rantautua myymälöihin, joten sitten sitä inspiraatiota löytyy ja varmasti vähän liikaakin.

Jos nämä ilmat tästä vielä hieman lämpenisivät, niin kaapissani on musta maksimekko, joka muistuttaa paljon tuota kollaasin raidallista (se on myös saatavilla mustana). Se on siis yksi kaappini vilpoisin vaate, joten helteillä se pelastaa, kun siihen kashmirneuleeseenkaan ei voi pukeutua. Vanhoilla jutuilla mennään siis vielä tämä kesä, ellei sitten tämän kuun lopussa tuleva Tukholman reissu muuta asiaa. Sieltä tosin kaavailin ehkä hankkivani yhden Totêmen kauan himoitsemani mustan t-paidan, joten ehkä sitäkään ostosta ei voisi sitten kuvailla kovin kesäiseksi valinnaksi…Jos pitäisi valita nyt yksi kesävaate, niin se olisi tuo kollaasin silkkinen musta mekko. Mielestäni super kaunis ja tuohon ei tarvita muuta kuin panamahattu ja sandaalit.

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

As you know, I’m not a fan of summer clothing. I could wear my cashmere knits all year around and actually the good thing about the Finnish weather is that I can. Yesterday we were doing some shopping for my boyfriend and I really didn’t see anything summery that I would have wanted. All I kept looking at were those leather jackets and black trench coats, so I’m sticking with the older summer things I already have in my closet. I have maybe five properly “summery” items and they’re going to be enough (if and when the heat arrives to Helsinki). I know that by August when the pre-fall collections arrive, I’m going to be too excited, so it’s probably good to take a breather from fashion before that.

Enjoy your Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

No onneksi en ole ainoa, joka ei fanita kesävaatteita! Mekin eilen kierrettiin kauppoja ja lähinnä kauhistelin kesävaatteita ja hiplailin innoissani juurikin Samsoen bikerrotsia (huikean pehmeää nahkaa!), kashmirneuleita (ostin vastikään yhden kesää vasten :D) ja takkeja…

Lähden kuukauden päästä ystäväni kanssa Nizzaan muutaman päivän lomalle vähän nauttimaan lämmöstä ja shoppailemaan, mutta mietin jo kuumeisesti että mitä ihmettä sitä päälleen laittaisi siellä, jos on tosi lämmin, enkä oikein omista kesävaatteita… Noh, onneksi minulla on sentään yhdet mustat täyspitkät silkkihousut niin mennään niillä 😀

Ihanaa sunnuntaita Anna-Sofia 🙂

Reply

Joo, miten se on, että ne nahkatakit houkuttaa vaikka ulkona olisi helle? 😀
Itseltä löytyy ne “pakolliset” hellevaatteet, eli shortsit ja maksimekko, joten niillä mennään. Viime vuonna käytin valkoista pellavapaitaa lähes koko kesän (Uniqlosta löytyy hyviä), joten sillä pärjäsin mainiosti. Muuten jalassa oli mustat suorat housut tai sitten ihan farkut…onneksi olen vilukissa niin +30 asteissa pärjään farkuissa ilman lämpöhalvausta, heh.

Kiitos Mari ja sitä samaa sinne! <3

Reply

Hei Anna Sofia! Olemme suunnittelemassa häämatkaa Seychelleille ja muistelin oikein, että olet käynyt siellä pariinkiin otteeseen. Kiitos postauksistasi, niistä sai hyviä vinkkejä! 🙂 Halusin kuitenkin vielä näin kommentoida ja kysyä, että mitä saaria suosittelisit kaikista eniten? Tarkoituksenamme on käydä ainakin kahdella eri saarella, mahdollisesti kolmellakin jos vain ehdimme 🙂 Iso kiitos jo etukäteen ja mukavaa sunnuntain jatkoa!

Reply

Heippa Anne! Olette tehneet hyvän valinnan, sillä Seychellit on mielettömän kaunis kohde 🙂 Ja hei onnea tulevista häistä jo näin etukäteen!
Itse olen käynyt yhteensä neljällä eri saarella, eli Mahélla (pääsaari, johon kaikki lennot saapuvat), La Diguella, Praslinilla ja Silhouettella. Kaikissa saarissa on paljon ihanaa, mutta itselleni jäi mieleen erityisesti La Digue, sekä Silhouette. La Digue on pieni saari, mutta siellä on aivan mielettömät rannat (varmasti yksi maailman kauneimmista, eli Anse Source d’Argent), sekä ihanan rento meininki. Fillarilla pääsee liikkumaan hyvin (autoja saarella ei pahemmin näy) ja tutkimaan saarta lähemmin. Silhouette oli taas toinen lempparini sen takia, että se on todella erityinen paikka. Saarellahan on vain yksi hotelli ja luonto on ihan käsittämätön kaunis. Ensi kerralla haluan tehdä vaelluksen saaren toiselle puolelle rannalle jossa asustaa jättikilpikonnia, sillä uskon sen olevan aika mieletön kokemus. Viime kerralla kävelimme tasaisempaa reittiä yhdelle toiselle rannalle ilman opasta ja siellä sai kyllä olla omassa rauhassa. Muutama paikallinen kalastaja näkyi silloin tällöin, mutta muuten saarella saa kyllä olla lähes yksin. Saaren ainoa hotelli, eli Hilton on myös kiva ja suosittelen pyytämään sitä “mökkiä” mahdollisimman läheltä sviittejä. Siellä on oma rauha vietti sitten aikaa omalla terassilla (josta pääseen mereen muutamalla askelmalla) tai rannalla. Mahén saarella kannattaa olla yksi/kaksi yötä silloin kun lento lähtee kotiin, sillä ei kannata riskeerata sitä, että jää jumiin johonkin saareen sinä päivänä kun paluulento on. Etenkin Silhouetten saarella lautta lähtee yllättävän harvoin eivätkä ne mielestäni liiku pimeän aikaan ollenkaan. Jos lähdette siis iltakoneella (me lensimme Pariisiin klo.23 lähtevällä), niin ette välttämättä halua odotella koko päivää sitten kamojenne kanssa Victoriassa (joka ei muuten ole mikään ihmeellinen). Me yövyimme Mahélla näissä kahdessa hotellissa ja kumpaakin voin suositella:

https://www.kempinski.com/en/baie-lazare/seychelles-resort/ (tämä kivempi jos haluaa omaa rauhaa ja upean rannan)
http://www.lemeridienfishermanscove.com/

Toivottavasti tästä oli vielä apua ja ihanaa häämatkan suunnittelua! 🙂

https://www.style-plaza.com/2015/02/seychelles-la-digue.html
https://www.style-plaza.com/2015/02/anse-source-dargent.html
https://www.style-plaza.com/2016/04/seychellit-silhouette.html
https://www.style-plaza.com/2016/02/silhouette.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *